• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Şimdi sondakika geçtiler abla yollanmış Beştepeye
Mhp ne diyecek bakalım ya da
IMG_0277.JPG

Bende izleyemedim açılmıyor video

Yorumlardan anladığım kadarıyla
Cahil hangi taraftan olursa olsun değişmiyor cahil işte
Sağdan soldan genelleme yapan herkesde aynı benim gözümde
Hayırcıya hain vs diyende evet diyene cahil vs diyende
Esas cahiller bunlar
Pek bir önemleri yok bi oyları var işte ...
Ayrıştıran, kinlenen, partizanlıktan oy veren, anlamını dahi bilmediği ilkeleri öngösterenler falan falannn bunların oy haklarıda olmasa keşke

Fransa seçim yasasında bir madde var ve vergi vermeyen oy kullanamıyor. Nedense bundan hiç bahsetmiyor hiç kimse. Fransa'da yarı başkanlık var deniyor sadece.

:rolleyes::KK70: Cok guzeldi bu. Kapi kapi dolasip anayasaya evet deyince Turkiye'nin ucacagini mi soyleyeceklermis? :KK70:
Ay bize de agzina geleni saydi. Ne Fetoculugumuz, ne teroristligimiz kaldi, Ha bir tane de yenisi eklendi: siyonist..
Valla biz de seytanin butun sifatlarini tasiyoz ha..:KK53:
Neden kapı kapı dolaşıyor ki? Dilenci mi yoksa?

ne güzel siyaset konusulan bir mekan :halay:.

Ama konusmayavagım cünkü kendi gibi düsünmeyene terorist yaftası yapıstıran bir guruh var . veanlamayacak kafalar . toptan batarken yüzlerine tükürecegim .
Birde dinsiz diyorlar bana dediler de ondan biliyorum :dondurma:

bana okumussun anarsist olmussun . okusanda bos okumus insandan korkacaksın dediler . amann sus sus işimize gidemeyecegiz yoksa dediler . tr nin kredi notunu halk verir kafasındalar
Hi hi deseydin benim yuzumden kabak zamli diye... uzuluyorum bu insanlara da nasil boyle olabiliyor diye

Bir de şunu hiç affetmem. İki farklı kişi tarafından iki farklı tarihte yapılan beyanat olmuştu. Bu beyanat şöyleydi: ''Bütün kadınlar Erdoğan'ın helalidir.''
Bu sözün tercümesi meali nedir? Bu sözleri söyleyen iki farklı yaratık neden cezalandırılmadı???? Yaratık diyorum çünkü bu sözü bir insan söyleyemez

sapıklık :kusmuk:

nasıl bir fantezileri varsa

hamile kadın sokakta gezmesin

kadın evin perdesi gibidir

9 yaşındaki çocukla evlenilebilir v.s

birde ulema din adamı diye bu yaratıkları adam yerine koyanlar var.

Son düzenleme:
sapıklık :kusmuk:

nasıl bir fantezileri varsa

hamile kadın sokakta gezmesin

kadın evin perdesi gibidir

9 yaşındaki çocukla evlenilebilir v.s

birde ulema din adamı diye bu yaratıkları adam yerine koyanlar var.

Oyum EVET yazip cikacaktim ki yazınızı gördüm.
Bu denilenleri kulaginizla duydunuz mu? Bizzat bu hocalarin konusmalarini dinlediniz mi? Kisa bir bölümünü demiyorum BASTAN SONA.
Iftira atmak kolaydır ama bunun hesabini vermek kolay değildir.
Rabbim iftiracilardan korusun bilmeden konusmanin bir bölümünü kirpip olay cikaranlardan da..

Back