• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Dün ergenekondan içeri girerken askerler, kumpas bu diye basbas bağrırken insanlar oh olmuş

diyenler şimdi içeride.Gün gelecek o adalet, hak herkese farklı şeyler için lazım olacak.

Sadece eleştirdiği için sabahın 5inde evinden alınan 17 yaşındaki çocuğa oh olmuş diyen zihniyeti

ben muhatap almam.Bu size son cevabımdır.

Cevap verecekseniz lütfen birkaç kere okuyup verin.Malum????

Dün ergenekondan içeri girerken askerler, kumpas bu diye basbas bağrırken insanlar oh olmuş

diyenler şimdi içeride.Gün gelecek o adalet, hak herkese farklı şeyler için lazım olacak.

Sadece eleştirdiği için sabahın 5inde evinden alınan 17 yaşındaki çocuğa oh olmuş diyen zihniyeti

ben muhatap almam.Bu size son cevabımdır.

Cevap verecekseniz lütfen birkaç kere okuyup verin.Malum????

Çıktı mı çocuk? İyidir inşallah, can sıkıcı:S

off hala Ataturk tek cephede yoktu falan filan yahu biraz dusunun biraz okuyun adam neler yapmıs okumadan konusmak kolay herkes yapar ustelik ufacık cocuk bile bilir iyi bir komutan olmazsa hicbir savas kazanılamaz

Bide reisi cumhura hakaret edilsin ama ceza yok ban yok

Ama Atatürk e olumsux birsey yazilsin ban var

Adam gercekten diktatör olsaydı bunlari yazabilirmiydiniz
:KK53:
Adam gerçekten diktatör olsa bunları yazamazsınız dedi:olamaz: gerçekten dedi:bicak:

Yahu hapisteki gazetecilerden, siyasetcilerden, kendi ile ilgili Twit attığı için facede paylaşım yaptığı için hapiste olan, işinden atılan vs... kişilerden haberiniz yok galiba!
Eee ne istiyon kadınlar klubundeki kadınlarıdamı toplasınlar:KK67:

Google a Atataturke secde edenler yazmaniz yeterli
Yazdim bu cikti:

secde.jpg

:KK53::KK70:

bu kadar komik ne var acaba ,ne kadar eyleniyorsunuz .Burası bir kaldırım ve camiye yetişemeyen insanlar namaz kılıyor çogu Akp li bile degil belki orasıda seçim birosuymuş
ha bizim dinimizde fotograf karşısında namaz kılınmaz mehruhtur ama muhtemelen bir cuma günü ve millet cuma namazını kaçırmama derdinde ortada bir uygunsuzluk var orası kesin ama bu yerlere yatarak gülme emıjileri hiç hoş degil bu fotografı sözcü gazeteside gündeme getirmiş daha önce taraflı gazeteleri eleştirirken aynısını yapan sizlersiniz

bu kadar komik ne var acaba ,ne kadar eyleniyorsunuz .Burası bir kaldırım ve camiye yetişemeyen insanlar namaz kılıyor çogu Akp li bile degil belki orasıda seçim birosuymuş
ha bizim dinimizde fotograf karşısında namaz kılınmaz mehruhtur ama muhtemelen bir cuma günü ve millet cuma namazını kaçırmama derdinde ortada bir uygunsuzluk var orası kesin ama bu yerlere yatarak gülme emıjileri hiç hoş degil bu fotografı sözcü gazeteside gündeme getirmiş daha önce taraflı gazeteleri eleştirirken aynısını yapan sizlersiniz
Kayırma derdindesiniz,bu yazdıklarınız inandırıcı değil lakin.

off hala Ataturk tek cephede yoktu falan filan yahu biraz dusunun biraz okuyun adam neler yapmıs okumadan konusmak kolay herkes yapar ustelik ufacık cocuk bile bilir iyi bir komutan olmazsa hicbir savas kazanılamaz
İstanbulu kim fethetti deriz Fatih Sultan Mehmet Han derler Ülkeyi kim kurtardı Atalarımız şehitler derler Mustafa Kemal'in komutanlığını bile kabul edemezler..Komutan olmadan ordu nasıl yönetilir acaba ???15 yıl öncesi Çanakkalede aynı masalları çok duydum bunlardan İngilizleri toz bulutu almış götürmüş,ebabil kuşları çıkmış yavv hee Mustafa Kemal 'in hiç etkisi yok....Masallar masallar gerçek hiç yok okuyup araştırmak yok...Bi Sakallı anlatsın otur inan....

İstanbulu kim fethetti deriz Fatih Sultan Mehmet Han derler Ülkeyi kim kurtardı Atalarımız şehitler derler Mustafa Kemal'in komutanlığını bile kabul edemezler..Komutan olmadan ordu nasıl yönetilir acaba ???15 yıl öncesi Çanakkalede aynı masalları çok duydum bunlardan İngilizleri toz bulutu almış götürmüş,ebabil kuşları çıkmış yavv hee Mustafa Kemal 'in hiç etkisi yok....Masallar masallar gerçek hiç yok okuyup araştırmak yok...Bi Sakallı anlatsın otur inan....
onların tek derdi Ataturk..cumhuriyeti getirmis ya ondan dertliler babadan ogla gecseymis daha hoslarına gidecekti demek ki..Allah din kitap dediysen tamam zaten herkes pesinde ama din devlet islerinde kullanılmasın diye laiklik getiren insanı kotu bilirler algı meselesi iste

Onun buyuklugunu ve gosterdigi kahramanliklari dunya kabul etmis, kendi vatandasinin etmemesi ne aci. Canakkale savasinin ardindan isgalci Ingilizlerin lideri Churchill'in su sozunu hatirlatayim:

"Su an mağlubiyeti bütün damarlarımda hissetmekteyim. Cok üzgünüm!... Oldukça mutluydum, umutluydum. Daha düne kadar Çanakkale bizimdir! diyordum. Çünkü bu savaşı kazanmak için; askeri, parayı, cephaneyi, her şeyi hesaplamıştım.
Hepsinde çok üstündük. Mutlaka yenecektik. Yalnız bir tek şeyi hesaba katmamışız... MUSTAFA KEMAL’İ...
Bağrımda İngiliz gururu olmazsa, TÜRKLERİ alınlarından öpmek, onları ayakta alkışlamak isterdim.” -Winston Churchill

Ben bilerek seçerek yazdım senin diyer arkadaşlarınla atlayacagini bilerek tarafsizsinya :işsiz: bu referandumun sonunu biliyorsun
EVET çıkacak :KK9::KK9:... Siz yazmaya devam edin burda ne yazılar okudum yazanların üstüne çullaniyorsunuz ben sizi ciddiye alamam ben buraya ne yazarsam yazayim bana diyeceksinizki noktası yok sana kolay gelsin tarafsizsinya diğerlerinin yazısından memnunsun :duduk:

Daha 'diğer' yazmayı bilmeyen bana konuşmasın, önce dilbilgisi bilin. Dilbilgisinden habersizsin anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacaksın. Beni tongaya mı düşürdün sen şimdi? Hayır diyorum ve tarafsızım arkadaşım ben sana partiliyim mi dedim, hayır diyorum bunun tarafla ne alakası var zaten tercihimi belli etmişim önceki mesajlarımda. Hey güzel Allahım ne günlere kaldık, senin gibiler belirleyecek benim geleceğimi ha? Yandık ki ne yandık.

Back