• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ben de HDP de hayır diyecekmiş,ne iş anlamadım:confused:
HDP zaten seçim barajını seni başkan yaptırmayacağız sloganıyla geçti...Şimdi ise evet diyecekleri söyleniyor Ve bencede kesinlikle Evet diyecekler çünkü özerklik geliyo başkanlıktan sonra referandum bekleniyor..Hdp mecliste bile Hayır demedi düşündürücü??Şu hdp yle chp yi aynı kefeye koyanlardan gına geldi....

Kimi de o sokakta yaşananlar yüzünden ,tepelerine inen kurşunlar yüzünden evet demiyor mu?

Bu olaylar neden başımıza geldi ? Neden ve kimler yüzünden .

Her defasında kandırılabilirmi bir insan.Böyleyseler o makamlarda ne işleri var.Bu kadar basitmi yani kandırıldık bizi affedin bitti gitti.:KK12:

Küçük çocukmusunda kandırılıyorsun.Hemde defalarca.

Birilerinin çıkar birliktelikleri yüzünden masum insanlar öldü.Askerleri içeri atmak için işbirliği yaptılar.Gittikçe güçlendiler bir yerden sonra fikir ayrılığına düşüncede birbirinin gözünü oymaya başladılar.Olan ölenlere oldu.

Birde bunların üstüne sebep oldukları yetmiyormuş gibi Başkanlık istiyorlar.

Pişkinlikte zirve.

Halk olarak bunu gerçekten görmüyormusunuz yoksa görmek istemiyormusunuz ?

.

Son düzenleme:
HDP zaten seçim barajını seni başkan yaptırmayacağız sloganıyla geçti...Şimdi ise evet diyecekleri söyleniyor Ve bencede kesinlikle Evet diyecekler çünkü özerklik geliyo başkanlıktan sonra referandum bekleniyor..Hdp mecliste bile Hayır demedi düşündürücü??Şu hdp yle chp yi aynı kefeye koyanlardan gına geldi....
Hdp, hiçbir zaman davasından vazgeçmedi aslında. Amaçları belli ve amaca giden her yol mubah onlar için. Dün seni başkan yaptırmayız demiş olabilirler; ama bugün pekala başkanlığa evet diyebilirler. Çünkü hedef belli. Hedeften milim sapma yok. Taviz veren; hedeften sapan bizleriz, onlar değil.

Cumhurbaşkanı isterse birkaç ilin yönetimini birleştirebilir demekten benim anladığım federal yapı kurmaktır kimse kusura bakmasın.

Yüzlerce insanla aynı hikayeyi paylaşıyorsun. Beyaz Kpss ile kütühaneci olarak yerleştirildiğ kuruma giremedi agbimin işi sırf memeleketi yüzünden, öyle bir oyaladılar ki dava süresi geçti elde bir sıfırla yerimize oturduk. Yapılan haksızlığın haddi hesabı yok, bir sorumluluk yok, hicap dıyma yok. Bütün bunları İslamı kullanarak yaptılar en can alıcı kısım da bu, hem siyaseti hem dini yozlastırdılar. Fransız bir yazarın bir sözü var" din her yere girdiyse, arrık hiç bir yerdedir" diye, aynen bu dönemi yaşıyoruz.

Sen askeriyenin en yüksek rütbeli subaylarına bir terör örgütüyle bir olup kumpas kur 5 6 yıl hapis yatır TSK da komutan bırakma sonra 15 Temmuz Oldu yok şu yok bu tüm bunları kim yaptı ben mi ?Kandırıldık Allah affetsin...Ya onlarca ölen insan Şehit ne olucak..Allah rahmet eylesin..unuttuk bile..

Hanımlar benim asıl korktuğum ne biliyor musunuz? Eğer hayır çıkarsa, bundan sonra çıkacak kaosun, akacak kanın ve yaşanacak büyük ekonomik krizin faturası hayırcılara kesilecektir. Hayır diyen herkes vatan haini ilan edilebilir. Burada ve bunun gibi platformlarda görüşlerini dile getiren biz hayırcılar, yakın bir zamanda yargılanabiliriz. Hoş, canımın derdine düşmüşken yargılanıyor olmak beni korkutmaz ya.

Son düzenleme:
Hanımlar benim asıl korktuğum ne biliyor musunuz? Eğer hayır çıkarsa, bundan sonra çıkacak kaosun, akacak kanın ve yaşanacak büyük ekonomik krizin faturası hayırcılara kesilecektir. Hayır diyen herkes vatan haini ilan edilebilir. Burada ve bunun gibi platformlarda görüşlerini dile getiren biz hayırcılar, yakın bir zamanda yargılanabiliriz. Hoş, canımın derine düşmüşken yargılanıyor olmak beni korkutmaz ya.

Evet çıkana kadar yeniletir.

Eki Görüntüle 1944563

Ne istediler de vermedik diyen adamlara yine ne istediniz de vermiyoruz diyen bir seçmen kitlesi.
Tencere kapak misalisiniz bu hayatta,
O başlar siz devam edersiniz, ardınıza bakmayın.:KK66:

Bu tablo cuk diye oturmuş.Yıllar içinde çok övündükleri "başarılar" gözüküyor.Ucu kendine oy verenlerede dokunmaya başladı.Masum insanlar öldü .Canlarını kaybettiler.

Bütün anketlerde hayır fark atıyor.
Hatta S.Erdoğan'ın yaptığı ankette bile hayır diyenler fark atmış.
Ama seçim sonucunda hep onlar fark atıyor..
Vardır bunda da bir bit yeniği...
Son seçimi 1 saatte açıklamışlardı(!)
Bu referandum sonucunu da 5 dakikada alırız..
Ne gelişmiş bir ülkeyiz değil mi?(!)

Hiç umudum kalmadı artık :KK14:

adamlar bu algıyı oluşturmaya çalışıyor abla.
Sakın umutsuzluğa düşmek yok.

Evet çıkacak diye. Bunu her seçimde yapıyorlar ve %30 luk bir kesim var etkilenen. Onlar her şeyi değiştiriyor.

sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma

Korku olarak belirttiği şey şu olabilir: Daha önce adının baş harfi Necmettin Erbakan olan kişi de söylemişti. ''Geliyoruz kanlı mı gelelim kansız mı gelelim?'' diye. Sanırım aynı şeyler.
Peki sonuç ne oldu geldi de? Gazeteci bir hanım elini uzattı günah diye elini sıkmadı. Tansu Çilleri'in eli yumuşak onu hiç bırakmadı. Süleyman Mercümek'in paraları örtülü ödeneğe sarıldı, örtülü mercümek hükümeti kuruldu. Faiz faiz dediler faiz öylece durdu. Rantiyeci rant yaptı, vurguncu vurgun vurdu.

Hanım abla
15 temmuzu ne kadar yaşadın bilmiyorum
Ben ankarada ailemin yanındaydım
Sokakta tanklarla karşılaştık
Ne olduğunu anlayamadık
Eve gittik haberleri dinleyip anlamaya çalışırken atılan bombalarla evlerimiz sallandı
Selalar kurşun sesleri bağırışlar
Sonra dışarı çıktık
Zaten askeriyeye yakınız
Sabaha karşı eve geldik
Polis kuzenim aradı listelerde dayımızın adını görmüş isim benzerliğimi dedi
Evlerini çocuklarını aradık duyan bilen yok
Kimse ulaşamıyor
Adli tıp gezdiğimiz hastaneler ..
Analatılabilecek gibi değildi
Nitekim şehit olduğunu öğrendik
Eğer hükümet suçlanacak ise
Biri değil hepsi
Zamanında hepsi kol kola idi senin deyiminle
12 yılda gelmedi bu hale 50 yılı var bu yapılanmanın belki gidemediğim daha gerileri
Çok ayrıntıya girmeyeceğim burada
Ama farkedildi yapılanmaları amaçları
Bir dur denildi
Tek çareleriydi darbeyle tüm isteklerini alacaklardı
Daha yarısında oldukları planlarının sonlanması için daha fazla beklemeyeceklerdi
Çok şükür ki olmadı başaramadılar
Bir çok olay gibi bu olaya bakışlar farklı
Bildiklerimiz inandıklarımız farklı
Belki okuduklarımız bilemiyorum
Ama bu yüzden evet yada hayır diyecek kişilere hiçbirşey diyemeyiz
Bu vahim olayı hepimiz yaşadık
Belki farklı yorumladık
Herkes kendi doğrusuna gidiyor neticede

canım,dayına çok üzüldüm.allah rahmet etsin.

dediğim gibi olaylara en yakın yaşayanlardan biri de benim.evim,büyükşehir belediyesine çok yakın.(istanbul)vatan emniyette burnumuzun dibi sayılır.inan,çoğu akp liden daha fazla içim yandı,ölenlere.hala da belediye binasının önünden geçerken gözlerim dolar.koca koca,resimlerini asmışlar,gencecik insanların.

ne gerek vardı diyorum,silahsız sivil halkı sokaklara dökmenin.bu ülkenin, polisi,askeri var.%1 i,fetöcü olsa ne olur.onlarda bir şekilde,bastırılırdı.bunu yapacak olan sivil halk mıydı?senin ocağına ateş düştü,şu anda,hükümetten kaç kişi hatırlıyor,dayını?

bunlar için,birbirimize düşmeye değmez diyorum.ben " hayır"ın ülkemiz için hayırlı olacağını düşünüyorum.sen "evet"in.buna çok sesillik deniliyor,demokrasi deniliyor.ama bu sistem gelirse,çok seslilik diye birşey kalmayacak.

Back