• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Benim tek korkum kadınların alanlarının daraltılmış ve Birgün başa inançsız insan geldiğinde ezanların susturulmasi ki rte elbet Birgün görevi bitecek bunu genel olarak düşünmek gerek

http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/

Düzceli umreciler Kabe’de referandum duası yaptı. Duada Allah yolunda olmak için “evet” dedikleri söylendi. Duada ayrıca “güçlü lider” vurgusu da yapıldı. Din Görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe’nin dibinde, umre vazifesine katılanlara okuduğu dua şöyle:

“Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz Ya Rabbi, Varız diyoruz Ya Rabbi. Kafirlere PKK’ya karşı evet diyoruz Ya Rabbi… FETO’culara karşı evet diyoruz Ya Rabbi. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Güçlü bir ülke için, güçlü bir lider için evet diyoruz Allah’ım.”

Cahil dediler diye senelerde aglasanlar bizlere kafir deniyor. Ne büyük utanmazlik ne kendini bilmezlik. Hakkımı helal etmeyecegim asla
Şimdi izledim videoyu.Kafir diyerek sizleri kastettiğini (hayır diyenleri) sanmıyorum.Bence dış ülkelerden bahsetti orada.Yukarıdaki mesajta da ilerde başa inançsız insan gelirse,ezanlar susturulursa derken o duayı yapanla birebir olarak aynı olmasa da yakın söylem değil mi?Hayır olarak yapmasaydı yorumunu da ileride inançsız biri gelmemesi için,ezanlar susturulmasın diye evet diyorum yazsaydı tepkiniz olmayacak mıydı bu ülkede ateistlerde var ,Onların hakkı da var diye.

Düzceli umreciler Kabe’de referandum duası yaptı. Duada Allah yolunda olmak için “evet” dedikleri söylendi. Duada ayrıca “güçlü lider” vurgusu da yapıldı. Din Görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe’nin dibinde, umre vazifesine katılanlara okuduğu dua şöyle:

“Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz Ya Rabbi, Varız diyoruz Ya Rabbi. Kafirlere PKK’ya karşı evet diyoruz Ya Rabbi… FETO’culara karşı evet diyoruz Ya Rabbi. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Güçlü bir ülke için, güçlü bir lider için evet diyoruz Allah’ım.”

Cahil dediler diye senelerde aglasanlar bizlere kafir deniyor. Ne büyük utanmazlik ne kendini bilmezlik. Hakkımı helal etmeyecegim asla
Bak bak algıya bak sen, dua içinde geçen cümlelere bak.Hayır dersen Allah yolunda değilsin, hayır dersen PKK ya karşı değilsin sanki.
Tum bu dualar tersinden de okunabilir aslında, mesela; güçlü bir ulke için hayır diyoruz, Allah yolunda olmak için hayır diyoruz gibi.

Vallahi bıktım artık şu çirkin algilardan ve dinle siyasetin sürekli bir araya getirilmeye calisilmasindan.En büyük günahkarlar bu insanlar.Bu insanlara inanlara ise ayrıca üzülüyorum.

Umreye gidiyorsun .Kutsal bir yere.Orada Erdoğanın refarandumun ne işi var.İbadetini yapıp dönüp gelmen lazım.Nezih Bakkaloğlumudur nedir mesleğini dini kötüye kullanıyor.Hemde Kabe gibi kutsal bir yerde.Tam bir şerefsiz.

Son düzenleme:
Şimdi izledim videoyu.Kafir diyerek sizleri kastettiğini (hayır diyenleri) sanmıyorum.Bence dış ülkelerden bahsetti orada.Yukarıdaki mesajta da ilerde başa inançsız insan gelirse,ezanlar susturulursa derken o duayı yapanla birebir olarak aynı olmasa da yakın söylem değil mi?Hayır olarak yapmasaydı yorumunu da ileride inançsız biri gelmemesi için,ezanlar susturulmasın diye evet diyorum yazsaydı tepkiniz olmayacak mıydı bu ülkede ateistlerde var ,Onların hakkı da var diye.

Ben de tam kafirlerle mücadele derken oradaki kafirlerden kastın hayır diyenler olduğunu düşünmüyorum diyecektim.
Ama bu dua bence saçmalık. Gereksiz algı yönetimi. Kafirlerle mücadele ile ilgili bir madde göremedim ben referandumla ilgili. Ya da ülke siyaseti ne zamandan beri kafirlerle mücadele ile ilgili?
Gerçek bir müslüman orada sessizce "Allah'ım sen hakkımızda hayırlısını daha iyi bilirsin. Hakkımızda hayırlısını ver. Bizi vebalini veremeyeceğimiz oyları vermekten alıkoy" derdi. Ama her olayımızın şov olması gibi böyle kutsal bir göreve de biraz şov karıştırmasak olmazdı.

savunmasan sasirirdim Deynep...
Algi bu degil mi zaten? Kafirler teroristler Hayir diyor. Sende Hayır dersen onlardansin
Bundan sonra cahile koyuna makarnaciya laf etmeyin bunu bile savundunuz pesss

savunmasan sasirirdim Deynep...
Algi bu degil mi zaten? Kafirler teroristler Hayir diyor. Sende Hayır dersen onlardansin
Bundan sonra cahile koyuna makarnaciya laf etmeyin bunu bile savundunuz pesss
Ne alaka savunma ,savunduğum falan yok,sizlere denmemiş dedim sadece .Canfıstığı da benim gibi hayır diyenlere denmediğini düşünmüş.Bence de din adamı olarak yanlış yapmış duayı.Fetöcülere,PKKya karşı devlete güç ver dese,hayırlı olanı nasip eyle dese daha doğru olurdu.Polemik yaratmaya çalışma,yanlış anladıysan benim sorunum değil.

Ne alaka savunma ,savunduğum falan yok,sizlere denmemiş dedim sadece .Canfıstığı da benim gibi hayır diyenlere denmediğini düşünmüş.Bence de din adamı olarak yanlış yapmış duayı.Fetöcülere,PKKya karşı devlete güç ver dese,hayırlı olanı nasip eyle dese daha doğru olurdu.Polemik yaratmaya çalışma,yanlış anladıysan benim sorunum değil.
Yanlis anlamadim Deynep. Kafirler fetoculer teroristler HAYIR diyor demiyor mu? Bu uzerine alinmayla alakali bir durum degil. Tabi ki uzerime alinmayacagim ama adamin tum Hayircilara dedigi bariz ortada.Algi yonetimini hala anlayamadiysan bu senin sorunun.

Aynisini daha onceki secimlerde de yapıyorlardı. Yok "Allah bizim yanimizda." yok "Goklerden geken bir akrar vardir" diyordu birileri. Bu da o hesap işte

Seninle polemik en son isteyeceğim sey.

Hayır diyenlere ne dediği zerre umruma değil de din hiç bir dönemde bu kadar siyasete karıstırılmamıştı. Midem bulandı...

Lütfen tartışmayın. Ben de orda hayırcılar şöyle böyle diyorlar anlamı çıkarmadım.
Ama şöyle düşün çalışmayan bir kadının da olduğu ortamda ben yavrumun geleceği için çalışıyorum dersen ne düşünür? Belki orda o laf söylenirken çalışmayan kadınlar yavrularının geleceğini düşünmüyor demek istemedi. Ama çok rahat ordan o anlam çıkar. O yüzden bu tip şeyler yapmamak lazım işte.

Umreye gidiyorsun .Kutsal bir yere.Orada Erdoğanın refarandumun ne işi var.İbadetini yapıp dönüp gelmen lazım.Nezih Bakkaloğlumudur nedir mesleğini dini kötüye kullanıyor.Hemde Kabe gibi kutsal bir yerde.Tam bir şerefsiz.
şuan yazdığınız bu şerefsiz kelimesi hakaret suçuna giriyor biliyorsunuz değil mi? kendisi değil ama bir başkası bile bimer'e başvurarak çok güzel hakkınızda dava açabilir. çünkü şerefsiz kelimesi çok büyük bir hakaret. lütfen sözlerinize dikkat edin. burada kimse size bu kelimeyi sarfedemeyeceği gibi bunu sizde yapamazsınız.

Hiçbir işe yarayacağını hatta geçerli sayılacağını bile sanmıyorum ama yine de bir 'Türk' vatandaşı olarak görevimi yapıp tabii ki HAYIR oyumu vereceğim. Bu oylamanın başlatılması bile Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanettir. Türkiye tek bir adam üzerinden yönetilemez. Bu ülke kolay kazanılmadı. Evet diyenler geçmişi bir kere düşünsünler. Nasıl bugünlere gelmişiz . Kimlerin canı gitmiş biz vatanımızda rahat yaşayalım diye. Bu karar öylesine verilecek bir karar değil. İki gün sonra hata yaptım pişmanım deme lüksünüz yok!

Yanlis anlamadim Deynep. Kafirler fetoculer teroristler HAYIR diyor demiyor mu? Bu uzerine alinmayla alakali bir durum degil. Tabi ki uzerime alinmayacagim ama adamin tum Hayircilara dedigi bariz ortada.Algi yonetimini hala anlayamadiysan bu senin sorunun.

Aynisini daha onceki secimlerde de yapıyorlardı. Yok "Allah bizim yanimizda." yok "Goklerden geken bir akrar vardir" diyordu birileri. Bu da o hesap işte

Seninle polemik en son isteyeceğim sey.

konu gelip dine dayansın istemiyorum, bu bölüme de yazmayacaktım aslında ama şunu görünce dayanamadım :27: umreye gittiğimde farkettim, bu şekilde kafaya göre dua ederken tavaf eden tek millet biziz.. bakıyorum Endonezyalısı, Malezyalısı, Nijeryalısının ellerinde kitap (içinde tavaf sırasında okunacak dualar var) biri bağırarak okuyor diğerleri arkadan bağırarak tekrar ediyor aynı duayı.. bizde de hoca kafaya göre dua ediyor, arkadakiler amin deyip duruyor.. neyse bunu farkedince kıyın kıyın ayrılmıştım ekipten aman aman :27:

17 tane adamızı yunanistana veren bir yönetime hangi kafayla evet diyeyim? Bunları görüp de evet diyenler kendilerini vatansever bizleri de vatan haini olarak görebiliyorlar mı gerçekten?

Yahu anayasa başkanlık hepsi bangır bangır BÖLÜNECEĞİZ diye, KÜRDİSTAN diye bağırıyor. Bu nasıl görülemiyor? Ne alaka din iman? Dindar insan toprağını peşkeş çeker mi bi deyiverin hele?

Son düzenleme:
Back