Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hep ayni terane "uhuhuhu bize cahil dediler, uhuhu bize yoksul dediler, uhuhuhu bize bilmem ne dediler" vallahi gina geldi bu hallerden!

Zincirlerinden başka kaybedeceği bir şeyi olmayanlar; tabi ki savunacaklar. Tek varlıkları zincirleri. Halbuki hem İslam dini, hem Cumhuriyet kölelik düzenini yıkmıştır.
''Karşındakine anlatacağının en fazlası onun anlayacağı kadardır.'' Mevlana Celalettin Rumi.

Oyunuz asla gözükmeyecektir....

Gizli oylama ....

YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?

Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
Bir CHP Adapazarı Gençlik Kolları Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçimin #HAYIR ' lara vesile olmasını temenni ediyorum..!

Ebru ÖZCAN
CHP ADAPAZARI GENÇLİK KOLLARI BASIN VE MEDYADAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI..!

Allahim inanamiyorum ne kadar igrenc ucuz dusunen insanlar var. ulan agzimi bozmak istemiyorum mecbur birakiyosunuz. madem cok dininize duskunsunuz ölmüs bir adam arkasindan neden bu kadar konusuyosunuZ. ataturkumun yaptiklarini simdi siz gibilere anlatmakla kendimi yoramiycam goruyorum ki zaten bu yasa kadar birsey ogrenememissiniz. ataturku agziniza alamazsiniz biz onun ilkelerine liderligine bize biraktigi emanetlere minnettarz. sizin birilerine taptiginiz gibi tapmiyoruz cok dincisiniz ya kula kulluk ediyosunuz resmen yuce allahima edin sadece.ikidebir dinsizlikle suclaniyorz yok ataturk dinsizmis yok kurani toplatms. ataturk dinsiz olsa bir musluman ulkeyi bu refah konuma getirrmiydi. kimsenin kimseyi din konusunda yargilayamzsnz ama bu ulke gormustur hep haci hoca takimindan cikmistr pislikler. yeter artik bu kadar cahil olmayin bizleri dusunmuyorsak gelecegimiz olan evlatlarimizi dusunelim. allaha sukur ne ailemden ne etrafimdan cevremden sizler gibi dusunn yok cahiller yok yani. binlerce kez HAYIR HAYIR HAYIR

Yanlış olan belkide doğru geliyor olabilir..
Bu kadar körü körüne olmamalı herşey..

sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma

sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma
Neden bahsettiği belli zaten salla
Külahım nerdeydi du bakim ona anlatsınlar ayrıca çok beklerler

Neden bahsettiği belli zaten salla
Külahım nerdeydi du bakim ona anlatsınlar ayrıca çok beklerler
Hani cok saygisizmisiz asagiliyormusuz ya o cevabını vermeden yorumumu yapmak istemedim ne demek istedigini sordum aldigim cevap ortada. Sonra saygisiz biziz seviyesiz biziz. Hadi oradan

Açıkca diyemedi istediği şeyin ne olduğunu..

saygı çerçevesinde,okuyup,araştırıp,"evet" diyenleri anlayabiliyorum demiştim,daha önce ki yorumlarımda.ama bu bir elin parmaklarını bile geçmedi,koskoca forumda.geri kalanlar neye,niçin evet dediğini bilmeyen,mağduru oynayan bir gurup.
üstelik saygısızlar da.

o istedikleri şeyin ne olduğu da aşikar,ama dışarıdan göründüğü gibi,tozpembe olmaacak hayat onlara da,hep birlikte yanacağız.hala una uyananamışlar.

bir de sormuş olduğum,soruya niye cevap veren yok,evet çiler arasında.numan kurtulmuş ne demek istedi?ellerinde terörü bitirecek,güç var sa,niye bunu referandum sonrasına bırakıyorlar?açıkça bir şantaj yapılıyor.daha önce yaptıkları gibi.

bir de 15 temmuz da cb.kendini tehlikeye attı,sokaklara çıktı denmiş,nerede,biz niye görmedik.halkı galeyana getirip,onları sokağa döktü.önden,bilal'i,sümeyye'yi gönderseydi ya.

Bilal askere bile gitmedi sokakda ne işi var ablacım yapma yahu

Onlar hayir diyince özgür biz evet deyince cahil yoksul fakiriz.heee evet evet oyleyiz.
Offf evet siz yoksulsunuz, biz elitlikten, aristokratlıktan yıkılıyoruz burada.

"Yoksul halkın kahramanı" "Halkın içinden" bilmem ne laflarını bir yere bırakalım mı artık? Çünkü yoksul olan hepimiziz; evetçiler ve hayırcılar olarak hepimiz. Gitgide yoksullaştırılan bizleriz. O "halk kahramanları" bizim içimizde ve aramızda değiller. Onlar bizim servisimizde, otobüsümüzde, işyerimizde ve soframızda değiller. Cahilleştirilen ve yoksullaştırılan onların çocukları değil!!!!!

numan kurtulmuş ne demek istedi?ellerinde terörü bitirecek,güç var sa,niye bunu referandum sonrasına bırakıyorlar?açıkça bir şantaj yapılıyor.daha önce yaptıkları gibi.

Şuan da zaten olagaüstü hal/ KHK yetkileriyle
İstediklerini yapabilirler.
İstedikleri güç yetkiyse o yetki zaten ellerinde.

Referandum sonrasına bırakılması
Bitireceklerin den değil
Seçmeninin buna inanmasını istediklerinden.

Tehlikeye atılan halktı sadece,sokağa çıkanda halktı.
Tankların üzerine çıkan akp'li milletvekili yada bakan varmıydı hiç.
Yoktu ben göremedim açıkcası..

Tehlikeye atılan halktı sadece,sokağa çıkanda halktı.
Tankların üzerine çıkan akp'li milletvekili yada bakan varmıydı hiç.
Yoktu ben göremedim açıkcası..
Sana 15 Temmuzda Bekir Bozdağ'ın meclisteki konuşmasını ve Süleyman Soylu'yu hatırlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…