- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
http://www.siir.gen.tr/siir/n/nazim_hikmet/vatan_haini.htm Nazım'ın vatan haini şiiri iyi gider burada, çok da takmamak lazım bu lafları, su akar yolunu bulur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'dan başka herşeyi anlatıyorlar. Aklıma Ömer Lütfi Mete'nin ''Allahsız Müslümanlık'' kitabı geldi.https://twitter.com/hayir_tv/status/828621758198579200
Akpnin 'imamlari' camileri bu hale getirdi. Rezillik resmen. Millet sinir küpü olup cikiyor Cuma namazlarindan.
Bana da tuhaf geldihayırcılarla erdoğan arasında seçim yapmak zorunda kalsam, sayın erdoğanı seçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye bağırıyor, yüzü kızardı bunu söylerken bağırmaktan
yanlış anlaşılma olmasın kimsenin evet-hayır demesini sorgulamıyorum, evet diyebilir tabii ki ama muhalefetten bir parti başkanının erdoğandan çok erdoğancı olması, bağırarak ateşli bi şekilde savunması tuhaf geldi
artık neler neler vaad edildiyseBahçeliyi dinliyorum şuan canlı, şoklardayım, akp bile evet i bu kadar ateşli savunmuyor
Bence bir oyun oynanıyor. Ve birilerinin kucağında patlayacak.Bahçeliyi dinliyorum şuan canlı, şoklardayım, akp bile evet i bu kadar ateşli savunmuyor
HDP evet oyumu kulanacak?Bence bir oyun oynanıyor. Ve birilerinin kucağında patlayacak.
Aslında CHP de destek verse hayır oranı %80 e ulaşır. Çünkü AKP bu kamplaşmalardan rant elde etmektedir.
HDP evet oyukullanacak ama şimdi hayır diye propaganda yaparak evet oyunu artırmaya çalışıyor.
Bu senaryo sana mı ait?Hiç güzel olmamışBence bir oyun oynanıyor. Ve birilerinin kucağında patlayacak.
Aslında CHP de destek verse hayır oranı %80 e ulaşır. Çünkü AKP bu kamplaşmalardan rant elde etmektedir.
HDP evet oyukullanacak ama şimdi hayır diye propaganda yaparak evet oyunu artırmaya çalışıyor.
bence güzel olmayan demokrasi adı altında istediklerini yaptırmak için dini kullanmaları insanları başkalaştırmalarıBu senaryo sana mı ait?Hiç güzel olmamış
İnsanları başkalaştıran her taraf için geçerli.bence güzel olmayan demokrasi adı altında istediklerini yaptırmak için dini kullanmaları insanları başkalaştırmaları
düşünebilen araştırabilen farklı kaynaklardan bilgi edinebilen yada en basiti çevresinde böyle insanların bulunduğu herkes acaba mı der
o zaman acabası var herkesin ve sandığa güvenebilirizİnsanları başkalaştıran her taraf için geçerli.
Emin ol herkes okuyor ,düşünüyor ama saçma geldi bana.Herkes istediğini düşünmekte hürdür tabii.Ama öyle bir yazmış ki emin gibi.
Virgül kullansaydın iyiydi.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ve-huda-par-referandumda-evet-diyecek.986191/HDP evet oyumu kulanacak?
nasıl bir veri var elinizde sadece duygular ve tahminler üzerinden mi konuşuyorsunuz
Bana ait bir senaryo yok. Benim sadece bir oyum var ve HAYIR oyu verecem. Ama oynanan oyun bu. Bakış açınızı genişletin.Bu senaryo sana mı ait?Hiç güzel olmamış
huda-par evet diyecek hdp değil hudapar sağ bir partidir hdp sol aralarında uçurum gibi fark vardırbu haberi okumuşmuydunuz?
AKP nin kapatılması davasından hemen sonra bir referandum yapıldı. Parti kapamalar Anayasa Mahkemesi'nden alınması üzerine bir referandum idi. O referandum öncesi o zaman demokratik terör partisi hayır propagandası yapmıştı. Ama doğu ve güneydoğu da evet oyu Akp nin doğu ve güneydoğu da aldığı oyları çok üzerinde çıkmıştı. Ben de o dönemde Batman ilinde idim. Ve sandıkta görevliydim.
Bunların hepsi bir oyun...
huda-par evet diyecek hdp değil hudapar sağ bir partidir hdp sol aralarında uçurum gibi fark vardır
hdp ye alternatif islami bir partidir gülay bu konuda biraz daha araştırma yaparsan
Nedenki?hayırcılarla erdoğan arasında seçim yapmak zorunda kalsam, sayın erdoğanı seçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye bağırıyor, yüzü kızardı bunu söylerken bağırmaktan
yanlış anlaşılma olmasın kimsenin evet-hayır demesini sorgulamıyorum, evet diyebilir tabii ki ama muhalefetten bir parti başkanının erdoğandan çok erdoğancı olması, bağırarak ateşli bi şekilde savunması tuhaf geldi
Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..
Heee devlet millet derdinde. Hayircilar da devlet millet derdinde degil. Zaten vatan hainiler dinsiz şeytanlarNedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..
Baskanlik gelmezse ulke parcalanacak devlet dagilacak mi yani?Nedenki?
Rte değil mesele..