Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bir seyahatcinin de sayfasında yorumlarını okudum cok kotu durumda olduklarını yazmıs ulkenin markette atıstırmalık birsey bulmak mumkun degil diyor hatta 140 dolar ile aldıgı venezuela paralarını resmen kucagına almıs yani parasının degeri yerlerde..zaten muhalefet basın susturulmus hatta sonra gelen baskan maduro kendisinin baskanlıgını kabul etmeyenlere konusma yasagı getirmis..suan enflasyın yuzde 700 et un seker karaborsa satılıyor ciddi anlamda kotu haldeler is isden gecti tabi:)Kesinlikle. Venezuela bizi kandıran en büyük dış mihraptır :)
Elin venezuelalısı bile seni düşündü de sen daha anlayamadın yanarım yanarım da buna yanarım. Ülkeni en önce senin düşünmen gerekirken oysa.. İlla yaşayıp görmeden pişman olmayacağız diyorsun yani.. Yazık senin karar verip değiştirdiğin bu sistem gün gelip öyle birinin eline geçtiğinde yalnızca sen yanmayacaksın oysa[/QUOT
Ya boşuna konuşuyorsun arkadaşım.Arkadaş parti gezmesine gitti.Köfte ekmeğini yiyecek karnını doyuracak gelecek.
ya bir seyahatcinin de sayfasında yorumlarını okudum cok kotu durumda olduklarını yazmıs ulkenin markette atıstırmalık birsey bulmak mumkun degil diyor hatta 140 dolar ile aldıgı venezuela paralarını resmen kucagına almıs yani parasının degeri yerlerde..zaten muhalefet basın susturulmus hatta sonra gelen baskan mudaro kendisinin baskanlıgını kabul etmeyenlere konusma yasagı getirmis..suan enflasyın yuzde 700 et un seker karaborsa satılıyor ciddi anlamda kotu haldeler is isden gecti tabi:)
ya bir seyahatcinin de sayfasında yorumlarını okudum cok kotu durumda olduklarını yazmıs ulkenin markette atıstırmalık birsey bulmak mumkun degil diyor hatta 140 dolar ile aldıgı venezuela paralarını resmen kucagına almıs yani parasının degeri yerlerde..zaten muhalefet basın susturulmus hatta sonra gelen baskan maduro kendisinin baskanlıgını kabul etmeyenlere konusma yasagı getirmis..suan enflasyın yuzde 700 et un seker karaborsa satılıyor ciddi anlamda kotu haldeler is isden gecti tabi:)
Insanı dinden sogutuyosunuz herseye şu dini basortuyu katarak18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillah
ya zaten gelismis demokratik parlamenter sistemle yonetilen ulkelerden baskanlık sistemine gecen ulke olmadıgını bir siyasi bilimcinin yazısında okudum yani bundan ne anlıycaz:))Olsun.Sana ne bana ne?Başörtüsü ve reisimiz başımızda olsun konuşmayız, yemeyiz, içmeyiz.
İsterse enflasyon %1500 olsun reisimiz var bizim.Onların yok.Onların otobanları, köprüleride yoktur.
(ben de o kafadan istiyorum.Hiçbirşeyin farkında olmamak, herşeyin güllük gülistanlık
olduğunu düşünmek istiyorum yaaaa.)
oyuzden iyice dusunup karar verilsin diyoruz parti secimi olmasın diyoruz ama yok anlatamıyoruz:)sistem degisecek ya basit birsey de degil kiBizde de hala Güçlü Türkiye masalları... Malesef böyle bir durumda o referanduma karşı gelenler de ne yazık ki aynı sefaleti yaşıyor şuan orada. En kötüsü de bu zaten.
oyuzden iyice dusunup karar verilsin diyoruz parti secimi olmasın diyoruz ama yok anlatamıyoruz:)sistem degisecek ya basit birsey de degil ki
Korkma kardeşim bundan sonra Türkiye daha güçlü olacak benim içim rahat bundan önce yaşananları gelecek yaşamayacakDikkat et vereceğin o başkanlık Evet'i bir gün kapalıların önündeki en büyük engele dönüşebilir. Seninde bildiğin gibi Cumhurbaşkanın ölümsüz değil. Seçimden önce de ölebilir,neye kime verecen o zaman Eveti çok merak ediyorum.
Korkma kardeşim bundan sonra Türkiye daha güçlü olacak benim içim rahat bundan önce yaşananları gelecek yaşamayacak
Buguzel günleri Cumhurbaşkanı nımızin sayesinde gördük elhamdülillahGöreceğiz merak etme. . . Hiç merak etme. . . Bu güzel günleri unutma !
Buguzel günleri Cumhurbaşkanı nımızin sayesinde gördük elhamdülillah
Sizin tercihiniz.Ben ikna oldum, Pazar gunu evet oyu verecegim.