• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yine cevap yok ha hahaa
Kılıktan kılığa girmene gerek yok şeker
Kimse kiliktan kılığa girmiyo sen şöyle hani başkanlık amerikan oyunuydu hani idam hani düşünce özgürlüğü daha iki gün önce hayircilar terörist diyodu dün çıkmış ben öyle bişey demedim diyo ya bırakın

PKK hayır diyor
Fetö hayır diyor
Almanya
Hollanda hayır diyor
Cumhurbaşkanı mız EVET diyor
Biz seçtik Cumhurbaşkanı nımızı bende EVET diyorum ve inşallah BAŞKAN da olacak...
Tahminim 100/65 EVET çıkacak

Kimse kiliktan kılığa girmiyo sen şöyle hani başkanlık amerikan oyunuydu hani idam hani düşünce özgürlüğü daha iki gün önce hayircilar terörist diyodu dün çıkmış ben öyle bişey demedim diyo ya bırakın
Hayırlı geceler evetli yarınlar:)

PKK hayır diyor
Fetö hayır diyor
Almanya
Hollanda hayır diyor
Cumhurbaşkanı mız EVET diyor
Biz seçtik Cumhurbaşkanı nımızı bende EVET diyorum ve inşallah BAŞKAN da olacak...
Tahminim 100/65 EVET çıkacak
Neye dayanarak onların evet dediğini biliyo hala onun ağzından konusuyosun kendi fikrini kendin soyle artık eee calarsaniz oyları 100/90da alirsiniz

Aynen de öyle gel de anlat parti seçimi gibi bi Tek adama güveniyorum de peşinden koş ya bu adam yalan yanlış işler yaparsa verdiniz yetki adama geri dönüşü de yok ...Daha kötü şeyler olursa...Anayasa halka sunulmamalıydı bu kadar alel acela geçirilmek istenen nedir?Tvlerde tartışılıp anayasa hukukçuları konuşmalı geniş çapta bi anayasa değişikliğine gidilmeliydi..
Bu şekilde alel acele partici bi anayasa olmaz Türk Milletinin kaderi oylanıcak resmen...
Destekledikleri kisi bu sistemi istiyor diye evet diyorlar zaten cumhurbaskani evet diyor bizde evet diyoruz demelerinden belli sonra bilmeden etmeden gelecegi dusunmeden karar veriyosunuz deyince karsi cikiyolar anlamadim gitti yani olan bize colugumuza cocugumuza olucak ona yaniyorum

Destekledikleri kisi bu sistemi istiyor diye evet diyorlar zaten cumhurbaskani evet diyor bizde evet diyoruz demelerinden belli sonra bilmeden etmeden gelecegi dusunmeden karar veriyosunuz deyince karsi cikiyolar anlamadim gitti yani olan bize colugumuza cocugumuza olucak ona yaniyorum
Böyle herşeyi bilenler varken iş bize EVET cinlere düşüyor. :))) niye hükümeti kuramadiniz 7 Haziran'da şimdi boş boş konuşuyorsun sandıktan 51 çıkarın ozaman:)))))))))))

Yine diyorum ben burada destan yazsam umrunuzda olmaz niye yazayım :)))))))))
Kararımız netttt oyumuz EVET :)))))))))

Yine cevap yok ha hahaa
Kılıktan kılığa girmene gerek yok şeker
:confused: Okuduklarını an lı ya mı yor mus sun sen yaaaa. Cumhurbaşkanı yetki vermezse muhalefet nasıl hükümet kuracak.
:KK70:
Bence sen gerçek değilsin, insanları trollemek için burda bulunan birisin. Sana -evet buzdolabı magnetinle - mutluluklar diliyorum :KK53:

:confused: Okuduklarını an lı ya mı yor mus sun sen yaaaa. Cumhurbaşkanı yetki vermezse muhalefet nasıl hükümet kuracak.
Bence sen gerçek değilsin, insanları trollemek için burda bulunan birisin. Sana -evet buzdolabı magnetinle - mutluluklar diliyorum :KK53:
Alintilari kaale almadim yine alinti yapiyor bende takilsin kafasina gore deyip bosverdim artik:)) sizlere de tavsiyem bu:)

Sen doktora görün kardeş:KK48:
:stop:

su 16 nisan gelse oylarimzi kullansak ve herkes ne icin evet yada ne icin hayir dedigini bilse. ve evet diyenlerden cumhurbaskanimizi sevdigimiz icin cevabi.yerine şu şu sebepten dolayi evet diyorum denilebilse. bilincsizce oy verilmese vs vs. bu arada bende evet diyorum ama ben maddeleri inceledim kafa yordum. hayir diyen vatandaslarimiza da asla kotu insanlar demeyin onlarinda kafasina yatmayan birsey vardir lutfen evetciler ve hayircilar birbirine dusman gozuyle bakmasin arkadaslar. bu referandum surecinde evet diyeni denize dokerim veya hayir diyen dusmandir diyen devlet adamlarina ayak uydurmayalim o onlarin AYIBI. evet ve hayir diyenler sadece ulkesini dusunmeli birbirine siyaset icin kin gutmemeli!

Myrah, maddeleri inceledin ve evet'in ulke icin hayirli olacagina karar verdin. Nedense seni diger evet'cilerden daha makul buldugum icin yaziyorum, sonuna dek oku lutfen.

Referandum konusu olan anayasa, maddelere dikkat ettiysen yurutme (ordu dahil), yasama ve dolayli yonden yargiyi da Cumhurbaskanina baglayan bir anayasa. Yargi nasil baglanmis avukat arkadas esincee bir kac sayfa onde iyice aciklamis.
Bu bahsedilen uc kurum, uc kuvvet butun ulkelerde "kuvvetler ayriligi" diye gecen cok onemli, demokrasinin olmazsa olmazlaridir. Baskanlik ile yonetilen Amerika'da da boyle, sembolik kralligi olan Ingiltere'de de boyle, Avrupa'daki butun ulkelerde de boyle.. Demokrasinin temeli bu uc kuvvetin ayri ve birbirinden bagimsiz olmasi, birbirini denetlemesi uzerine kurulmustur. Hic bir bati ulkesinde bunun tartismasi bile yapilamaz. Cumhuriyetin Turkiye'ye getirdigi en buyuk kazanim kuvvetler ayriligi ve onun sagladigi demokrasidir. Bu uc kuvvet bir kisinin eline gectiginde sistemin getirisi demokrasi degil, diktatorluk olur. Ornek istiyorsan Saddam rejimi, bu uc kuvvet de onun elinde idi, yasama, yurutme (ordu dahil) ve yargi. Secimler adet yerini bulsun diye idi, sandiklardan %99 oy ile cikiyordu. O damatlarini bile kesti, istedigini yapmakta ozgur idi, Irak'in felaketi oldu, Irak parcalandi sonunda biliyorsun.

Iste bu referandumda insanlar rejimin degisip degistirilmemesine karar verecekler. Iktidar bu yuzden neden evet'leri abuk sabuk Kilicdaroglu hikayeleri ile, yol, kopru, teroristler hayir diyor ondan gibi propogandalar ile aciklayabiliyor, sanki partiler arasinda bir secim yapilacakmis sadece gibi lanse ediyorlar, sanki AKPyi secin der gibi.. Anayasa cevresinde donemez, gercegi aciklayamaz, evetin anayasada neleri degistirdigini anlatamazlar, referandum propogandalarini yeni anayasa maddelerini aciklayarak surduremezler, cunki hic kimse bunu kabul etmez.

Sen bir kez de kuvvetler ayriligi nedir, hangi ulkelerde vardir, ne getirir, ne goturur diye arastir, anayasadaki maddeleri bir de o gozle oku ve anlamaya calis. Bu yolun donusu olmaz, bu referandum Turkiyenin kaderini belirleyecek. Ya Avrupa gibi medeni demokratik bir hukuk devleti olarak yolumuza devam edecegiz, ya da diktatorlukle yonetilen bir Ortadogu ulkesi olacagiz. Bu siradan bir secim degil, ulkeyi hangi partinin yonetecegine karar vermeyecegiz diger secimlerde oldugu gibi. Turkiye bir donum noktasinda, bu referandum ulkenin kaderini belirleyecek ve bunun geriye donusu yok.

Son düzenleme:
Böyle herşeyi bilenler varken iş bize EVET cinlere düşüyor. :))) niye hükümeti kuramadiniz 7 Haziran'da şimdi boş boş konuşuyorsun sandıktan 51 çıkarın ozaman:)))))))))))

Yok zorlama olmayacak.On kerede okusan faydasız.

Sana diyorlar ki Cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma görevi vermedi.Anayasaya göre CB görevlendirme

yapmalı.

Ama boşver sen.Bırak dağınık kalsın.

Yok zorlama olmayacak.On kerede okusan faydasız.

Sana diyorlar ki Cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma görevi vermedi.Anayasaya göre CB görevlendirme

yapmalı.

Ama boşver sen.Bırak dağınık kalsın.
Neden acaba sence vermedi? Dur ben diyeyim
Kimse anlasamadi okadar görüşmeler oldu kuramadilar hatta CHP MHP ye başbakan ol HDP dışardan desteklesin dedi MHP uzlasmadi kuramadiniz
Öğrenmiş oldun bak sende arkadaş gurubunda :KK24:

Sandıktan 100/65 EVET çıkacak
:halay::halay::halay::halay:
Anayasa değişikliği için referandum da
100/65 EVET çıkacak
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK19::KK19::KK19:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Sandıktan 100/65 EVET çıkacak
:halay::halay::halay::halay:
Anayasa değişikliği için referandum da
100/65 EVET çıkacak
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK19::KK19::KK19:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Neden acaba sence vermedi? Dur ben diyeyim
Kimse anlasamadi okadar görüşmeler oldu kuramadilar hatta CHP MHP ye başbakan ol HDP dışardan desteklesin dedi MHP uzlasmadi kuramadiniz
Öğrenmiş oldun bak sende arkadaş gurubunda :KK24:

Bunu irdelemek onun görevi değil.Böyle bir hakkı yok.Görevi verir süreyi bekler.Resmi görüşmeleri yapan AKP

o kuramadı.Sonra 2. partiye görev verilmedi.

Canım ya biliyorum zannedip sevinmiş bi de.Üzülme olsun bak öğrendin

Back