https://twitter.com/KemalAta34/status/827089427998572544
Ben ikna oldum arkadaslar. Izleyin sizde ikna olunoffice DepresifPolyanna @nameaver
İşte tam da bahsettiğim şeylerin örneği bu beyin yakan abla oldu. Dediklerimin canlı örneği oldu. Emperyalizm hainler istemiyor. Hayır diyenler hain işte bunlara göre. Neden evet, çünkü Türkiye uçacakmış bak bak.Başka da açıklamaları yok, sorsan herhangi bir başkanlık maddesini söyleyemezler. Nerden izledim sinirlerim bozuldu. İnşallah ikna etmeye benim kapıma da gelirler, o zaman millet iradesi nasıl olurmuş gösteririm.
Erdoğan ne derse o, sorgulamak başkanlık neymiş, nedir, ne değildir diye düşünmek, araştırmak yok. Tüylerim ürperiyor bu insanlardan çok korkunç. Cahillik değil bu, bu apayrı bir biat. Bir de 15 Temmuz diyorlar. 15 Temmuzda hain dediği Chp'liler de sokağa döküldü, hayır diyecek olan ben de. Biz önledik darbeyi. Hayır dedik diye hain emperyalist de olduk ya. Yazacak kelime bulamıyorum...Bi de chpkk diyor. Erdoğanı başkan yapacaklarmış sonuç belliymiş. Laflara bak bunlardaki kibir kimsede yok.Burada sorsan Erdoğan için değil Başkanlık derler ama tabanın tamamına yakınındaki düşünce bu. . Sonra bize hakaret ediyolar diye ağlarlar e bize terörist vatan haini diyorlar ötesi var mı?
Eve girecekmiş bi deay inşallah bana da gelirler, iradeli bir şekilde gösteririm nasıl hayır dediğimi
Şimdi sondakika geçtiler abla yollanmış BeştepeyeAaa var mı bunla ilgili bir haber falan, kaynak linkli haber bulursan atar mısın buraya?
Hukukçu değilim ama maddelerde virgüllerin, noktaların, ve, veya, ya da gibi ifadeler çok şeyi değiştirir diye biliyorum. Yanılıyorsam bir hukukçu arkadaş yazarsa sevinirim.
Şimdi sondakika geçtiler abla yollanmış Beştepeye
Bahçeli kendi kendisine destek vermeye devam etsin, seçmeni desteklemiyor..Bahçeli'nin birşey yapmayacağı o kadar belliydi ki, ama insan son dakika, birşey olur mu diye umutlanıyor.
Erdoğan ne derse o, sorgulamak başkanlık neymiş, nedir, ne değildir diye düşünmek, araştırmak yok. Tüylerim ürperiyor bu insanlardan çok korkunç. Cahillik değil bu, bu apayrı bir biat. Bir de 15 Temmuz diyorlar. 15 Temmuzda hain dediği Chp'liler de sokağa döküldü, hayır diyecek olan ben de. Biz önledik darbeyi. Hayır dedik diye hain emperyalist de olduk ya. Yazacak kelime bulamıyorum...
Bahçeli kendi kendisine destek vermeye devam etsin, seçmeni desteklemiyor..
Bu sözlerin benzerini 1985 yılında Turgut Özal da söylemişti: ''Türkiye hızla gelişti hızl
Gelişmede ölçü ne? Ölçü çikita muzla. O zaman demek ki Uganda'da gelişme bizden fazla.
Sonrasında TRT den dansözleri çifter çifter göbek attırıp ''Türkiye çağ atladı'' demişlerdi.
hımm şimdi de gelişmişlik ölçüsü,köprüler ,yollar,havaalanları.ama ironi şurada ki,bunları kriter olarak alanların birçoğu,ne uçağa binmiştir.ne de bu yolları kullanma şansına sahip olmuştur.
eee yol yaptı,köprü yaptı.sana faydası ne?sen evine giren ekmeğe bak,dövizin yükselişine bak,dış ülkelerle olan ilişkilere bak.karnını doyurabiliyor musun ona bak.çocukların sokağa çıkarken,endişe duyuyor musun, ona bak.
yol yapmış,köprü yapmış.pehhhh....
Bir de şu var: Ben cebimdeki paradan yaptırsam o kadar hava atmazdım. Ki ceplerindeki parayla da yaptırmadılar.
Bir de şunu hiç affetmem. İki farklı kişi tarafından iki farklı tarihte yapılan beyanat olmuştu. Bu beyanat şöyleydi: ''Bütün kadınlar Erdoğan'ın helalidir.''
Bu sözün tercümesi meali nedir? Bu sözleri söyleyen iki farklı yaratık neden cezalandırılmadı???? Yaratık diyorum çünkü bu sözü bir insan söyleyemez
https://twitter.com/KemalAta34/status/827089427998572544
Ben ikna oldum arkadaslar. Izleyin sizde ikna olunoffice DepresifPolyanna @nameaver
Video açılmadığı için şanslısınız.Ruh ve sinir sağlığı açısından sakıncalıVideo açılmıyor merak ettim apla neler diyor
Klasik abla dış mihraklar falan filan bomboşVideo açılmıyor merak ettim apla neler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?