- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Chpde ilk 4 madde değişmeyecek derken degisemez madde yoktur deseydi ona da derdim.Benim sorduğum soru o değil ama tekrar anlatayım.
Cumhuriyet halk partisi bu referandumu yapsaydı, yine cumhuriyet elden gidiyor denilecekmiydi???
3. Soruşum ve cvp hep hayır oluyo.
Benim sorumun cvbı hayır olunca sonuç ne çıkıyo.yada ben "evetçiler" den olduğum için soruma odaklanmadan başka şeymi anlaşılıyor?
İLk 4 madde değiştirilmeyecek diyorsun yani öyle mi? Akpli milletvekillerinin demeçlerinden sonra hiç şüphem kalmadı. Bu bir rejim değişikliğidir. Kurbağayı yavaş yavaş kaynatıyorlar işte.Cumhurbaşkanlığı sistemi bir hükümet modelidir.
Dolayısıyla yapılmak istenen bir hükümet sistemi değişikliğidir.
Türkiye'nin rejimi 1923'ten beri Demokratik Cumhuriyettir ve öyle kalacaktır .
Sistem değişikliğini , rejim değişikliği ile karıştırmamakta fayda vardır.
Rejim değişecekmiş gibi konuşmakla geçirilen zamanda , 3 madde daha anlaşılmak üzere okunup araştırabilir.
Tek adamlığa ''HAYIR''.
O zaman gemiyi batırmaya çalışmayınzaten hepimiz ayni gemideyiz bunu bir idrak edebilsek keşke
gemi batarken sagmiymis solcuymuş suymuş buymuş kurtaralim demiycekler...
Ne zaman geleceksin diye bekliyordum abla :))
Ben demokrasi için , darbecilerin yargılanması için, hukukun üstünlüğü için,tecavüzcülerin hak ettiği cezaları alabilmesi için,birlik için,vatan için evet diyeceğim şimdi maddelerin içeriyi ile ilgili sorular ne alakası var diyenler olacak ki ben yanıt vermeyeceğim zira bunun tartışması mecliste yapılıyor izlemekte fayda var.neyse kardeşim hiç kimseyle tartışmam benim için çok uzak bir ihtimal uslubunuzu beğendim o nedenle yazdım tekrar söylüyorum cevabım evet hayır diyenler içinde burada tartışmaya lüzum yok sandık başında böyle istikrarlı olsunlar sonuç hayır olursa da dedim ya halkın kararına saygıyla eğiliriz bu kadar korkmaya lüzum yok elhamdülillah vatan sever insanlarız bu halk darbelerde gördü,hainlerde, vatansızlarda ne oldu vatan kazandı Gine kazanır. Son olarak diyorum ki saygının ve demokrasinin kazandığı bir seçim olsun...
Ay ALLAH razı olsun ağzına sağlık arkafaşım ne güzel anlatmışsınSonuc evet cikarsa bu adaletsizlikler bitecek mi? Teror son bulacak mi? Ekonomi duzelecek mi? Bunlari anlatin bize.
Acik konusmak gerekirse su yasima kadar oyumu hep Erdoğana ak partiye verdim. 2002de ve iktidara geldikleri ilk yillarda cok buyuk isler yaptilar. Ama sonradan pkk kandirdi, feto kandirdi diyerekten ulkenin basina gelmeyen kalmadi. Su an ulke bu kadar karisikken referandum gundem olmamaliydi. Bir suru insan sucsuz yere isinden atılıyor. Fetocu filan da degil yani hic alakasi olmayan bir suru insan etkilendi bu surecte. Ama kimsenin umrunda degil. Bastakilerin kandirilmaya hakki var ama bi memurun yok. Su an ise alimlarin cogu mulakatla yapiliyor. Kpss den 60 alan biri mulakatla 99 puan aliyor. Acik acik torpil yapilmaya baslandi. Eskiden gizli gizli yapilirdi hic olmazsa. Ve kimse sesini cikaramiyor. Bu islerin islamiyetle ilgisi yok. Islam boyle bir din degil. Kul hakkina onem veren bir din. Ulkemiz icin hayirlisi olsun.
Sonuc evet cikarsa bu adaletsizlikler bitecek mi? Teror son bulacak mi? Ekonomi duzelecek mi? Bunlari anlatin bize.
Acik konusmak gerekirse su yasima kadar oyumu hep Erdoğana ak partiye verdim. 2002de ve iktidara geldikleri ilk yillarda cok buyuk isler yaptilar. Ama sonradan pkk kandirdi, feto kandirdi diyerekten ulkenin basina gelmeyen kalmadi. Su an ulke bu kadar karisikken referandum gundem olmamaliydi. Bir suru insan sucsuz yere isinden atılıyor. Fetocu filan da degil yani hic alakasi olmayan bir suru insan etkilendi bu surecte. Ama kimsenin umrunda degil. Bastakilerin kandirilmaya hakki var ama bi memurun yok. Su an ise alimlarin cogu mulakatla yapiliyor. Kpss den 60 alan biri mulakatla 99 puan aliyor. Acik acik torpil yapilmaya baslandi. Eskiden gizli gizli yapilirdi hic olmazsa. Ve kimse sesini cikaramiyor. Bu islerin islamiyetle ilgisi yok. Islam boyle bir din degil. Kul hakkina onem veren bir din. Ulkemiz icin hayirlisi olsun.
Elinizi sakın korkak alıştırmayın .... Lütfen oyunuzu verin....
Mantık mı gönül mü ?
göreceğiz....
Kesinlikle...Patron mantığımda gönlümde HAYIR diyor..
office duydun mu bebişim yargı bşr de tarafsız olacakmış bu sistemle. Diyeceğim çok şey var da yolun sonunda mapusa düşmek var hem de en gerçeğinden.
Kesinlikle...
Keşke "Evet" diyebileceğim birkaç madde olsaydı içinde ben "hayır" desem bile bilsem ki sonumuz kötü olmayacak amabu ülkede artık umutlar tamamen tükendi
Allah sonumuzu HAYIR etsin
Saygı duyulacak ne var ki zaten diyerek konudan uzaklaşıyorumOrtamlarda tarafsiz dersin kim bilecek
Bu konuya yazmayacagim karanfilim, siddetle oneririm sende yazma.. ben insanlara ne saygi duyuyorum ne de tahammul edebiliyorum..
Icinde olan biliyor iste olanlari malesefinanın bunları böyle ifade etmeniz harika, özellikle akpye oy verenlerden böyle yazıları gördükçe içim umutla doluyor :)
ben de size son khk ile gelen bir yeniliği söyleyeyim o zaman. hakimlik - savcılık sınavlarında mülakata girebilmek için alınması gereken en düşük puan 70ti, artık o da kalktı. o mülakatlarda kimlerin kimlerin hakları yendi bizzat biliyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?