- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
fazlasıyla komik olmuş
Başlığı gördükten sonra okumamaya karar verdim.Erdoğan: FETÖ, DEAŞ ve PKK'nın "Hayır" dediği yerde insan "Hayır" demeye utanır ya
"Sandığa gideceksiniz ki eze eze gelelim"
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-yerde-insan-hayir-demeye-utanir-ya.1002152/
Midem bulandı..akılları uçkurlarında yazık yazık..https://www.kadinlarkulubu.com/foru...karilari-ve-kizlari-evetcilere-helal.1002153/
iyice şaşırdı millet, yorumlarda birbirinden enteresan
Hazırlayanların eline koluna sağlık yüreğine sağlık .. harika ben çok beğendimfazlasıyla komik olmuş
İsabetli kararİki gündür yoktum. Sonra dedim iyi ki yokmuşumBelki o zaman sakin olamazdım. Şuan pek çok yorum sahibine Allah'tan akıl fikir ihsan etmesini diledim ve huzur içinde köşeme çekildim :)
İsabetli karar
Arkadaş gurubun şekilden şekile giriyoryazik daha da yazmıyorum kıyamıyorum
Bende şuan ortamın tansiyonuna bakıyorumm yavv nekadar çok evet çiller var .... bana etekde öper siniz diyenler EVET diyor lar çok memnunum pazar günü saat 6 da burdayım ozamana kadar gorusemiyecegiz, zaten sende isabetli karar vermişsin kosende durmakla ben kaçar ikigun daha parti gezilerindeyim çok güzel birazda heyecanlı EVET cilerle olmak
Tam tersi elinin ehline verilecek içini rahat tutBizi kıskanan Venezuela bakın neler demiş. Görüyor musun sen şu nankörleri. Eyyyy Venezualaaa !!!
18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillahArkadaş grubum? Pardon neyden bahsettiğini anlayamadım. Evet Çiller de kim? Yeni bir slogan mı, duymadım daha önce. Çok heyecanlısın bakıyorum da Evet çıkınca ne olacak bir zafer madalyası falan mı alacaksın? Ortada iki seçenek var elbette biri çıkacak bu neyin heyecanı. Bence korkmalısın. Çünkü her iki durumda da ülkemiz için iyi şeyler yok. Evet çıkarsa bambaşkabir sisteme gireceğiz. Hayır çıkarsa da bunu senin gibi pek çok insan kabullenmeyecek ve yine bir kargaşa olacak. Kusura bakma ben bunların hiç birine sevinemiyorum. Sen Başkanlık gelince ertesi gün her şey toz pembe falan mı olacak sanıyorsun? Bakan falan mı olcan kız ne bu heyecan :) 18 yaşında oğlun kızın mı var yoksa seni gidi senii milletvekili çıkacaklar ondan mı bu heyecan yoksa :) Hey Allah'ım ...
Tam tersi elinin ehline verilecek içini rahat tut
18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillah
bende izledim gecen aksam bunu.. ama venezuela muhtemelen bizim ilerleyisimizi kıskandı ondan boyle bir video yayınladı venezuelanın oyunları bunlar:))))Bizi kıskanan Venezuela bakın neler demiş. Görüyor musun sen şu nankörleri. Eyyyy Venezualaaa !!!
bende izledim gecen aksam bunu.. ama venezuela muhtemelen bizim ilerleyisimizi kıskandı ondan boyle bir video yayınladı venezuelanın oyunları bunlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?