- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
HDP zaten seçim barajını seni başkan yaptırmayacağız sloganıyla geçti...Şimdi ise evet diyecekleri söyleniyor Ve bencede kesinlikle Evet diyecekler çünkü özerklik geliyo başkanlıktan sonra referandum bekleniyor..Hdp mecliste bile Hayır demedi düşündürücü??Şu hdp yle chp yi aynı kefeye koyanlardan gına geldi....Ben de HDP de hayır diyecekmiş,ne iş anlamadım
Kimi de o sokakta yaşananlar yüzünden ,tepelerine inen kurşunlar yüzünden evet demiyor mu?
Hdp, hiçbir zaman davasından vazgeçmedi aslında. Amaçları belli ve amaca giden her yol mubah onlar için. Dün seni başkan yaptırmayız demiş olabilirler; ama bugün pekala başkanlığa evet diyebilirler. Çünkü hedef belli. Hedeften milim sapma yok. Taviz veren; hedeften sapan bizleriz, onlar değil.HDP zaten seçim barajını seni başkan yaptırmayacağız sloganıyla geçti...Şimdi ise evet diyecekleri söyleniyor Ve bencede kesinlikle Evet diyecekler çünkü özerklik geliyo başkanlıktan sonra referandum bekleniyor..Hdp mecliste bile Hayır demedi düşündürücü??Şu hdp yle chp yi aynı kefeye koyanlardan gına geldi....
Fanatik evetçiler bilmiyorlarmı bunları..
Biliyorlar genede değişen bişey yok bence..
Hanımlar benim asıl korktuğum ne biliyor musunuz? Eğer hayır çıkarsa, bundan sonra çıkacak kaosun, akacak kanın ve yaşanacak büyük ekonomik krizin faturası hayırcılara kesilecektir. Hayır diyen herkes vatan haini ilan edilebilir. Burada ve bunun gibi platformlarda görüşlerini dile getiren biz hayırcılar, yakın bir zamanda yargılanabiliriz. Hoş, canımın derine düşmüşken yargılanıyor olmak beni korkutmaz ya.
Fanatik evetçiler bilmiyorlarmı bunları..
Biliyorlar genede değişen bişey yok bence..
Emellerine ulaşmaları için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor acaba
Belkide önemli değil onlar için insan hayatı..
Eki Görüntüle 1944563
Ne istediler de vermedik diyen adamlara yine ne istediniz de vermiyoruz diyen bir seçmen kitlesi.
Tencere kapak misalisiniz bu hayatta,
O başlar siz devam edersiniz, ardınıza bakmayın.
Amaca giden her yol mubah
Amaç bir yere kadar,ya sonrası peki yaşananlar giden canlar..
Birileri anlayacak ta inşallah iş işten geçmeden olur
Hiç umudum kalmadı artık
sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma
Hanım abla
15 temmuzu ne kadar yaşadın bilmiyorum
Ben ankarada ailemin yanındaydım
Sokakta tanklarla karşılaştık
Ne olduğunu anlayamadık
Eve gittik haberleri dinleyip anlamaya çalışırken atılan bombalarla evlerimiz sallandı
Selalar kurşun sesleri bağırışlar
Sonra dışarı çıktık
Zaten askeriyeye yakınız
Sabaha karşı eve geldik
Polis kuzenim aradı listelerde dayımızın adını görmüş isim benzerliğimi dedi
Evlerini çocuklarını aradık duyan bilen yok
Kimse ulaşamıyor
Adli tıp gezdiğimiz hastaneler ..
Analatılabilecek gibi değildi
Nitekim şehit olduğunu öğrendik
Eğer hükümet suçlanacak ise
Biri değil hepsi
Zamanında hepsi kol kola idi senin deyiminle
12 yılda gelmedi bu hale 50 yılı var bu yapılanmanın belki gidemediğim daha gerileri
Çok ayrıntıya girmeyeceğim burada
Ama farkedildi yapılanmaları amaçları
Bir dur denildi
Tek çareleriydi darbeyle tüm isteklerini alacaklardı
Daha yarısında oldukları planlarının sonlanması için daha fazla beklemeyeceklerdi
Çok şükür ki olmadı başaramadılar
Bir çok olay gibi bu olaya bakışlar farklı
Bildiklerimiz inandıklarımız farklı
Belki okuduklarımız bilemiyorum
Ama bu yüzden evet yada hayır diyecek kişilere hiçbirşey diyemeyiz
Bu vahim olayı hepimiz yaşadık
Belki farklı yorumladık
Herkes kendi doğrusuna gidiyor neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?