- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
Bence gayet iyi biliyorlar, ve o yuzden evet diyorlar.
Tarim bitti, ellerimiz bagli, tarim yaptirmiyorlar (kim yaptirmiyor, hayalet casper mi)?: Baskanlik sistemi ile baskanimiz, sarayinda geceleri tohum uremitimine gececek, ilac yapacagiz, silah sanayisine hizli gecis yapacagz, bir gecede ozgur ve gelismis ve tarimi ve hayvanciligi muassir medeniyetler seviyesine ulasmis olan bir ulke olacagiz, hayaller hayaller, "Ziya'nin aslan avi" hikayesini dinleyen cocuklar gibiyiz vallahi:)
Hepinize tek tek yazalım mı ?Evet diyenler niye evet diyor diye soruyoruz bilmek istiyoruz bu sadece burda değil sosyal medyada da bu şekilde tek düzgün cevap alamıyoruz şöyle hayır diyen burda sayfalarca gerekçe sunarken, evet diyen gelip burda hakaret vari konuşuyor tartışma çıkıyor polemik oluşturuyor?Hayır diyene hakaret etme gel niye evet dediğini sende bilinçli bir şekilde anlat...Hakaret vari konuşmazsan kimse tartışmaya girmez.Neye göre Evet diyorsunuz ???^
Referanduma EVET diyecek olan arkadaşlara sormak istiyorum..
Milli bayramlarımız kalktı.
TC kalktı.
ATATÜRK'ü siliyorlar.
İNÖNÜ'yü sildiler.
Kadın sokakta kahkaha atınca iffetsiz dediler.
Yatak odalarımıza girdiler.
Tecavüze uğrayan kadın ölsün bebesine bakarız dediler.
Soytarı din adamları akıl mantık almayan kendilerince beyanat verdiler göz yumdular.
Örtüsüz kadını perdesiz eve benzettiler..
6 yaşındaki kızlarımızı türbana soktular..
Şimdi soruyorum sizlere çocuklarınıza milli bayramların iptali üzerine ne dediniz.
O çocuklar statlarda güzel bir şenlik içinde gösterilerini yapıyorlerken neden şimdi yok..
Haaaa bende diyorum ki madem bunlar tepe taklak edildi..
O zaman dini bayramlarında kalkmasını ben istiyorum..
adini bile soylemeye korktugumuz ne lyyyss? Neyi getirmek icin evet diyorsun? Merak ediyorumSiz evet diyenlere cahil diyebiliosaniz. Bende muhalefet icin hayir diosunuz derim.. Ben keyfim ve kahyasi evet demek istiyo.. Kime ne diorum onu bile sorguluosunuz.. Evet diyenlerin hepsi de ne icin evet dedigini gayet iyi biliyo.. Siz kendi aranizda konuşup birbirinizi pohpohlamaya devam edin...körler sagirlar hesabi..
200 küsür sayfa olmuş hâlâ aynı..
Evet diyenler cahil
Hayır diyenler okumuş
:))
Okumuş, hem de baya okumuş bir insan olarak bilemedim şimdi ille de 'hayır' mı demeliyim, hangi kategoriye giriyorum acaba
Hepinize tek tek yazalım mı ?
Neden evet diyoruz...
Cevap veriyoruz her 20 sayfada bir farklı kişi aynı mesaj
Evet diyenler cevap vermiyor..
Hakaret ederek konuşuyor...
Tartışmadan başka birşey yapmıyor...
İşi gücü polemik vs vs
Bir tek hayır diyenler bilinçli evet!!
Sizin yazdıklarınızı okudum bu kadar özenli neden evet dediğinizi siz yazdınız bu kadar kişi arasında yorumlarınızı hep okudum.Bakın evet diyip burda gelip tehtid eder gibi konuşanlara hakaret edildi hakaret edene hakaret edildi yoksa sen niye evet diyosun diye kimseye bişey denmedi siz kaç kişiyle tartıştınız...Hayır diyenler evet gerçekten çok bilinçli açıklamalara bakıyorum da...Evet diyene soruyoruz niye evet hemen sana ne aynı meclis gibi.Sanki bu iş ülke vatan memleket meselesi değilmiş gibi sana ne diyebiliyorlar ?Hepinize tek tek yazalım mı ?
Neden evet diyoruz...
Cevap veriyoruz her 20 sayfada bir farklı kişi aynı mesaj
Evet diyenler cevap vermiyor..
Hakaret ederek konuşuyor...
Tartışmadan başka birşey yapmıyor...
İşi gücü polemik vs vs
Bir tek hayır diyenler bilinçli evet!!
adini bile soylemeye korktugumuz ne lyyyss? Neyi getirmek icin evet diyorsun? Merak ediyorum
Benim mesajlarımı geriye dönük okursanız kendi cevabınızı almış olursunuz diye düşünüyorumBen evet diyenlerden güçlü türkiye dışında bır cevap duymadım. Bu yüzden sorguluyor demek ki insanlar . bence de gayet bılınclı insanlar uzun uzun acıklayıp yazıyor sız dönüp dolaşıp cahılık şu bu diyorsunuz da bizde diyoruz soruyoruz cevap yok nasıl olacak bır açıklayın hele bu güçlü refah Türkiye bizde bılgı sahıbı olalım. Çok satasarak yazıyorsunuz kendınız yapıyorsunuz bunu millete laf atmayın bu yüzden
Ama işte sayfalar ilerledikçe hepimiz aynı kefeye konuyoruzSizin yazdıklarınızı okudum bu kadar özenli neden evet dediğinizi siz yazdınız bu kadar kişi arasında yorumlarınızı hep okudum.Bakın evet diyip burda gelip tehtid eder gibi konuşanlara hakaret edildi hakaret edene hakaret edildi yoksa sen niye evet diyosun diye kimseye bişey denmedi siz kaç kişiyle tartıştınız...Hayır diyenler evet gerçekten çok bilinçli açıklamalara bakıyorum da...Evet diyene soruyoruz niye evet hemen sana ne aynı meclis gibi.Sanki bu iş ülke vatan memleket meselesi değilmiş gibi sana ne diyebiliyorlar ?
Sana aciklama yapmak zorunda miyim. Pardon da...adini bile soyleyemedigin seyi getireceksin demek.
Himm. Ok
Adini bile soylemeye korktugumuz seyi merak ettim. "Soyleyebilseydin" eğer bu kadar uzamazdi.Sana aciklama yapmak zorunda miyim. Pardon da...
Elbette kimse şahıs için açıklama yapmak zorunda değilSana aciklama yapmak zorunda miyim. Pardon da...
Kesinlikle haklısınız çoğunu görüyorum tabii ki bu şekilde tartışılmaz....Ama işte sayfalar ilerledikçe hepimiz aynı kefeye konuyoruz
Diğer arkadaşta alıntılayıp cevap yazmış ona bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
İki taraftads bilinçsiz insanlar var
Ben tutuo hayırcılar şöyle böyle demiyorum aksine çok güzel kendini ifade eden arkadaşlar var diyorum
Hayır deyip açıklama yapanları yok saymıyorum
Ama biz hep yok sayılıyoruz ister istemez bir süre sonra sinir bozucu oluyor
Size patlamış gibi oldu kusura bakmayın
Ben neye evet diyecegimi biliyorum.. Hayircilara aciklama yapmak zorunda degilim.. Sayfaları okudukca senin de dedigin gibi sinir geliyo insana.. Bana gore dogru olani kimse yargilayamaz. Burada tartışmak ne mümkün.. Kendileri asagiliyolar ama evet diyenler asagiliyomus gibi gosteriolar.. Oku oku oku diolar.okumayani cahil ilan ediolar. Neye göre kime göre.. Onlar hayir diyince özgür biz evet deyince cahil yoksul fakiriz.heee evet evet oyleyiz.Elbette kimse şahıs için açıklama yapmak zorunda değil
Ama kendimize açıklamak zorundayız
Fikir alışverişi yapabilmek için açıklamak zorundayız
Kafası karışık okuyucular için açıklamak zorundayız lys
Yada hiç yazmamalıyız
Diğer türlü bu hale geliyor işte
Hem kışkırtıcı oluyor hem zan altında kalıyorsun
Ben neye evet diyecegimi biliyorum.. Hayircilara aciklama yapmak zorunda degilim.. Sayfaları okudukca senin de dedigin gibi sinir geliyo insana.. Bana gore dogru olani kimse yargilayamaz. Burada tartışmak ne mümkün.. Kendileri asagiliyolar ama evet diyenler asagiliyomus gibi gosteriolar.. Oku oku oku diolar.okumayani cahil ilan ediolar. Neye göre kime göre.. Onlar hayir diyince özgür biz evet deyince cahil yoksul fakiriz.heee evet evet oyleyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?