Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Hamile kadın sokakta gezmesin, video aşağıda.

6 yaşında çocuk evlenebilir.
http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/6-yasindaki-cocukla-evlenilebilir,KsQFqdJqbkSYz2WRPnay3Q

Kadın kahkaha atmasın.

Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer
http://www.hurriyet.com.tr/ortusuz-kadin-perdesiz-eve-benzer-17238959

Kimse sizin itibar ettiğiniz hocaları "sonuna kadar"dinlemek zorunda değil, siz sohbetlerden çıkmıyor olabilirsiniz, ama kimse o sohbetlere katılmak ve dinlemek zorunda değil. Rabb kimsenin tapulu malı, rezervasyon edilmiş koruyucu ve kollayıcısı değildir, sırf kadın bedeninde vücut bulmuş diye bu kadar ağır haraketlere, şiddete ve aşağılamaya uğrayan bu nefeslerinde bir koruyucusu elbet vardır.

Evet ben duydum. Eğer sen kulaklarını kapadıysan o da senin sorunun.
Hem İstanbul Kadın kolarından hem de bir ruhban sınıfı tarafından söylendi.
Ayrıca Allah'ın sıfatlarıyla donatılmış (bunu diyene Allah'ın laneti ebedi olsun) dendi.
Ona dokunmak ibadet dendi.
Ve sizler avuçlarınız patlayana kadar alkışladınız.

http://www.baskahaber.org/2017/02/baskanlk-sistemi-degisikligi-hakknda.html burada onerilen tasariyla "olacaklar "diye soyledikleri, ver gercekte olabilecekler var

Bir dakika kaynamasın araya:

Başkanlık sistemi hakkında yalanlar ve gerçekler!

İddia : Meclis güçlenecek

Yalan : Meclis’in Bakanlar Kurulu’na denetim ve gensoru yetkisi kaldırılacak. Partili Cumhurbaşkanı milletvekillerini yazacak. Milletvekillerinin hiçbir yetkisi kalmayacak.

İddia : Başkanlık sistemiyle istikrar gelecek

Yalan : Bütün güç tek adamda toplanacak. Hiçbir denge denetim mekanizması kalmayacak. Keyfi yönetim yüzünden Türkiye kaosa sürüklenecek.

İddia : Ekonomi büyüyecek.

Yalan : Hukuk devleti ortadan kalktığı için yatırımcılar Türkiye’den kaçacak. Dolar 4 Tl üstüne çıkacak. Ekonomi duracak. İşsizlik artacak, Türkiye yoksullaşacak.

İddia : Demokratik ülkelerde başkanlık var.

Yalan : Başkanlık sisteminin olduğu demokratik ülkeler federal devletler. Yargı bağımsız ve kuvvetler ayrılığı var. Öneride bunlar yok.

İddia : Gelişmiş ülkeler başkanlık sistemiyle yönetiliyor.

Yalan : İnsani gelişmişlik bakımından ilk 10 ülkenin 9’u parlamenter sistemle yönetiliyor. En sondaki 10 ülkenin 9’u da başkanlık sistemiyle yönetiliyor.

İddia : Başkanlık sistemi gelince terör bitecek.

Yalan : Eğer terörü hükümet yönetmiyorsa tamamen gerçek dışı bir iddia. Teklifte terörle mücadele için yeni hiçbir düzenleme veya yetki bulunmuyor.

İddia : Eski sistemde Cumhurbaşkanı denetlenemiyordu. Şimdi Cumhurbaşkanı denetlenecek.

Yalan : Tarafsız Cumhurbaşkanlığı kalkacak. Cumhurbaşkanı hem Başbakan, hem Parti Genel Başkanı olacak. 400 milletvekiliyle Yüce Divan’a sevk edilecek. Yüce Divan’daki 15 hakimin 12’sini de Cumhurbaşkanı atayacak. Pratikte denetim mekanizması imkansız hale gelecek.

İddia : Yargı hem bağımsız hem tarafsız olacak.

Yalan : Yargı bağımsızlığı tamamen yok olacak. Anayasa Mahkemesi’nin 15 üyesinin 12’sini, HSKY’nın 13 üyesinin 6’sını Cumhurbaşkanı atayacak.

İddia : Bürokratik vesayet son bulacak.

Yalan : Memur güvenliği yok olacak. Memurlar partizanlaşacak. Parti Genel Başkanı tarafından atanan kadrolarla millet üzerinde oligarşik vesayet başlayacak.

İddia : Çift başlılık ortadan kalkacak.

Yalan : Abdullah Gül Cumhurbaşkanı’yken çift başlılıktan kimse şikayet etmiyordu. Almanya parlamenter sistmele yönetiliyor. Çift başlılık yok. Çünkü herkes hukuka uyuyor. Bugün sorunun temeli Cumhurbaşkanı’nın anayasa dışına çıkması. Cumhurbaşkanı anayasal sınırına dönerse sorun kalmaz.

İddia : Milli irade her şeye hakim olacak.

Yalan : Milli egemenlik tek adama verilecek. Milletin yöneticilerini denetleme hakkı ortadan kalkacak. Türkiye bir demokrasiden oligarşik dikta rejimine geçecek.

İddia : Beka sorunu ortadan kalkacak.

Yalan : Başkan bir kararname ile eyalet gibi bölgeler üretebilecek. Türkiye çok ciddi sosyal ve siyasal bir bölünme tehdidiyle karşı karşıya kalacak.

İşte bu yüzden bu yalanlara HAYIR diyoruz. Bu söyledikleri yalanların hepsinin ne sonuçlar yaratacağını biliyoruz. AKP iktidarının yeni değil, 15 yıldır memleketi nasıl yönettiklerini, nasıl adım adım dikta yönetimine sürüklediklerini biliyoruz.

Bu yüzden diktaya, tek adam yönetimine, Tayyip Erdoğan başkanlığına HAYIR diyoruz!

MEMLEKET İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN #HAYIR

Son düzenleme:
Yandı gülüm keten helva...

Ne zamandır uğramıyordum şöyle bir göz atayım dedim . Bazı yorumlardan ben çok utandım . Saygı nerede saygı diye bağırasım geldi . Sadece ekran başından tanıdığımız belki tanımadığımız insanları çokta güzel yaftalamışız .

70 milyon insanın içinden tek doğrunun çıkmasını beklemek ne kadar saçma ?

İster evet deyin, ister hayır deyin , karşınızdakinin fikirlerine saygı göstermeksizin at gözlüğünüzle o kişiyi sadece sizinle aynı fikir de değil diye yargılıyorsanız , eğitim düzeyiniz ne olursa olsun bu ülkenin geri kalma sebebi sizsiniz .

Sizi kimse şikayet etti mi bilmem ama ben edeceğim.

Sadece kib lemekte kalmayıp egm ye şikayette bulunduğumu belirtmek isterim.
İsmimiz cismimiz belli değil diye kimseye hakaret etme hakkına sahip değiliz, öyle değil mi?
Hem de diktatöre(!)
Büyük talihsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…