• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
İşte tam da bahsettiğim şeylerin örneği bu beyin yakan abla oldu. Dediklerimin canlı örneği oldu. Emperyalizm hainler istemiyor. Hayır diyenler hain işte bunlara göre. Neden evet, çünkü Türkiye uçacakmış bak bak.Başka da açıklamaları yok, sorsan herhangi bir başkanlık maddesini söyleyemezler. Nerden izledim sinirlerim bozuldu. İnşallah ikna etmeye benim kapıma da gelirler, o zaman millet iradesi nasıl olurmuş gösteririm.

ay inşallah bana da gelirler, iradeli bir şekilde gösteririm nasıl hayır dediğimi :27:

Bi de chpkk diyor. Erdoğanı başkan yapacaklarmış sonuç belliymiş. Laflara bak bunlardaki kibir kimsede yok.Burada sorsan Erdoğan için değil Başkanlık derler ama tabanın tamamına yakınındaki düşünce bu. . Sonra bize hakaret ediyolar diye ağlarlar e bize terörist vatan haini diyorlar ötesi var mı?
Erdoğan ne derse o, sorgulamak başkanlık neymiş, nedir, ne değildir diye düşünmek, araştırmak yok. Tüylerim ürperiyor bu insanlardan çok korkunç. Cahillik değil bu, bu apayrı bir biat. Bir de 15 Temmuz diyorlar. 15 Temmuzda hain dediği Chp'liler de sokağa döküldü, hayır diyecek olan ben de. Biz önledik darbeyi. Hayır dedik diye hain emperyalist de olduk ya. Yazacak kelime bulamıyorum...

ben ikna oldum :KK45: cok guzel anlatmıs baskanlık sisteminin ulkeye olan katkısını beynim yandı bilgiler bilgiler aman Allahım:skandal::KK53:

Aaa var mı bunla ilgili bir haber falan, kaynak linkli haber bulursan atar mısın buraya?
Hukukçu değilim ama maddelerde virgüllerin, noktaların, ve, veya, ya da gibi ifadeler çok şeyi değiştirir diye biliyorum. Yanılıyorsam bir hukukçu arkadaş yazarsa sevinirim.
Şimdi sondakika geçtiler abla yollanmış Beştepeye

Erdoğan ne derse o, sorgulamak başkanlık neymiş, nedir, ne değildir diye düşünmek, araştırmak yok. Tüylerim ürperiyor bu insanlardan çok korkunç. Cahillik değil bu, bu apayrı bir biat. Bir de 15 Temmuz diyorlar. 15 Temmuzda hain dediği Chp'liler de sokağa döküldü, hayır diyecek olan ben de. Biz önledik darbeyi. Hayır dedik diye hain emperyalist de olduk ya. Yazacak kelime bulamıyorum...

Bu sözlerin benzerini 1985 yılında Turgut Özal da söylemişti: ''Türkiye hızla gelişti hızl
Gelişmede ölçü ne? Ölçü çikita muzla. O zaman demek ki Uganda'da gelişme bizden fazla.

Sonrasında TRT den dansözleri çifter çifter göbek attırıp ''Türkiye çağ atladı'' demişlerdi.

Bu sözlerin benzerini 1985 yılında Turgut Özal da söylemişti: ''Türkiye hızla gelişti hızl
Gelişmede ölçü ne? Ölçü çikita muzla. O zaman demek ki Uganda'da gelişme bizden fazla.

Sonrasında TRT den dansözleri çifter çifter göbek attırıp ''Türkiye çağ atladı'' demişlerdi.

hımm şimdi de gelişmişlik ölçüsü,köprüler ,yollar,havaalanları.ama ironi şurada ki,bunları kriter olarak alanların birçoğu,ne uçağa binmiştir.ne de bu yolları kullanma şansına sahip olmuştur.

eee yol yaptı,köprü yaptı.sana faydası ne?sen evine giren ekmeğe bak,dövizin yükselişine bak,dış ülkelerle olan ilişkilere bak.karnını doyurabiliyor musun ona bak.çocukların sokağa çıkarken,endişe duyuyor musun, ona bak.

yol yapmış,köprü yapmış.pehhhh....

hımm şimdi de gelişmişlik ölçüsü,köprüler ,yollar,havaalanları.ama ironi şurada ki,bunları kriter olarak alanların birçoğu,ne uçağa binmiştir.ne de bu yolları kullanma şansına sahip olmuştur.

eee yol yaptı,köprü yaptı.sana faydası ne?sen evine giren ekmeğe bak,dövizin yükselişine bak,dış ülkelerle olan ilişkilere bak.karnını doyurabiliyor musun ona bak.çocukların sokağa çıkarken,endişe duyuyor musun, ona bak.

yol yapmış,köprü yapmış.pehhhh....

Bir de şu var: Ben cebimdeki paradan yaptırsam o kadar hava atmazdım. Ki ceplerindeki parayla da yaptırmadılar.

Bir de şunu hiç affetmem. İki farklı kişi tarafından iki farklı tarihte yapılan beyanat olmuştu. Bu beyanat şöyleydi: ''Bütün kadınlar Erdoğan'ın helalidir.''
Bu sözün tercümesi meali nedir? Bu sözleri söyleyen iki farklı yaratık neden cezalandırılmadı???? Yaratık diyorum çünkü bu sözü bir insan söyleyemez

Bir de şu var: Ben cebimdeki paradan yaptırsam o kadar hava atmazdım. Ki ceplerindeki parayla da yaptırmadılar.

Bir de şunu hiç affetmem. İki farklı kişi tarafından iki farklı tarihte yapılan beyanat olmuştu. Bu beyanat şöyleydi: ''Bütün kadınlar Erdoğan'ın helalidir.''
Bu sözün tercümesi meali nedir? Bu sözleri söyleyen iki farklı yaratık neden cezalandırılmadı???? Yaratık diyorum çünkü bu sözü bir insan söyleyemez

oooo ,o konular girersek,liste uzar gider.zira saçmalamakta,bu hükümet üyelerinin üstüne yok.tabi yandaşlarının da.işin kötüsü,kadınların bir kısmı da böyle düşünüyor.nasıl mide,nasıl vicdan,nasıl müslümanlık?

C3rxfaEWIAQ2yEo.jpg

Sonra da saygısız falan hep biz:KK51::KK51::KK51:

Bende izleyemedim açılmıyor video

Yorumlardan anladığım kadarıyla
Cahil hangi taraftan olursa olsun değişmiyor cahil işte
Sağdan soldan genelleme yapan herkesde aynı benim gözümde
Hayırcıya hain vs diyende evet diyene cahil vs diyende
Esas cahiller bunlar
Pek bir önemleri yok bi oyları var işte ...
Ayrıştıran, kinlenen, partizanlıktan oy veren, anlamını dahi bilmediği ilkeleri öngösterenler falan falannn bunların oy haklarıda olmasa keşke

Back