Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bombalanan Özel Harekat Dairesine yakın oturuyorum. Daha sokakta bırak bir Allahın kulunu bir kedi bile yokken, afedersiniz bu devirde darbe mi olur lan, noluyor diyerek dışarı çıktım. Yani idrak edemedim darbe olabileceğini. Neyse konumuz benim darbe gecesi yaşadıklarım değil.Hanım abla
15 temmuzu ne kadar yaşadın bilmiyorum
Ben ankarada ailemin yanındaydım
Sokakta tanklarla karşılaştık
Ne olduğunu anlayamadık
Eve gittik haberleri dinleyip anlamaya çalışırken atılan bombalarla evlerimiz sallandı
Selalar kurşun sesleri bağırışlar
Sonra dışarı çıktık
Zaten askeriyeye yakınız
Sabaha karşı eve geldik
Polis kuzenim aradı listelerde dayımızın adını görmüş isim benzerliğimi dedi
Evlerini çocuklarını aradık duyan bilen yok
Kimse ulaşamıyor
Adli tıp gezdiğimiz hastaneler ..
Analatılabilecek gibi değildi
Nitekim şehit olduğunu öğrendik
Eğer hükümet suçlanacak ise
Biri değil hepsi
Zamanında hepsi kol kola idi senin deyiminle
12 yılda gelmedi bu hale 50 yılı var bu yapılanmanın belki gidemediğim daha gerileri
Çok ayrıntıya girmeyeceğim burada
Ama farkedildi yapılanmaları amaçları
Bir dur denildi
Tek çareleriydi darbeyle tüm isteklerini alacaklardı
Daha yarısında oldukları planlarının sonlanması için daha fazla beklemeyeceklerdi
Çok şükür ki olmadı başaramadılar
Bir çok olay gibi bu olaya bakışlar farklı
Bildiklerimiz inandıklarımız farklı
Belki okuduklarımız bilemiyorum
Ama bu yüzden evet yada hayır diyecek kişilere hiçbirşey diyemeyiz
Bu vahim olayı hepimiz yaşadık
Belki farklı yorumladık
Herkes kendi doğrusuna gidiyor neticede
Bombalanan Özel Harekat Dairesine yakın oturuyorum. Daha sokakta bırak bir Allahın kulunu bir kedi bile yokken, afedersiniz bu devirde darbe mi olur lan, noluyor diyerek dışarı çıktım. Yani idrak edemedim darbe olabileceğini. Neyse konumuz benim darbe gecesi yaşadıklarım değil.
Fethullah Gülen cemaatinin 40 yılı aşkın bir yapılanma hikayesi olduğunu elbette biliyoruz. Ama bu cemaatin altın çağını akp hükümeti zamanında yaşadığını kim inkar edebilir?
Bizler iyi bir yerlere gelelim diye gece gündüz ders çalışırken; bunlar kazandığımız sınavlardan çatır çatır elediler bizi; haksız yere fişlendim. Hiçbir kusurunu bulamadıklarına ahlaki zafiyeti var deyip fişine not düştüler. Bu gözler neler gördü.
"Cemaatten birilerini bulalım da polis olalım, katip olalım, şunu bunu olalım" diyen hiç kimse olmadı mı çevrenizde?
Ben 2010 kpss'ye girdim. O zamanlar bu sınav iptal edilsin dediğimizde, Sayın Başbakanımız "sınav düzgün yapılmıştır" dedi mi demedi mi?
Fethullah Gülen'in eteğinin dibinde bizim mi fotoğraflarımız var?
Melih Gökçen'in karısının fetönün hastanesinde ortaklığı yok muydu? "Hocamla aramızı kimse açmasın" diye tweet atan bizdik doğru ya?
17- 25 Aralıktan sonra bile çocuklarını cemaatin okul ve dershanelerine göndermeye devam eden milletvekili ve bürokratlara ne demeli?
Herkes hata yapabilir ve kandırılabilir. İktidarlar hata yaparlar; halktan özür diler bunu telafi eder; edemezse çekilirler... Sonuçta bizi yönetenler ne evliya ne peygamber. Ama halkın da kandırılma hakkı vardır.
El- insaf; El- vicdan!! Bu ülkeyi 15 senedir Chp mi yönetti; Liberal parti mi yönetti? Komunist parti mi yönetti?
arkadaşım böyle yapma ne olur..bak cahil, gerizekalı çok ağır laflar.. inandığın şeye zarar veriyorsun.Yotma arkadasim kendini ben yorumlari okuyunca cildiriyorum cahil bile az kalir cahil insan biseyi ogrenir cahilligi kalmaz bunlarin gozlerine gercekleri sokuyoruz belgelerle hala kabul etmiyolar hakkatten gerizekalilar cok bu kadar olamaz
Aminn canım sağolAllah dayının şehadetini kabul etsin, sizlere de sabır versin canım.
Amin inşallah beyaz-Mavi dayın için üzüldüm. Allah şehadetini mübarek etsin.
Artik tahammulum kalmadi kac kere aciklayarak guzel yazdim yok hala anlamiyolar ataturke laf soyluyolar benim zoruma gidiyo dinimizi sorguluyolar kimin haddine ! hayir diyoruz tabikide gelecegimiz icinarkadaşım böyle yapma ne olur..bak cahil, gerizekalı çok ağır laflar.. inandığın şeye zarar veriyorsun.
Keşke kafka-Mavi Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun.
Keske hic yaşanmasaydı.
Onlarca masum insan ölmeseydi.
Yotma arkadasim kendini ben yorumlari okuyunca cildiriyorum cahil bile az kalir cahil insan biseyi ogrenir cahilligi kalmaz bunlarin gozlerine gercekleri sokuyoruz belgelerle hala kabul etmiyolar hakkatten gerizekalilar cok bu kadar olamaz
İşte bu şekilde yorumlarYotma arkadasim kendini ben yorumlari okuyunca cildiriyorum cahil bile az kalir cahil insan biseyi ogrenir cahilligi kalmaz bunlarin gozlerine gercekleri sokuyoruz belgelerle hala kabul etmiyolar hakkatten gerizekalilar cok bu kadar olamaz
Beyaz haksızsın diyememBombalanan Özel Harekat Dairesine yakın oturuyorum. Daha sokakta bırak bir Allahın kulunu bir kedi bile yokken, afedersiniz bu devirde darbe mi olur lan, noluyor diyerek dışarı çıktım. Yani idrak edemedim darbe olabileceğini. Neyse konumuz benim darbe gecesi yaşadıklarım değil.
Fethullah Gülen cemaatinin 40 yılı aşkın bir yapılanma hikayesi olduğunu elbette biliyoruz. Ama bu cemaatin altın çağını akp hükümeti zamanında yaşadığını kim inkar edebilir?
Bizler iyi bir yerlere gelelim diye gece gündüz ders çalışırken; bunlar kazandığımız sınavlardan çatır çatır elediler bizi; haksız yere fişlendim. Hiçbir kusurunu bulamadıklarına ahlaki zafiyeti var deyip fişine not düştüler. Bu gözler neler gördü.
"Cemaatten birilerini bulalım da polis olalım, katip olalım, şunu bunu olalım" diyen hiç kimse olmadı mı çevrenizde?
Ben 2010 kpss'ye girdim. O zamanlar bu sınav iptal edilsin dediğimizde, Sayın Başbakanımız "sınav düzgün yapılmıştır" dedi mi demedi mi?
Fethullah Gülen'in eteğinin dibinde bizim mi fotoğraflarımız var?
Melih Gökçen'in karısının fetönün hastanesinde ortaklığı yok muydu? "Hocamla aramızı kimse açmasın" diye tweet atan bizdik doğru ya?
17- 25 Aralıktan sonra bile çocuklarını cemaatin okul ve dershanelerine göndermeye devam eden milletvekili ve bürokratlara ne demeli?
Herkes hata yapabilir ve kandırılabilir. İktidarlar hata yaparlar; halktan özür diler bunu telafi eder; edemezse çekilirler... Sonuçta bizi yönetenler ne evliya ne peygamber. Ama halkın da kandırılma hakkı vardır.
El- insaf; El- vicdan!! Bu ülkeyi 15 senedir Chp mi yönetti; Liberal parti mi yönetti? Komunist parti mi yönetti?
İnan benim mağduriyetim hiç ama hiç önemli değil. Üzüldüğüm şu ki, bugün feto'dan boşalan koltuklara, başka gruplar yerleşiyor.Beyaz haksızsın diyemem
Haklı olduğun konular aşikar
Ben bunlar bunlar suçsuz demedim
50 yıldır her adımında kimler bilerek göz kapadıysa suçlu
Sende mağdur olmuşsun
Çevremdede çok var cemaatten dolayı mağdur olan
Bile bile hak yiyenlerin durumu ortada
Zalimler cezalarını çekecekler
Hak hukuk yerini bulur umarım her konuda
Bilmiyorum beyaz ya okuyorum dinliyorum araştırıyorum hala eksik herşeyİnan benim mağduriyetim hiç ama hiç önemli değil. Üzüldüğüm şu ki, bugün feto'dan boşalan koltuklara, başka gruplar yerleşiyor.
İşsiz vatan evlatları, babalarının yüzüne bakamadan utanç içinde Kpss'ye çalışıp bir yerlere gelmeye çalışırken; bir çok kişiye sırf bir yere mensup diye sınavsız olarak sözleşmeli memur yapılıp kadro veriliyor. Düşünsene, orayı hak eden bir mazlumun maaşını alıp evine götürüyorsun her ay!! Ne korkunç bir kul hakkı gaspı Ya Rabbi!!
Ya referandumda evet çıkarsa terörün sesi kısılır diyen hükümet sözcüsüne ne demeli? Güzel Allah'ım, Yüce Allah'ım sen bilirsin!!!
Sağolasın arkadaşım. İnan kendim için değil, doğacak çocuklarım için korkuyorum.Bilmiyorum beyaz ya okuyorum dinliyorum araştırıyorum hala eksik herşey
Yeterince anlayamıyoruz galiba diyorum
Tek duam pişman olacağımız kararlar vermememiz
Bu arada yeni farkettim hamile olduğunu
Huyu güzel yüzü güzel sizlere vatana millete hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim
Sağlıkla kucağına al inşallah