- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep ayni terane "uhuhuhu bize cahil dediler, uhuhu bize yoksul dediler, uhuhuhu bize bilmem ne dediler" vallahi gina geldi bu hallerden!
Bir CHP Adapazarı Gençlik Kolları Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçimin #HAYIR ' lara vesile olmasını temenni ediyorum..!Oyunuz asla gözükmeyecektir....
Gizli oylama ....
YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?
Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
Müslümanlığıda milliyetçiliğide kendisine.İşine geldiği gibi.
Bu olaylarda da bön bön bakıp seyrettiler.O zamanlar tu kakaydı şimdi de tek millet tek devlet nidaları atıyorlar.Hadi buna neden olan kişiyi tanıyoruz yıllardır fırıldak gibi dönüyor diğerlerine ne oluyor bir kerede kardeşim orada dur sen yanlış yapıyorsun demiyor.
sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitmaBen neye evet diyecegimi biliyorum.. Hayircilara aciklama yapmak zorunda degilim.. Sayfaları okudukca senin de dedigin gibi sinir geliyo insana.. Bana gore dogru olani kimse yargilayamaz. Burada tartışmak ne mümkün.. Kendileri asagiliyolar ama evet diyenler asagiliyomus gibi gosteriolar.. Oku oku oku diolar.okumayani cahil ilan ediolar. Neye göre kime göre.. Onlar hayir diyince özgür biz evet deyince cahil yoksul fakiriz.heee evet evet oyleyiz.
Neden bahsettiği belli zaten sallasana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma
Hani cok saygisizmisiz asagiliyormusuz ya o cevabını vermeden yorumumu yapmak istemedim ne demek istedigini sordum aldigim cevap ortada. Sonra saygisiz biziz seviyesiz biziz. Hadi oradanNeden bahsettiği belli zaten salla
Külahım nerdeydi du bakim ona anlatsınlar ayrıca çok beklerler
sana hayircilara aciklama yap diyen olmadı . Sen burada adini bile soylemeye korktugunuz seyi getirmek icin evet diyecegim dedin. Bizim adimiza konustuguj icin neyden korktugumuzu sordum. Cevap veremedin. Durum bundan ibaret konuyu carpitma
Bilal askere bile gitmedi sokakda ne işi var ablacım yapma yahusaygı çerçevesinde,okuyup,araştırıp,"evet" diyenleri anlayabiliyorum demiştim,daha önce ki yorumlarımda.ama bu bir elin parmaklarını bile geçmedi,koskoca forumda.geri kalanlar neye,niçin evet dediğini bilmeyen,mağduru oynayan bir gurup.
üstelik saygısızlar da.
o istedikleri şeyin ne olduğu da aşikar,ama dışarıdan göründüğü gibi,tozpembe olmaacak hayat onlara da,hep birlikte yanacağız.hala una uyananamışlar.
bir de sormuş olduğum,soruya niye cevap veren yok,evet çiler arasında.numan kurtulmuş ne demek istedi?ellerinde terörü bitirecek,güç var sa,niye bunu referandum sonrasına bırakıyorlar?açıkça bir şantaj yapılıyor.daha önce yaptıkları gibi.
bir de 15 temmuz da cb.kendini tehlikeye attı,sokaklara çıktı denmiş,nerede,biz niye görmedik.halkı galeyana getirip,onları sokağa döktü.önden,bilal'i,sümeyye'yi gönderseydi ya.
Offf evet siz yoksulsunuz, biz elitlikten, aristokratlıktan yıkılıyoruz burada.Onlar hayir diyince özgür biz evet deyince cahil yoksul fakiriz.heee evet evet oyleyiz.
numan kurtulmuş ne demek istedi?ellerinde terörü bitirecek,güç var sa,niye bunu referandum sonrasına bırakıyorlar?açıkça bir şantaj yapılıyor.daha önce yaptıkları gibi.
saygı çerçevesinde,okuyup,araştırıp,"evet" diyenleri anlayabiliyorum demiştim,daha önce ki yorumlarımda.ama bu bir elin parmaklarını bile geçmedi,koskoca forumda.geri kalanlar neye,niçin evet dediğini bilmeyen,mağduru oynayan bir gurup.
üstelik saygısızlar da.
o istedikleri şeyin ne olduğu da aşikar,ama dışarıdan göründüğü gibi,tozpembe olmaacak hayat onlara da,hep birlikte yanacağız.hala una uyananamışlar.
bir de sormuş olduğum,soruya niye cevap veren yok,evet çiler arasında.numan kurtulmuş ne demek istedi?ellerinde terörü bitirecek,güç var sa,niye bunu referandum sonrasına bırakıyorlar?açıkça bir şantaj yapılıyor.daha önce yaptıkları gibi.
bir de 15 temmuz da cb.kendini tehlikeye attı,sokaklara çıktı denmiş,nerede,biz niye görmedik.halkı galeyana getirip,onları sokağa döktü.önden,bilal'i,sümeyye'yi gönderseydi ya.
Sana 15 Temmuzda Bekir Bozdağ'ın meclisteki konuşmasını ve Süleyman Soylu'yu hatırlatırım.Tehlikeye atılan halktı sadece,sokağa çıkanda halktı.
Tankların üzerine çıkan akp'li milletvekili yada bakan varmıydı hiç.
Yoktu ben göremedim açıkcası..
Sana 15 Temmuzda Bekir Bozdağ'ın meclisteki konuşmasını ve Süleyman Soylu'yu hatırlatırım.
Kimi de o sokakta yaşananlar yüzünden ,tepelerine inen kurşunlar yüzünden evet demiyor mu?Konuşmayı ne yapayım sokaktaki icraata bakmak lazım..
Fetocularda evet diyeceklermiş, ne iş ben anlamadım, sen anladını bişeyKimi de o sokakta yaşananlar yüzünden ,tepelerine inen kurşunlar yüzünden evet demiyor mu?
Ben de HDP de hayır diyecekmiş,ne iş anlamadımFetocularda evet diyeceklermiş, ne iş ben anlamadım, sen anladını bişey
Af için olabilir. Fetocuların ağırlığı ne kadar ki; daha kendi bağımsız adaylarını seçtiremediler 7 haziranda.Fetocularda evet diyeceklermiş, ne iş ben anlamadım, sen anladını bişey