• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yüzdelerle konuşanlara gülüyorum Akp nin oy oranı yüzde 50 değil arkadaşım barajı geçemeyen partilerin oyları da en çok oy alan partiye eklenir....Seçim barajı niye düşürülmüyor yüzde 10 az düşünün kime yarıyor bu sistem......

İki gündür yoktum. Sonra dedim iyi ki yokmuşum :D :D Belki o zaman sakin olamazdım. Şuan pek çok yorum sahibine Allah'tan akıl fikir ihsan etmesini diledim ve huzur içinde köşeme çekildim :)

İki gündür yoktum. Sonra dedim iyi ki yokmuşum :KK70: :KK70: Belki o zaman sakin olamazdım. Şuan pek çok yorum sahibine Allah'tan akıl fikir ihsan etmesini diledim ve huzur içinde köşeme çekildim :)
İsabetli kararHoppa
Arkadaş gurubun şekilden şekile giriyor :KK48::KK48:yazik daha da yazmıyorum kıyamıyorum:olamaz::olamaz:
Bende şuan ortamın tansiyonuna bakıyorumm yavv nekadar çok evet çiller var .... bana etekde öper siniz diyenler EVET diyor lar çok memnunum pazar günü saat 6 da burdayım ozamana kadar gorusemiyecegiz, zaten sende isabetli karar vermişsin kosende durmakla ben kaçar ikigun daha parti gezilerindeyim çok güzel birazda heyecanlı EVET cilerle olmak
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

İsabetli kararHoppa
Arkadaş gurubun şekilden şekile giriyor :KK48::KK48:yazik daha da yazmıyorum kıyamıyorum:olamaz::olamaz:
Bende şuan ortamın tansiyonuna bakıyorumm yavv nekadar çok evet çiller var .... bana etekde öper siniz diyenler EVET diyor lar çok memnunum pazar günü saat 6 da burdayım ozamana kadar gorusemiyecegiz, zaten sende isabetli karar vermişsin kosende durmakla ben kaçar ikigun daha parti gezilerindeyim çok güzel birazda heyecanlı EVET cilerle olmak
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Arkadaş grubum? Pardon neyden bahsettiğini anlayamadım. Evet Çiller de kim? Yeni bir slogan mı, duymadım daha önce. Çok heyecanlısın bakıyorum da Evet çıkınca ne olacak bir zafer madalyası falan mı alacaksın? Ortada iki seçenek var elbette biri çıkacak bu neyin heyecanı. Bence korkmalısın. Çünkü her iki durumda da ülkemiz için iyi şeyler yok. Evet çıkarsa bambaşkabir sisteme gireceğiz. Hayır çıkarsa da bunu senin gibi pek çok insan kabullenmeyecek ve yine bir kargaşa olacak. Kusura bakma ben bunların hiç birine sevinemiyorum. Sen Başkanlık gelince ertesi gün her şey toz pembe falan mı olacak sanıyorsun? Bakan falan mı olcan kız ne bu heyecan :) 18 yaşında oğlun kızın mı var yoksa seni gidi senii milletvekili çıkacaklar ondan mı bu heyecan yoksa :) Hey Allah'ım ...

Bizi kıskanan Venezuela bakın neler demiş. Görüyor musun sen şu nankörleri. Eyyyy Venezualaaa !!!

Arkadaş grubum? Pardon neyden bahsettiğini anlayamadım. Evet Çiller de kim? Yeni bir slogan mı, duymadım daha önce. Çok heyecanlısın bakıyorum da Evet çıkınca ne olacak bir zafer madalyası falan mı alacaksın? Ortada iki seçenek var elbette biri çıkacak bu neyin heyecanı. Bence korkmalısın. Çünkü her iki durumda da ülkemiz için iyi şeyler yok. Evet çıkarsa bambaşkabir sisteme gireceğiz. Hayır çıkarsa da bunu senin gibi pek çok insan kabullenmeyecek ve yine bir kargaşa olacak. Kusura bakma ben bunların hiç birine sevinemiyorum. Sen Başkanlık gelince ertesi gün her şey toz pembe falan mı olacak sanıyorsun? Bakan falan mı olcan kız ne bu heyecan :) 18 yaşında oğlun kızın mı var yoksa seni gidi senii milletvekili çıkacaklar ondan mı bu heyecan yoksa :) Hey Allah'ım ...
18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillah

Tam tersi elinin ehline verilecek içini rahat tut

Elin venezuelalısı bile seni düşündü de sen daha anlayamadın yanarım yanarım da buna yanarım. Ülkeni en önce senin düşünmen gerekirken oysa.. İlla yaşayıp görmeden pişman olmayacağız diyorsun yani.. Yazık senin karar verip değiştirdiğin bu sistem gün gelip öyle birinin eline geçtiğinde yalnızca sen yanmayacaksın oysa

18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillah

Dikkat et vereceğin o başkanlık Evet'i bir gün kapalıların önündeki en büyük engele dönüşebilir. Seninde bildiğin gibi Cumhurbaşkanın ölümsüz değil. Seçimden önce de ölebilir,neye kime verecen o zaman Eveti çok merak ediyorum.

Back