Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Adamlar kendileri söyledi ''eğitim seviyesi arttıkça bizim oylarımız düşüyor''diye.

Sormayan, sorgulamayan, okuduğunu anlamayan , ne denirse o an inanıp araştırmayan,

insanlar her zaman kolay yönetilir.

Eğitim şart yoksa ne kadar anlatırsan anlat, anlamıyor.

Sandıktan 100/65 EVET çıkacak

Anayasa değişikliği için referandum da
100/65 EVET çıkacak
Çıkacak çıkacak elbet..Şimdiden Adana'da konteynerlerin yanında hazır basılmış evet pusulaları bulundu, çocuk parklarının ikametgah olarak gösterildi belirtildi.Asıl çıkmazsa şaşarım.

getirilmek istenen tek adamlık yasasının neler mal olacağını görmek isteyen 70'lerdeki ırak'a, afganistan'a, libya'ya, iran'a baksın bir de bugünkü hallerine baksın.. suriye'ye baksın mesela, mis gibi tek adamla yönetiliyor.
var mı huzur, istikrar, güven?
hani tüm yetkiyi tek adama verince her şey düzelirdi?

sonra bugün sizin sevdiğiniz kişi cb oldu, peki yarın tam tersi biri gelirse bu yetkilerle?

hayatımız, geleceğimiz bir oyun değildir, böyle riske atılamaz.

o yüzden HAYIR!

şu yurtdışındaki oylarda kaç tane hile hurda çıktı rezillik resmen..
sözde ülkesini çok seven gurbetçi denen tiplerin içinden ne yalancılar, dolandırıcılar varmış meğerse ülkesini sevmek hile yapmak demek mi?
yazıklar olsun gavura sırt dayayıp da milliyetçilik oynayanlara..

Atatürk cephede yokmuydu..
Böyle bir saçmalık olamaz Atatürkte tıpkı ,Fatih Sultan Mehmet gibi ,Yavuz gibi ,Kanuni gibi benim atamdı 100 lerce yıllık bir tarihin üzerinde oturup sadece son 90 yıla sahip çıkmakta çok saglıklı olmasa gerek sıcak koltuklarımızda oturup birilerini eleştirirken insaflı olmak ve herkesi dönemine göre degerlendirmek gerek diye düşünüyorum
Atatürk ün samsuna çıkışıyla ilgili bir yazı okumuştum beni çok etkilemişti şuan bulamıyorum bulsam ekleyecektim yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi Atatürk samsuna çıktıgında tarlasını süren gazi bir köylüyle karşılaşmış köylü ona bir kolunu savaşta ,oglunu başka bir savaşta kaybettigini düşman artık şu tarlanın başına gelse yinede savaşmayacağını söylemiş böylesine yorgun yılardır savaşan toprak kaybeden,evlat kaybeden bir halkı savaşmaya ikna etmek herkes taktir etmeliki hiç kolay degil..
Atatürk iyi bir askeri dehaydı hemde bir osmanlı askeri Osmanlı eğitim sisteminde ve ordusunda yetişmiş iyi bir osmanlı askeriyli ..

Atatürk tek adamdı diyen, cephede yoktu o olmasaydı da olurduk diyen, Cumhuriyet kadınlara ne kazandırdı diyen cahillerin oyu ile. Tebrikler
Sonra Cumhuriyeti kurdu,padişahlığı hiç benimsemedi,istese olabilirdi tek adam ama olmadı

Sonra Cumhuriyeti kurdu,padişahlığı hiç benimsemedi,istese olabilirdi tek adam ama olmadı
taktir edersinizki yakın tarihimizle ilgili hala konuşamadıgımız tabularımız var her konuda oldugu gibi bu konudada uçlarda bir milletiz yalnız iki tarafıda bu konuda insaflı görmüyorum ..ama şimdi bunun yeri burası degil bu hamur çok su kaldırıyor..
bence artık geçmişi ve birbirimizi yemeyi bırakıp bugünün çözümüne bakmalı herkes..

Çıkacak çıkacak elbet..Şimdiden Adana'da konteynerlerin yanında hazır basılmış evet pusulaları bulundu, çocuk parklarının ikametgah olarak gösterildi belirtildi.Asıl çıkmazsa şaşarım.
daha neler duyacağız, hakkı ile Evet çıksa içim yanmaz ama çıkmıyor işye , zorla Evet çıkartacaklar

dün haberlerde gördünüz mü bilmiyorum , oyla çok iyi korunuyor diye 5 tane asma kilit takmışlar 4 ü parti başkanlarınıdaymış falan
ama o oylar nereden geldi, gelene kadar neler oldu bilen yok

Ne demek istediğinizi tam anlamıyla anlayamadım ama gördüğünüz gibi kutuplaşmış vaziyetteyiz,bu bir gerçek.Tek yumruk keşke olabilsek ama değiliz.Şuan kimse hep beraber çözüm aramak istemiyor,çoğunluk ne istiyorsa o olsun isteniyor,bilmem anlatabiliyor muyum ...

dün haberlerde gördünüz mü bilmiyorum , oyla çok iyi korunuyor diye 5 tane asma kilit takmışlar 4 ü parti başkanlarınıdaymış falan
ama o oylar nereden geldi, gelene kadar neler oldu bilen yok

Aslında oradaki oyları bulundukları ülkenin polisine emanet edecekler kendi ülkemin insanından daha fazla güvenirim cidden. ne acı bunu söylemek... hırsıza kilit dayanmaz

Bir umutcum kaç gündür takip ediyorum burayı,bir tane elle tutulur birşey söylemedin ya,ancak evet görseli paylaşıyorsun
EVET diyen kesim hep aynı her sosyal mecraada aynı bu insanlara neye evet denilmesi gerektiği anlatılmadı ki neye evet Cb çıkıyor eyyy Kılıçdaroğlu Başbakan çıkıyor havaalanı köprü yol anlatıyor..Anayasa maddelerini anlatan yok okuyanda yok.Resmen dini ve milli duygu sömürüsü ile Anayasa değişiyor delirmek için...Şehitler için Evet ,Ezan için Evet ...başka argüman yok Nelerin değişeceği hakkında hiçbir anlatım yok...EVET diyen seçmen de böyle afiş paylaşıyor sadece...He bi de Hdp hayır diyor ben Evet demeliyim...Hdp özerkliğe niye Hayır desin...Ver yetkiyi adama 2 yıla kalmaz Nur topu gibi Kürdistanımız olsun..Barzani buraya niye geliyor diye düşünmüyorlar bile o gelince bayrak paçavra niye havaaalanına çekiliyor diye düşünmüyorlar...Afişlerle konuşuyorlar işte..Allah sonumuzu HAYIR etsin....

Böyle herşeyi bilenler varken iş bize EVET cinlere düşüyor. :))) niye hükümeti kuramadiniz 7 Haziran'da şimdi boş boş konuşuyorsun sandıktan 51 çıkarın ozaman:)))))))))))
Konuşalacak çok şey varda insan sosyal medyada herşeyi konuşamıyor malum demokratik bir ülkede yaşıyoruz..Düşündüğümüzü bile yazamıyoruz....Cb koalisyon kurulmasına izin verdi mi?Sn Davutoğlunu parmağında oynattı yasal süre dolsun da tekrar seçime gidelim diye...Davutoğluna kalsa o koalisyon kurulucaktı...Chp sıkı bakanlıkları isteyince olmadı tabii.Ayrıca Muhalefete sıra geldiğinde hükümet kurma yetkisini vermedi bile.....4 ay içinde yeni bi seçime sürüklendi ülke..Bak 1 yıl geçmeden şimdi de referandum durmadan sandık geliyor önümüze bunun masrafını düşünüyormusun hiç senden benden masrafının çıktığını...Hayır çıkarsa tekrar referanduma gidilecekmiş:)))Boşver afiş paylaş sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…