• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bir eleştiride bulunmak istiyorum. Ondan once, evet bende "hayır" yönündeyim. Bunun tek sebebi, zaten yönetimin %80ini elinde bulunduran bir cumhurbaşkanımız var. Bu %100 olsun diye bir çabaya girişilmesi son derece saçma geliyor, dayatma geliyor. Ama hayır oyu için bir başka sebebim yok. Evet oyu için de yeterli bilgiye sahip değilim. Sürekli taraf tutan siyasi tartışma programlarını seyretmiyorum. Ben yumruklaşan milletvekillerinin tiyatrosundan sonra siyasetten soğudum sanırım. Eleştirim şu yönde, açık oylamada evet oyu kullanacak olanlara fikirlerini açıkça beyan edebilecekleri rahat ortam sunulmuyor. Hayir oyu kullanan arkadaslar evet'cileri iteler nitelikte cevaplar yazmislar. Bu gundelik yasantimizda da ayni sekilde. İnsanlar kendini baski altinda hissedip aksi yonde dusuncelerini acikca dile getiremiyorlar. Ben bu sekilde olacaksa acik oylamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum Kazen bey.

hayırcılarla erdoğan arasında seçim yapmak zorunda kalsam, sayın erdoğanı seçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye bağırıyor, yüzü kızardı bunu söylerken bağırmaktan
yanlış anlaşılma olmasın kimsenin evet-hayır demesini sorgulamıyorum, evet diyebilir tabii ki ama muhalefetten bir parti başkanının erdoğandan çok erdoğancı olması, bağırarak ateşli bi şekilde savunması tuhaf geldi

hayırcılarla erdoğan arasında seçim yapmak zorunda kalsam, sayın erdoğanı seçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye bağırıyor, yüzü kızardı bunu söylerken bağırmaktan
yanlış anlaşılma olmasın kimsenin evet-hayır demesini sorgulamıyorum, evet diyebilir tabii ki ama muhalefetten bir parti başkanının erdoğandan çok erdoğancı olması, bağırarak ateşli bi şekilde savunması tuhaf geldi
Bana da tuhaf geldi:KK53:

Bahçeliyi dinliyorum şuan canlı, şoklardayım, akp bile evet i bu kadar ateşli savunmuyor:ruh::ruh:
Bence bir oyun oynanıyor. Ve birilerinin kucağında patlayacak.
Aslında CHP de destek verse hayır oranı %80 e ulaşır. Çünkü AKP bu kamplaşmalardan rant elde etmektedir.

HDP evet oyukullanacak ama şimdi hayır diye propaganda yaparak evet oyunu artırmaya çalışıyor.

Aslında CHP de destek verse hayır oranı %80 e ulaşır. Çünkü AKP bu kamplaşmalardan rant elde etmektedir.

HDP evet oyukullanacak ama şimdi hayır diye propaganda yaparak evet oyunu artırmaya çalışıyor.
HDP evet oyumu kulanacak?
nasıl bir veri var elinizde sadece duygular ve tahminler üzerinden mi konuşuyorsunuz

Bu senaryo sana mı ait?Hiç güzel olmamış:KK30:

bence güzel olmayan demokrasi adı altında istediklerini yaptırmak için dini kullanmaları insanları başkalaştırmaları
düşünebilen araştırabilen farklı kaynaklardan bilgi edinebilen yada en basiti çevresinde böyle insanların bulunduğu herkes acaba mı der

bence güzel olmayan demokrasi adı altında istediklerini yaptırmak için dini kullanmaları insanları başkalaştırmaları
düşünebilen araştırabilen farklı kaynaklardan bilgi edinebilen yada en basiti çevresinde böyle insanların bulunduğu herkes acaba mı der
İnsanları başkalaştıran her taraf için geçerli.
Emin ol herkes okuyor ,düşünüyor ama saçma geldi bana.Herkes istediğini düşünmekte hürdür tabii.Ama öyle bir yazmış ki emin gibi.
Virgül kullansaydın iyiydi.

İnsanları başkalaştıran her taraf için geçerli.
Emin ol herkes okuyor ,düşünüyor ama saçma geldi bana.Herkes istediğini düşünmekte hürdür tabii.Ama öyle bir yazmış ki emin gibi.
Virgül kullansaydın iyiydi.
o zaman acabası var herkesin ve sandığa güvenebiliriz

HDP evet oyumu kulanacak?
nasıl bir veri var elinizde sadece duygular ve tahminler üzerinden mi konuşuyorsunuz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ve-huda-par-referandumda-evet-diyecek.986191/

bu haberi okumuşmuydunuz?

AKP nin kapatılması davasından hemen sonra bir referandum yapıldı. Parti kapamalar Anayasa Mahkemesi'nden alınması üzerine bir referandum idi. O referandum öncesi o zaman demokratik terör partisi hayır propagandası yapmıştı. Ama doğu ve güneydoğu da evet oyu Akp nin doğu ve güneydoğu da aldığı oyları çok üzerinde çıkmıştı. Ben de o dönemde Batman ilinde idim. Ve sandıkta görevliydim.
Bunların hepsi bir oyun...
Bana ait bir senaryo yok. Benim sadece bir oyum var ve HAYIR oyu verecem. Ama oynanan oyun bu. Bakış açınızı genişletin.
HDP her referandumda böyle yapar. Ve AKP her zaman kamplaşmalardan oyunu artırır. CHP EVET diye meydanlara insin; AKP referandumdan vazgeçer. Ki kaç gündür taslak imzalanmadı. Sizce neden???

bu haberi okumuşmuydunuz?

AKP nin kapatılması davasından hemen sonra bir referandum yapıldı. Parti kapamalar Anayasa Mahkemesi'nden alınması üzerine bir referandum idi. O referandum öncesi o zaman demokratik terör partisi hayır propagandası yapmıştı. Ama doğu ve güneydoğu da evet oyu Akp nin doğu ve güneydoğu da aldığı oyları çok üzerinde çıkmıştı. Ben de o dönemde Batman ilinde idim. Ve sandıkta görevliydim.
Bunların hepsi bir oyun...
huda-par evet diyecek hdp değil hudapar sağ bir partidir hdp sol aralarında uçurum gibi fark vardır
hdp ye alternatif islami bir partidir gülay bu konuda biraz daha araştırma yaparsan

huda-par evet diyecek hdp değil hudapar sağ bir partidir hdp sol aralarında uçurum gibi fark vardır
hdp ye alternatif islami bir partidir gülay bu konuda biraz daha araştırma yaparsan

Eksik okuma lütfen. Şunlar yazılı değil mi?
HDP VE İMRALI'DAN BAŞKANLIĞA TAM DESTEK

HDP Diyarbakır Milletveki Altan Tan, Meclis'te yaptığı basın toplantısında, bebek katili Öcalan ve HDP'nin Başkanlık sistemine karşı olmadığını söyledi.

Erdoğan'ın da, HDP'lilerin de Başkanlığa aday olabileceğini söyleyen Tan, "Biz Başkanlığı da tartışırız parlamenter sistemi de tartışırız. Sistem belli olduktan sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan da aday olur, biz de aday oluruz, başka birisi de aday olur. Halk o sisteme göre birini seçer.

PKK açısından söylüyorum şimdi ikincisini yine bütün İmralı tutanaklarının hiçbirisinde kesinlikle 'Başkanlık olmaz' diye bir cümle yok. Öcalan'ın 'kesinlikle ben başkanlığa karşıyım, asla başkanlık olmaz' diye bir cümlesi yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

ÖCALAN: "BAŞKANLIĞI DESTEKLERİZ"
Peki İmralı'daki Yaratık izin vermezse HDP wc ye gidebilir mi?

Hüdapar kimin partisi? Eski itirafçılardan toplama parti değil mi?

Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..

Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..
Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.:işsiz:

Nedenki?
Rte değil mesele..
Heee devlet millet derdinde. Hayircilar da devlet millet derdinde degil. Zaten vatan hainiler dinsiz şeytanlar :işsiz:

Devlet Bahçeli ona oy verenlere ihanet etti.

Back