Benim anlamadığım, şuan bütün yetki yine ellerinde iken terörü bitirmelerine engel hangi madde var anayasa da?
hangi madde ?
Son 10 yılda hızla artan terör için ne gibi bir gelişme yaşandı?
Çözüm süreci ile bütün terör kırdan Türkiye'nin heryerinde şehir merkezlerine inmedi mi?
O kadar çok fazla yanlış politika uygulayıp ellerinde bütün güç varken terörü bitiremiyorsan, ekonomiyi düzeltemiyorsan, ülkede ulusal terör örgütlerine karşı halkının can güvenliğini saglayamiyorsan " anayasanın ne suçu var"?
İnsanların kafasını nasıl yıkamışlar aklım almıyor. Nasıl empoze etmişler. Nasıl algıları ile oynamışlar.
Terörü bitirmek istedi de muhalefet mi engel oldu? Hayır.
Ekonomiyi, eğitimi düzeltmeye iyileştirmeye gitti muhalefet mi engel oldu?
Her istediklerini zaten yapmıyor mu bu adamlar?
Gerçekten kararsız kalanlar bana komik geliyor.
Kusura bakmayın.
Araştırıyorum ama kararsızim demek iste akpli olduğum için gönlüm hayır demek istemiyor, bu adamlar ne yapsa bir yerden hak veriyorum yine de bi bakayim demekle ayni.
Allah bizi bunlarin eline düşürmesin.
Ne güçlüklerle kuruldu bu ülke, bunlar gibi düşünen osmanlı padişahları yüzünden kaybedildi bütün toprak parçaları, şimdi bütün kurum ve kuruluslar, limanlar, topraklar satılıyor yabancılara ne farkı var?
Her sey kötüye giderken, geriye dönüp ya biz su konuda hataliyiz, yanlış politikalar uyguladik, su su reformlarla iyilestirmeler yapacağız diye projeler sundular mi? Hayır.
Tek duydugumuz kandırıldık.
Devleti yönetenlerin kaldırılma hakkı olamaz kardeşim
Bu çocuk oyuncağı değil.
Sobe oynamıyoruz devlet yönetiyoruz.
Evcilik değil bu, bugün legolari su şekilde kuralım begenmezsek yıkar yenisini kurarız değil.
2 dönemdir iktidar değil bu parti.
Bu kadar kandirilmaya hakları yok.
O zaman safliklarina yanıp istifa edecekler.
Ülke yönetmek bu kadar saf olmayı kaldırmaz malum.
Mune
abla anlatır misin bana terörü bitirmeye, refahı sağlamaya, ekonomiyi düzeltmeye, eğitim seviyesini artırmaya hangi maddeler engel?