Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Yazık.

Koskoca anayasasının değiştirilmesini sırf Erdogan başkan olsun diyemi kabulleniyorsun sen?))
Çok ilginç bir bakış açısı..10 yıl sonra beklediğin nedir tam olarak?Erdoğan gidince yerine aynı yetkilerle gelecek olan başkan da milletine sahip çıkacakmı?Bunun garantisini kim verebilir peki??

Yapamazsin ko o burada tek adam işte size bir örnek evetciler

bence konuyu ders olsun diye açtı.
ülkenin sahibinin tek adam olmasını isteyenlere örnek olsun diye..

bak sadece site sahibi olarak bile dün yasak dediğine bugün değil diyebiliyor yarın öbür gün gene yasak der yazmayın siyasete der kapatır canı ne isterse o...

bık bık hani yasaktı diyenler, düşünmeme bile gerek yok tabiki evet diyenlere kapak olsun bu konu ..

e yasaktı hani diyenler, Kazen in diktatörlüğüne bile dayanamazken beni bir gülme alıyor bu ne yaman çelişki anne diyesim geliyor..

gereksiz tartışmaya girmeyin lütfen.. Istediklerini vermeyin kısaca ben de ayni nefretle hakaret edersem ne farkım kalir degil mi :)

Birinci yorumumdan sonra kendimi tutamadim : BEN NE CHPLIYIM NEDE AKPLI BEN MHP'LIYIM VE HAYIR DIYORUM, VE MHPLI OLDUGUM ICIN GURUR DUYUYORUM cCc ne mutlu turkum diyene.. ayrica rte yi hic sevmedim, sevmiyorumda.. hic bir dusuncesine katilmadim, hic birseyini desteklemedim.. artik bazi durumlarda milletimizin mantikli dusunmesi gerekiyor.. ulkeyi tek bir kisiye emanet edemeyiz.. not : hdpninde meclisten cikarilmasini istiyorum..

Aynen ben kazenin tek adamlığınada karşıyım bazen banlansın istiyorum
Kk da oylama yapalım demokrasi istiyoruz yoksa körü körüne kazen mi diyoruz

Diyelim ki saddamın Irağı gibi olsun ABD ye ne ? Ya adamlar darbe yapmaya kalktilar, gercekten bizi dusundukleri icin mi, bizi neden sevsinler ki ?

Sataşmak için değil, ciddili merak ettiğim için soruyorum.

Mhpliler ne düşünüyor?

Sosyal medyada genel olarak çok büyük bir sitem görüyorum tabandan ancak troll mü gerçek mi bilemiyorum.

Mhpliler genel olarak evet yönünde Bahçeli gibi fikir mi değiştirdiler yoksa halen hayır mı diyorlar?

ya gece gece iyi eğlendim ha mantıklı bir açıklama bekliyorsun ya vardır bir planı diyen birinden allah iyiliğini versin

Neden bu kadar güven bana açıklar mısın? Nasıl gerçek düşüncelerini bilmediğin bir insanın peşinden ısrarla koşarşın?

Şu ana kadar hiçbir parti liderini ,Atatürk'ü lenin'i vs. yüceltmedim siz nasıl bu kadar yüceltebiliyorsunuz? Her yaptığına bir bildiği vardır diyorsunuz?

Birinci yorumumdan sonra kendimi tutamadim : BEN NE CHPLIYIM NEDE AKPLI BEN MHP'LIYIM VE HAYIR DIYORUM, VE MHPLI OLDUGUM ICIN GURUR DUYUYORUM cCc ne mutlu turkum diyene..
Hayır dediğiniz şey mhp sayesinde önünüze geliyor. Evet çıkarsa mhpye seçim zamanında sorarsınız hesabını inşallah (o zaman mhp kalırsa )

evet bizde su an kuvvetler ayrılıgı vardır, ilk cumlede de onu demek istedim yeni duzenlenen anayasadaki yasama ve yurutmenin ortak olması sistemi kuvvetler birligine yakınlastırıyor. onun dısında cumhurbaskanının yetkisi hakkında da zaten anayasada yetkisinin sembolik oldugu yazar, "cumhurbaskanının sadece imza yetkisi vardır" cümlesiyle yer almaktadır estagfurullah

Seni o kadar iyi anliyorumki. Yanlis sistemlerle yetisirilmis koskoca nesil var. Kendi iradesiyle verdigi oylari tuttugu partinin muhalefet partisinden oldugundan karsisindaki insana saygi duymak yerine koyun gibi goren ilginc bir kesim var.
En buyuk eksikleride aynayi kendilerine tutamamalari. Ozgurluk elden gidiyor dusuncesine kapilmis insanlari hic anlamiyorum. Istanbulda gordugum kadar travestiyi ben Hollanda gibi ozgur bir ulkede gormedim.
Gay tanidiklarim var, valla bizim Turkiyedekiler abartili tipleri felan yoktur ha. Soylemese bilmezsiniz bazen.
Her konuda abartmayi severiz iste naparsin Ortasi yoktur. Ya AK'tir ya KARA.

Diyelim ki saddamın Irağı gibi olsun ABD ye ne ? Ya adamlar darbe yapmaya kalktilar, gercekten bizi dusundukleri icin mi, bizi neden sevsinler ki ?
Devlerin çıkarları söz konusu olunca kimse kimseyi sevmez orta doğuda elle tutulur demokratik tek yapı türkiye ve mısırdır ve abd nin bu yapılara ihtiyacı var
Ne gibi biliyormusun filistin filistin diye ağlarken çıkarlarımız söz konusu olunca israil ile masaya oturmak gibi

Hayır dediğiniz şey mhp sayesinde önünüze geliyor. Evet çıkarsa mhpye seçim zamanında sorarsınız hesabını inşallah (o zaman mhp kalırsa )
Her ne olursa olsun Mhpden asla vazgecmem.. Mhpli bazi milletvekillerimiz desteklemedi, ki akpli milletvekileri bile kendi aralarinda anlasamadi.. bende desteklemiyorum baskanlik sistemini.. HAYIR DIYORUM NET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…