Oyum EVET yazip cikacaktim ki yazınızı gördüm.
Bu denilenleri kulaginizla duydunuz mu? Bizzat bu hocalarin konusmalarini dinlediniz mi? Kisa bir bölümünü demiyorum BASTAN SONA.
Iftira atmak kolaydır ama bunun hesabini vermek kolay değildir.
Rabbim iftiracilardan korusun bilmeden konusmanin bir bölümünü kirpip olay cikaranlardan da..
Bu denilenleri kulaginizla duydunuz mu? Bizzat bu hocalarin konusmalarini dinlediniz mi? Kisa bir bölümünü demiyorum BASTAN SONA.
Rabbim iftiracilardan korusun bilmeden konusmanin bir bölümünü kirpip olay cikaranlardan da..
http://www.baskahaber.org/2017/02/baskanlk-sistemi-degisikligi-hakknda.html burada onerilen tasariyla "olacaklar "diye soyledikleri, ver gercekte olabilecekler var
Yandı gülüm keten helva...Çokta açıklanacak bir şey yok aslında. Milli irade diye diye milli iradeyi kendi zimmetine geçirip istediği gibi atını koşturan bir şizofren'e bütün sorgulama haklarımızı teslim edeceğiz. He benim oyum mu? Bir "ATATÜRK" evladı olarak elbette "HAYIR" diyorum.
yok cunku kafalar bosreferandumdan EVET çıkacaktır . İddiaya girecek olan var mı acaba?
referandumdan EVET çıkacaktır . İddiaya girecek olan var mı acaba?
referandumdan EVET çıkacaktır . İddiaya girecek olan var mı acaba?
yok cunku kafalar bos
Sizi kimse şikayet etti mi bilmem ama ben edeceğim.Çokta açıklanacak bir şey yok aslında. Milli irade diye diye milli iradeyi kendi zimmetine geçirip istediği gibi atını koşturan bir şizofren'e bütün sorgulama haklarımızı teslim edeceğiz. He benim oyum mu? Bir "ATATÜRK" evladı olarak elbette "HAYIR" diyorum.
Ben de edeceğim kesinlikleSizi kimse şikayet etti mi bilmem ama ben edeceğim.
Sadece kib lemekte kalmayıp egm ye şikayette bulunduğumu belirtmek isterim.Çokta açıklanacak bir şey yok aslında. Milli irade diye diye milli iradeyi kendi zimmetine geçirip istediği gibi atını koşturan bir şizofren'e bütün sorgulama haklarımızı teslim edeceğiz. He benim oyum mu? Bir "ATATÜRK" evladı olarak elbette "HAYIR" diyorum.
Anketlerde istatistiklerde hayır sandıktan evet çıkıyor ben anlamadımreferandumdan EVET çıkacaktır . İddiaya girecek olan var mı acaba?
Anketlerde istatistiklerde hayır sandıktan evet çıkıyor ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?