• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hanımlar şikayet işlerinden lütfen vazgeçin. Oyunuzu EVET'ten yana kullanın kafidir. O arkadaş da bir süre sonra hatasını zaten anlayacaktır.

Hanımlar şikayet işlerinden lütfen vazgeçin. Oyunuzu EVET'ten yana kullanın kafidir. O arkadaş da bir süre sonra hatasını zaten anlayacaktır.
Isterse sevmesin lakin öncede dedim dikkat edelim yazdıklarımiza sonu iyi yere gitmez diye.

Neyse bunu da görmezden gelelim bakalım ama diğer arkadaş etmiş bile yapacak bir şey yok

Eleştir tamam da hakaret niye ediyorsun.

Bak güzel insan, anketler hayırcıların evinde yapılırsa veyahut yalandan anket varmış gibi gösterilirse tabiki hayır çıkar...
Hım basitten ele alalım mesala burda yapılan anket 3/1 hayır
Nasıl olabilir
1-internet kullanıcısı olanların gündemi daha tarafsız takip ettiğini bu insanların daha çok hayır dediğini var sayarsak(bu bize cahil adam lazım diyenleri haklı çıkarır)
2-anket butonu bozuktur evetler hayır oluyordur
3-site yönetimi taraflıdır sonuçlarla oynuyordur
4-yada anketler doğru sandıkta bir oynama vardır
hangisi 1. Şık daha mantıklı gibi

Isterse sevmesin lakin öncede dedim dikkat edelim yazdıklarımiza sonu iyi yere gitmez diye.

Neyse bunu da görmezden gelelim bakalım ama diğer arkadaş etmiş bile yapacak bir şey yok

Eleştir tamam da hakaret niye ediyorsun.
Aynen.. Eleştirilsin dibine kadar. Ama hakaret neyin nesi?
Ne gerek var?

Sadece kib lemekte kalmayıp egm ye şikayette bulunduğumu belirtmek isterim.
İsmimiz cismimiz belli değil diye kimseye hakaret etme hakkına sahip değiliz, öyle değil mi?
Hem de diktatöre(!)
Büyük talihsizlik

egm yazdığın 3 harfli neydi?
Ben 3 harflilerden chp mhp dsp hdp yi biliyorum.

linkteki bu adamı da şikayet edermisin o 3 harfli makama

egm yazdığın 3 harfli neydi?
Ben 3 harflilerden chp mhp dsp hdp yi biliyorum.

linkteki bu adamı da şikayet edermisin o 3 harfli makama

Bilmediğin 3 harfliler de varsa demekki.
Ederim gülay sen dert etme lütfen, taraflı davranmam ben.
Hakaret eden saygısız insanları sen de şikayet et,tarafı ne olursa olsun. tavsiye ederim.

Hım basitten ele alalım mesala burda yapılan anket 3/1 hayır
Nasıl olabilir
1-internet kullanıcısı olanların gündemi daha tarafsız takip ettiğini bu insanların daha çok hayır dediğini var sayarsak(bu bize cahil adam lazım diyenleri haklı çıkarır)
2-anket butonu bozuktur evetler hayır oluyordur
3-site yönetimi taraflıdır sonuçlarla oynuyordur
4-yada anketler doğru sandıkta bir oynama vardır
hangisi 1. Şık daha mantıklı gibi
Cevap aslında hiçbiri ...Çok uzun olmasaydı 5. şıkkıda ben eklemek isterdim ama vaktim yok. Hem bir sürü ev işi beni bekliyor. kalın sağlıcakla

Cevap aslında hiçbiri ...Çok uzun olmasaydı 5. şıkkıda ben eklemek isterdim ama vaktim yok. Hem bir sürü ev işi beni bekliyor. kalın sağlıcakla

Lütfen 5. maddeyi de ekleyin. Şu mesajı yazdığınız süreden en fazla 2 dakika fazlanızı alırdı.
Bu anket hayırcıların evinde mi yapıldı yani? Ya da anket varmış gibi gösteriliyor da anket yok mu? Yukarda öyle anlamsız bir şeyler yazılmış çünkü.

Arkadaşın maddeleri çok güzel ve açık. Daha bu ankette neden hayır çıktığını açıklayan bu 1. madddeyi anlayamıyorsak referandumdaki maddeleri anlayıp da nasıl oylayacağız anlayamıyorum. Gittikçe de umudumu yitiriyorum insanlardan, insanların bir şeyleri anlayıp yorumlama kabiliyetlerinden.

Ya şurda hayır çıkmasını bile katakulli ile açıklayan insanlar var.
yarın referandumdan hayır çıkarsa ben mutlu olamayacağım. Neler olacağından korkuyorum açıkçası. Milletin iradesi diyip duranların kesinlikle bunu kabul edeceklerini düşünmüyorum. Her geçen gün biraz daha gidiyor umudum.

Hanımlar kuralları umursamayıp üsluplara dikkat etmiyorsunuz ama yazdıklarınız yasalara da aykırı haberiniz olsun.
Eleştiri tamam ama yasaları hiçe sayar şekilde yazmanız olmuyor.
Birbirinize hitaplarınıza da dikkat edin rica ediyorum.

dilerim ki referandum sonucu da burada ki anket sonucu gibi 'hayırlı' çıksın.

halkın düşünerek oy vereceğine bu sefer gerçekten dur diyeceklerine inanıyorum.çünkü bu genel ya da yerel seçim değil partilerin kapışması değil bu ülkenin geleceği için atılacak çok önemli bir adım.ak partili arkadaşlar da umarım gerçekten sadece liderleri için değil gelecekleri için de oy verir.çevremdeki ak partililer hayır diyeceklerini çünkü erdoğanın hep kalmayacağını istemedikleri bir adamın da başkan olma ihtimalini düşündükleri için hayır diyeceklerini söylüyorlar.bu bana çok umut veriyor :)

Devletin en kuvvetli kurumlarını alacaksın, özellikle stratejik kurumları,enerjiyle haberleşme ile ilgili olanları ,bankasını v.s kendine özel şirket kuracaksın .Devletin bütçesinden ayrı olacak,ihale kanunlarından ayrı olacak,kimseye hesap vermeyeceksin,Ali babanın çiftliği gibi yöneteceksin ve bu herkesin gözünün önünde olacak.Milletin gözünün içine baka baka mal kaçıracaksın.:KK34:

Devletten ayrı bağımsız, sorgulanamayan, hesap verilemeyen devletin malını yani bizim malımızı istediği gibi alıp satacağı paralel bir oluşum

Yetkide sınır yok hesap verme ise sıfır.

Fikrin kimden çıktığı gayet açık ortada

Evetçiler bu duruma ne diyor çok merak ediyorum.

Hep ülkeden vatandan milletten bahsediliyor ya

Ülkenin topraklarını malını mülkünü peşkeş çekecek insanlarmı vatansever

Çıkarlarına uymadıkları için meydanlarda hayır diyecekleri teröristle eş tutanlarmı vatansever ?

Bu adamlara mı evet diyeceksiniz.

Son düzenleme:
bir de vatan haini

bizzat başbakan dedi bunu
Sonra biz birlikte gucluyuz falan filan. Adam bana vatan haini diyor yahu ötesi var mi? Biz de mi dava etsek Basbakani? Malum jurnal devrin modasi. Ama kimi kimi sikayet edeceksin?

Sonra biz birlikte gucluyuz falan filan. Adam bana vatan haini diyor yahu ötesi var mi? Biz de mi dava etsek Basbakani? Malum jurnal devrin modasi. Ama kimi kimi sikayet edeceksin?

bunca yıl fetö ile el ele kol kola yürüyenler pkk ya kapı açanlar onlar hayır diyecek o yüzden hayır diyenler vatan hainidir diyorsa oturup ağlayalım hep birlikte:KK53:

https://twitter.com/hayir_tv/status/828621758198579200

Akpnin 'imamlari' camileri bu hale getirdi. Rezillik resmen. Millet sinir küpü olup cikiyor Cuma namazlarindan.
Millet itiraz edince, dersi kaynatan öğrenci gibi birden Arapçaya dönerek işi kıvırmış :))) miting alanındaymış gibi nutuk atıyor, her cümlede de gönderme var, havalanı bir gruba, Yavuz sultan selim köprüsü diğer gruba mesaj olarak iletilmiş. Çok zeki maşallah :) ben imamda ışık gördüm. Ses kaydına kızmadım hatta gülesin geldi :)))

Back