- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Kimse kiliktan kılığa girmiyo sen şöyle hani başkanlık amerikan oyunuydu hani idam hani düşünce özgürlüğü daha iki gün önce hayircilar terörist diyodu dün çıkmış ben öyle bişey demedim diyo ya bırakınYine cevap yok ha hahaa
Kılıktan kılığa girmene gerek yok şeker
Hayırlı geceler evetli yarınlar:)Kimse kiliktan kılığa girmiyo sen şöyle hani başkanlık amerikan oyunuydu hani idam hani düşünce özgürlüğü daha iki gün önce hayircilar terörist diyodu dün çıkmış ben öyle bişey demedim diyo ya bırakın
Neye dayanarak onların evet dediğini biliyo hala onun ağzından konusuyosun kendi fikrini kendin soyle artık eee calarsaniz oyları 100/90da alirsinizPKK hayır diyor
Fetö hayır diyor
Almanya
Hollanda hayır diyor
Cumhurbaşkanı mız EVET diyor
Biz seçtik Cumhurbaşkanı nımızı bende EVET diyorum ve inşallah BAŞKAN da olacak...
Tahminim 100/65 EVET çıkacak
Allah büyük canım kervan döndüğünde ilk senin duvarına yazcsmHayırlı geceler evetli yarınlar:)
Destekledikleri kisi bu sistemi istiyor diye evet diyorlar zaten cumhurbaskani evet diyor bizde evet diyoruz demelerinden belli sonra bilmeden etmeden gelecegi dusunmeden karar veriyosunuz deyince karsi cikiyolar anlamadim gitti yani olan bize colugumuza cocugumuza olucak ona yaniyorumAynen de öyle gel de anlat parti seçimi gibi bi Tek adama güveniyorum de peşinden koş ya bu adam yalan yanlış işler yaparsa verdiniz yetki adama geri dönüşü de yok ...Daha kötü şeyler olursa...Anayasa halka sunulmamalıydı bu kadar alel acela geçirilmek istenen nedir?Tvlerde tartışılıp anayasa hukukçuları konuşmalı geniş çapta bi anayasa değişikliğine gidilmeliydi..
Bu şekilde alel acele partici bi anayasa olmaz Türk Milletinin kaderi oylanıcak resmen...
Böyle herşeyi bilenler varken iş bize EVET cinlere düşüyor. :))) niye hükümeti kuramadiniz 7 Haziran'da şimdi boş boş konuşuyorsun sandıktan 51 çıkarın ozaman:)))))))))))Destekledikleri kisi bu sistemi istiyor diye evet diyorlar zaten cumhurbaskani evet diyor bizde evet diyoruz demelerinden belli sonra bilmeden etmeden gelecegi dusunmeden karar veriyosunuz deyince karsi cikiyolar anlamadim gitti yani olan bize colugumuza cocugumuza olucak ona yaniyorum
Yine cevap yok ha hahaa
Alintilari kaale almadim yine alinti yapiyor bende takilsin kafasina gore deyip bosverdim artik:)) sizlere de tavsiyem bu:)Okuduklarını an lı ya mı yor mus sun sen yaaaa. Cumhurbaşkanı yetki vermezse muhalefet nasıl hükümet kuracak.
Bence sen gerçek değilsin, insanları trollemek için burda bulunan birisin. Sana -evet buzdolabı magnetinle - mutluluklar diliyorum
Ay bayılcam galibaBen yazacaktim, nasilsa anlamaz yazsam da dedim, sen yine de yazmadan duramamissin..
Sen doktora görün kardeşOkuduklarını an lı ya mı yor mus sun sen yaaaa. Cumhurbaşkanı yetki vermezse muhalefet nasıl hükümet kuracak.
Bence sen gerçek değilsin, insanları trollemek için burda bulunan birisin. Sana -evet buzdolabı magnetinle - mutluluklar diliyorum
O arkadaşı bilmem de senin gözükmen şart söylemiş sana sebebinide bende dedim niye işi espriye vuruyosun geneSen doktora görün kardeş
Yine cevap yok ha hahaa
su 16 nisan gelse oylarimzi kullansak ve herkes ne icin evet yada ne icin hayir dedigini bilse. ve evet diyenlerden cumhurbaskanimizi sevdigimiz icin cevabi.yerine şu şu sebepten dolayi evet diyorum denilebilse. bilincsizce oy verilmese vs vs. bu arada bende evet diyorum ama ben maddeleri inceledim kafa yordum. hayir diyen vatandaslarimiza da asla kotu insanlar demeyin onlarinda kafasina yatmayan birsey vardir lutfen evetciler ve hayircilar birbirine dusman gozuyle bakmasin arkadaslar. bu referandum surecinde evet diyeni denize dokerim veya hayir diyen dusmandir diyen devlet adamlarina ayak uydurmayalim o onlarin AYIBI. evet ve hayir diyenler sadece ulkesini dusunmeli birbirine siyaset icin kin gutmemeli!
Böyle herşeyi bilenler varken iş bize EVET cinlere düşüyor. :))) niye hükümeti kuramadiniz 7 Haziran'da şimdi boş boş konuşuyorsun sandıktan 51 çıkarın ozaman:)))))))))))
Neden acaba sence vermedi? Dur ben diyeyimYok zorlama olmayacak.On kerede okusan faydasız.
Sana diyorlar ki Cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma görevi vermedi.Anayasaya göre CB görevlendirme
yapmalı.
Ama boşver sen.Bırak dağınık kalsın.
Neden acaba sence vermedi? Dur ben diyeyim
Kimse anlasamadi okadar görüşmeler oldu kuramadilar hatta CHP MHP ye başbakan ol HDP dışardan desteklesin dedi MHP uzlasmadi kuramadiniz
Öğrenmiş oldun bak sende arkadaş gurubunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?