Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isterse sevmesin lakin öncede dedim dikkat edelim yazdıklarımiza sonu iyi yere gitmez diye.Hanımlar şikayet işlerinden lütfen vazgeçin. Oyunuzu EVET'ten yana kullanın kafidir. O arkadaş da bir süre sonra hatasını zaten anlayacaktır.
Hım basitten ele alalım mesala burda yapılan anket 3/1 hayırBak güzel insan, anketler hayırcıların evinde yapılırsa veyahut yalandan anket varmış gibi gösterilirse tabiki hayır çıkar...
Aynen.. Eleştirilsin dibine kadar. Ama hakaret neyin nesi?Isterse sevmesin lakin öncede dedim dikkat edelim yazdıklarımiza sonu iyi yere gitmez diye.
Neyse bunu da görmezden gelelim bakalım ama diğer arkadaş etmiş bile yapacak bir şey yok
Eleştir tamam da hakaret niye ediyorsun.
Sadece kib lemekte kalmayıp egm ye şikayette bulunduğumu belirtmek isterim.
İsmimiz cismimiz belli değil diye kimseye hakaret etme hakkına sahip değiliz, öyle değil mi?
Hem de diktatöre(!)
Büyük talihsizlik
egm yazdığın 3 harfli neydi?
Ben 3 harflilerden chp mhp dsp hdp yi biliyorum.
linkteki bu adamı da şikayet edermisin o 3 harfli makama
Cevap aslında hiçbiri ...Çok uzun olmasaydı 5. şıkkıda ben eklemek isterdim ama vaktim yok. Hem bir sürü ev işi beni bekliyor. kalın sağlıcaklaHım basitten ele alalım mesala burda yapılan anket 3/1 hayır
Nasıl olabilir
1-internet kullanıcısı olanların gündemi daha tarafsız takip ettiğini bu insanların daha çok hayır dediğini var sayarsak(bu bize cahil adam lazım diyenleri haklı çıkarır)
2-anket butonu bozuktur evetler hayır oluyordur
3-site yönetimi taraflıdır sonuçlarla oynuyordur
4-yada anketler doğru sandıkta bir oynama vardır
hangisi 1. Şık daha mantıklı gibi
Cevap aslında hiçbiri ...Çok uzun olmasaydı 5. şıkkıda ben eklemek isterdim ama vaktim yok. Hem bir sürü ev işi beni bekliyor. kalın sağlıcakla
https://twitter.com/Halitisci/status/828679026319425538
Hayir diyenlere Şeytan demeye son surat devam. Sürekli magdur olanlar cahili hakaret sayanlar Şeytana sus pusss![]()
Sonra biz birlikte gucluyuz falan filan. Adam bana vatan haini diyor yahu ötesi var mi? Biz de mi dava etsek Basbakani? Malum jurnal devrin modasi. Ama kimi kimi sikayet edeceksin?bir de vatan haini
bizzat başbakan dedi bunu
Sonra biz birlikte gucluyuz falan filan. Adam bana vatan haini diyor yahu ötesi var mi? Biz de mi dava etsek Basbakani? Malum jurnal devrin modasi. Ama kimi kimi sikayet edeceksin?
Millet itiraz edince, dersi kaynatan öğrenci gibi birden Arapçaya dönerek işi kıvırmış :))) miting alanındaymış gibi nutuk atıyor, her cümlede de gönderme var, havalanı bir gruba, Yavuz sultan selim köprüsü diğer gruba mesaj olarak iletilmiş. Çok zeki maşallah :) ben imamda ışık gördüm. Ses kaydına kızmadım hatta gülesin geldi :)))https://twitter.com/hayir_tv/status/828621758198579200
Akpnin 'imamlari' camileri bu hale getirdi. Rezillik resmen. Millet sinir küpü olup cikiyor Cuma namazlarindan.