- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Nasıl bu kadar mantıksız düşünüyorsun sen ya senin fikrin yok mu ben bu yüzden evet diyorum bile diyemiyosun Allah akıl fikir versin başka bişey demiyorum siz zaten cumhurbaşkanı ne derse onu yapin yat derse yatin kalk derse kalkın beyin sizde cumhurbaşkanına odaklanmis kendi fikrinizi bile o ne derse o diye söylüyorsunuzCUMHURBAŞKANIM
EVET
DEDİĞİ
İÇİN
GURURLA
EVET EVET EVET
Tam dediğim oldu noktaya kusur bulurlar diye yazmıştım telefonun hezimetine uğramış olabilirim ben. .Daha 'diğer' yazmayı bilmeyen bana konuşmasın, önce dilbilgisi bilin. Dilbilgisinden habersizsin anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacaksın. Beni tongaya mı düşürdün sen şimdi? Hayır diyorum ve tarafsızım arkadaşım ben sana partiliyim mi dedim, hayır diyorum bunun tarafla ne alakası var zaten tercihimi belli etmişim önceki mesajlarımda. Hey güzel Allahım ne günlere kaldık, senin gibiler belirleyecek benim geleceğimi ha? Yandık ki ne yandık.
Yazsam ne olacak bi kulp buluyorlar maşallah destan yazsam umrunda olacakmiNasıl bu kadar mantıksız düşünüyorsun sen ya senin fikrin yok mu ben bu yüzden evet diyorum bile diyemiyosun Allah akıl fikir versin başka bişey demiyorum siz zaten cumhurbaşkanı ne derse onu yapin yat derse yatin kalk derse kalkın beyin sizde cumhurbaşkanına odaklanmis kendi fikrinizi bile o ne derse o diye söylüyorsunuz
Yaz bakalım neden evet diyorsun dinliyorum benYazsam ne olacak bi kulp buluyorlar maşallah destan yazsam umrunda olacakmi
Tesekkurleeprofil resmi ve mesajınızı çok begendim
Neden peki onca konu varken sen neden evet dediğini aciklamazken kendi fikrinle hükümeti neden kuramadiniz diyosun ki millete sen açıkla onlarda açıklasın sana o zaman bak bende karşı gorusluyum sana ama suan dışardan yorum yapıyorum sirf senin acindan anlamak içinYa niye 7 Haziran'da hükümeti kuramadiniz diye yazıyorum kimseden cevap yok
Bu kadar zormuş cevap yazmak ...
7 haziranda hükümeti neden kuramadınız mıYa niye 7 Haziran'da hükümeti kuramadiniz diye yazıyorum kimseden cevap yok
Bu kadar zormuş cevap yazmak ...
Dinledim ama şu virgüllü konuşma tarzı olmasa daha mı iyi olacakkılıçdaroğlu cnn de izlemek isteyenlere duyurulur
Ben yazacaktim, nasilsa anlamaz yazsam da dedim, sen yine de yazmadan duramamissin..7 haziranda hükümeti neden kuramadınız mısen önce şu soruyu bi cevap ver ben sana anlatacam uzun uzuuuuuuun, " 7 haziranda cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma yetkisi verdimi"?????
Yine cevap yok ha hahaa biliyordum cevap veremiyeceginiNeden peki onca konu varken sen neden evet dediğini aciklamazken kendi fikrinle hükümeti neden kuramadiniz diyosun ki millete sen açıkla onlarda açıklasın sana o zaman bak bende karşı gorusluyum sana ama suan dışardan yorum yapıyorum sirf senin acindan anlamak için
Aynen de öyle gel de anlat parti seçimi gibi bi Tek adama güveniyorum de peşinden koş ya bu adam yalan yanlış işler yaparsa verdiniz yetki adama geri dönüşü de yok ...Daha kötü şeyler olursa...Anayasa halka sunulmamalıydı bu kadar alel acela geçirilmek istenen nedir?Tvlerde tartışılıp anayasa hukukçuları konuşmalı geniş çapta bi anayasa değişikliğine gidilmeliydi..Hayir ciksa baskanlik sistemi kurulmasa yine hukumet suanki yonetim sekliyle gayet de guzel halledebilir herseyi degilmi yani yonetim seklinde sıkınti yok aslinda baskanlik sistemini bilmeyenler daha yeni ogrendi ve nedense bayildilar oda ayri bir mesele zaten ..evet ciksa yeni bir sistem nereye goturecegi belli degil ya evetcilerin hayallerindeki gibi olmazsa hersey tam tersi olumsuz giderse ne diycekler biz bilemedik falanmi onca insanin hayatini etkileyecek karari evet diyerek onlar vermis olmuyor mu yani bakalim belki guzel olur diyerek varsayima dayali bir karar gibi degil mi bu ya
Yine cevap yok ha hahaa7 haziranda hükümeti neden kuramadınız mısen önce şu soruyu bi cevap ver ben sana anlatacam uzun uzuuuuuuun, " 7 haziranda cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma yetkisi verdimi"?????
Ya senin cumhurbaşkanın muhalefete izin verdi mi kurun diye hep bi bahane üretti zaten sen nie evet dediğini söyleyemiyosun çünkü bişey bilmiyosun aman cumhurbaskanini dinle sakin şaşmaYine cevap yok ha hahaa biliyordum cevap veremiyecegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?