Şimdi izledim videoyu.Kafir diyerek sizleri kastettiğini (hayır diyenleri) sanmıyorum.Bence dış ülkelerden bahsetti orada.Yukarıdaki mesajta da ilerde başa inançsız insan gelirse,ezanlar susturulursa derken o duayı yapanla birebir olarak aynı olmasa da yakın söylem değil mi?Hayır olarak yapmasaydı yorumunu da ileride inançsız biri gelmemesi için,ezanlar susturulmasın diye evet diyorum yazsaydı tepkiniz olmayacak mıydı bu ülkede ateistlerde var ,Onların hakkı da var diye.http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/
Düzceli umreciler Kabe’de referandum duası yaptı. Duada Allah yolunda olmak için “evet” dedikleri söylendi. Duada ayrıca “güçlü lider” vurgusu da yapıldı. Din Görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe’nin dibinde, umre vazifesine katılanlara okuduğu dua şöyle:
“Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz Ya Rabbi, Varız diyoruz Ya Rabbi. Kafirlere PKK’ya karşı evet diyoruz Ya Rabbi… FETO’culara karşı evet diyoruz Ya Rabbi. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Güçlü bir ülke için, güçlü bir lider için evet diyoruz Allah’ım.”
Cahil dediler diye senelerde aglasanlar bizlere kafir deniyor. Ne büyük utanmazlik ne kendini bilmezlik. Hakkımı helal etmeyecegim asla
Bak bak algıya bak sen, dua içinde geçen cümlelere bak.Hayır dersen Allah yolunda değilsin, hayır dersen PKK ya karşı değilsin sanki.http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/
Düzceli umreciler Kabe’de referandum duası yaptı. Duada Allah yolunda olmak için “evet” dedikleri söylendi. Duada ayrıca “güçlü lider” vurgusu da yapıldı. Din Görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe’nin dibinde, umre vazifesine katılanlara okuduğu dua şöyle:
“Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz Ya Rabbi, Varız diyoruz Ya Rabbi. Kafirlere PKK’ya karşı evet diyoruz Ya Rabbi… FETO’culara karşı evet diyoruz Ya Rabbi. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Güçlü bir ülke için, güçlü bir lider için evet diyoruz Allah’ım.”
Cahil dediler diye senelerde aglasanlar bizlere kafir deniyor. Ne büyük utanmazlik ne kendini bilmezlik. Hakkımı helal etmeyecegim asla
http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/
Şimdi izledim videoyu.Kafir diyerek sizleri kastettiğini (hayır diyenleri) sanmıyorum.Bence dış ülkelerden bahsetti orada.Yukarıdaki mesajta da ilerde başa inançsız insan gelirse,ezanlar susturulursa derken o duayı yapanla birebir olarak aynı olmasa da yakın söylem değil mi?Hayır olarak yapmasaydı yorumunu da ileride inançsız biri gelmemesi için,ezanlar susturulmasın diye evet diyorum yazsaydı tepkiniz olmayacak mıydı bu ülkede ateistlerde var ,Onların hakkı da var diye.
savunmasan sasirirdim Deynep...Şimdi izledim videoyu.Kafir diyerek sizleri kastettiğini (hayır diyenleri) sanmıyorum.Bence dış ülkelerden bahsetti orada.Yukarıdaki mesajta da ilerde başa inançsız insan gelirse,ezanlar susturulursa derken o duayı yapanla birebir olarak aynı olmasa da yakın söylem değil mi?Hayır olarak yapmasaydı yorumunu da ileride inançsız biri gelmemesi için,ezanlar susturulmasın diye evet diyorum yazsaydı tepkiniz olmayacak mıydı bu ülkede ateistlerde var ,Onların hakkı da var diye.
Ne alaka savunma ,savunduğum falan yok,sizlere denmemiş dedim sadece .Canfıstığı da benim gibi hayır diyenlere denmediğini düşünmüş.Bence de din adamı olarak yanlış yapmış duayı.Fetöcülere,PKKya karşı devlete güç ver dese,hayırlı olanı nasip eyle dese daha doğru olurdu.Polemik yaratmaya çalışma,yanlış anladıysan benim sorunum değil.savunmasan sasirirdim Deynep...
Algi bu degil mi zaten? Kafirler teroristler Hayir diyor. Sende Hayır dersen onlardansin
Bundan sonra cahile koyuna makarnaciya laf etmeyin bunu bile savundunuz pesss
Yanlis anlamadim Deynep. Kafirler fetoculer teroristler HAYIR diyor demiyor mu? Bu uzerine alinmayla alakali bir durum degil. Tabi ki uzerime alinmayacagim ama adamin tum Hayircilara dedigi bariz ortada.Algi yonetimini hala anlayamadiysan bu senin sorunun.Ne alaka savunma ,savunduğum falan yok,sizlere denmemiş dedim sadece .Canfıstığı da benim gibi hayır diyenlere denmediğini düşünmüş.Bence de din adamı olarak yanlış yapmış duayı.Fetöcülere,PKKya karşı devlete güç ver dese,hayırlı olanı nasip eyle dese daha doğru olurdu.Polemik yaratmaya çalışma,yanlış anladıysan benim sorunum değil.
http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/
Ne alaka savunma ,savunduğum falan yok,sizlere denmemiş dedim sadece .Canfıstığı da benim gibi hayır diyenlere denmediğini düşünmüş.Bence de din adamı olarak yanlış yapmış duayı.Fetöcülere,PKKya karşı devlete güç ver dese,hayırlı olanı nasip eyle dese daha doğru olurdu.Polemik yaratmaya çalışma,yanlış anladıysan benim sorunum değil.
şuan yazdığınız bu şerefsiz kelimesi hakaret suçuna giriyor biliyorsunuz değil mi? kendisi değil ama bir başkası bile bimer'e başvurarak çok güzel hakkınızda dava açabilir. çünkü şerefsiz kelimesi çok büyük bir hakaret. lütfen sözlerinize dikkat edin. burada kimse size bu kelimeyi sarfedemeyeceği gibi bunu sizde yapamazsınız.Umreye gidiyorsun .Kutsal bir yere.Orada Erdoğanın refarandumun ne işi var.İbadetini yapıp dönüp gelmen lazım.Nezih Bakkaloğlumudur nedir mesleğini dini kötüye kullanıyor.Hemde Kabe gibi kutsal bir yerde.Tam bir şerefsiz.
Yanlis anlamadim Deynep. Kafirler fetoculer teroristler HAYIR diyor demiyor mu? Bu uzerine alinmayla alakali bir durum degil. Tabi ki uzerime alinmayacagim ama adamin tum Hayircilara dedigi bariz ortada.Algi yonetimini hala anlayamadiysan bu senin sorunun.
Aynisini daha onceki secimlerde de yapıyorlardı. Yok "Allah bizim yanimizda." yok "Goklerden geken bir akrar vardir" diyordu birileri. Bu da o hesap işte
Seninle polemik en son isteyeceğim sey.
Konuyla ilgisi yok ama kimse konu açmamış bunun hakkında
1.2 milyonluk fatura Akp milletvekiline olsa yer yerinden oynardı,ses seda yok hiçbir yerde,neyse ben de susmuş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?