Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
CUMHURBAŞKANIM
EVET
DEDİĞİ
İÇİN
GURURLA
EVET EVET EVET
Nasıl bu kadar mantıksız düşünüyorsun sen ya senin fikrin yok mu ben bu yüzden evet diyorum bile diyemiyosun Allah akıl fikir versin başka bişey demiyorum siz zaten cumhurbaşkanı ne derse onu yapin yat derse yatin kalk derse kalkın beyin sizde cumhurbaşkanına odaklanmis kendi fikrinizi bile o ne derse o diye söylüyorsunuz

Tam dediğim oldu noktaya kusur bulurlar diye yazmıştım telefonun hezimetine uğramış olabilirim ben. .

Yazsam ne olacak bi kulp buluyorlar maşallah destan yazsam umrunda olacakmi

Ya niye 7 Haziran'da hükümeti kuramadiniz diye yazıyorum kimseden cevap yok
Bu kadar zormuş cevap yazmak ...

Neden peki onca konu varken sen neden evet dediğini aciklamazken kendi fikrinle hükümeti neden kuramadiniz diyosun ki millete sen açıkla onlarda açıklasın sana o zaman bak bende karşı gorusluyum sana ama suan dışardan yorum yapıyorum sirf senin acindan anlamak için

7 haziranda hükümeti neden kuramadınız mı sen önce şu soruyu bi cevap ver ben sana anlatacam uzun uzuuuuuuun, " 7 haziranda cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma yetkisi verdimi"?????

kılıçdaroğlu cnn de izlemek isteyenlere duyurulur
Dinledim ama şu virgüllü konuşma tarzı olmasa daha mı iyi olacak
Severim kendisini iyi ve dürüst biri olduğuna inanıyorum ama iyi bir hatip değil maalesef

su 16 nisan gelse oylarimzi kullansak ve herkes ne icin evet yada ne icin hayir dedigini bilse. ve evet diyenlerden cumhurbaskanimizi sevdigimiz icin cevabi.yerine şu şu sebepten dolayi evet diyorum denilebilse. bilincsizce oy verilmese vs vs. bu arada bende evet diyorum ama ben maddeleri inceledim kafa yordum. hayir diyen vatandaslarimiza da asla kotu insanlar demeyin onlarinda kafasina yatmayan birsey vardir lutfen evetciler ve hayircilar birbirine dusman gozuyle bakmasin arkadaslar. bu referandum surecinde evet diyeni denize dokerim veya hayir diyen dusmandir diyen devlet adamlarina ayak uydurmayalim o onlarin AYIBI. evet ve hayir diyenler sadece ulkesini dusunmeli birbirine siyaset icin kin gutmemeli!

Hayir ciksa baskanlik sistemi kurulmasa yine hukumet suanki yonetim sekliyle gayet de guzel halledebilir herseyi degilmi yani yonetim seklinde sıkınti yok aslinda baskanlik sistemini bilmeyenler daha yeni ogrendi ve nedense bayildilar oda ayri bir mesele zaten ..evet ciksa yeni bir sistem nereye goturecegi belli degil ya evetcilerin hayallerindeki gibi olmazsa hersey tam tersi olumsuz giderse ne diycekler biz bilemedik falanmi onca insanin hayatini etkileyecek karari evet diyerek onlar vermis olmuyor mu yani bakalim belki guzel olur diyerek varsayima dayali bir karar gibi degil mi bu ya

7 haziranda hükümeti neden kuramadınız mı sen önce şu soruyu bi cevap ver ben sana anlatacam uzun uzuuuuuuun, " 7 haziranda cumhurbaşkanı muhalefete hükümet kurma yetkisi verdimi"?????
Ben yazacaktim, nasilsa anlamaz yazsam da dedim, sen yine de yazmadan duramamissin..

Yine cevap yok ha hahaa biliyordum cevap veremiyecegini

Aynen de öyle gel de anlat parti seçimi gibi bi Tek adama güveniyorum de peşinden koş ya bu adam yalan yanlış işler yaparsa verdiniz yetki adama geri dönüşü de yok ...Daha kötü şeyler olursa...Anayasa halka sunulmamalıydı bu kadar alel acela geçirilmek istenen nedir?Tvlerde tartışılıp anayasa hukukçuları konuşmalı geniş çapta bi anayasa değişikliğine gidilmeliydi..
Bu şekilde alel acele partici bi anayasa olmaz Türk Milletinin kaderi oylanıcak resmen...

Yine cevap yok ha hahaa
Kılıktan kılığa girmene gerek yok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…