Anasınıfı

Müdür yetmez bimere yazın. İşini sanki insanlara lutfediyormuş gibi yapanların nesli bi yükense artık...

Okul öncesi öğretmeniyim ..konuyla alakasız olacak ama bi sorunumuzu anlatmak istiyorum. Şuan çalıştığım sınıf bildiğiniz 1.2.3.4. Sınıf bozması bi sınıf.. çocuklar sınıftan çıkıp tuvalete gidip geliyor. Birisi kaçsa gitse tabiri caizse BİTTİM BEN! ha Peşinden git diyeceksin o zaman sorarım sınıftaki diğer 24 kişi ne olacak ( Bence böyle sınıflar kapatılıp anaokulu tarzı veya okulun içinde özel tuvaletli mutfaklı sınıflar yapılmalı. Bazen çocuk lavaboya gidiyor tenefüse denk geliyor veya öğle arasına..çocuğu gören ablası abisi dikkatini dağıtıyor çocuk peşlerine takılıp gidiyor... al başına belayı .

Konuyla ilgili olarak şunları söyleyebilirim. Çoçuğun kime teslim edileceği kağıt doldurularak beyan edilir. Ayrıca telefondan da bildirilerek teyit alınarak o an bi başkasına da verilebilir ama öğretmen tanıdık birini görüp kafasına görE veremez.

Uğraşacağım zaten uğraşmakta problem yok ta benim içim soğumuyor İşte hırsımı alamıyorum

haklisiniz ben bile icimden o öğretmene bazı laflar hazırladım, sindirmek cok zor inşallah kimsenin başına böyle birsey gelmez yaşadığımız devir o kadar kötü ki.

Ya bir insan en azından biraz utanır değil mi vicdan yapar beni en çok kızdıran kadının pişkinliği insanlıkla anlatsaydı görseydim gözlerinde ki o korkuyu ama yok hala laf sayma derdinde ben bunu hazmedemiyorum

Daha ilk gunden yaptigina bak.sorumsuzlugun bu kadar ya cocuga bisey olsaydi allah korusun

Bende bu yila kadar ozele veriyodum bu yil devlete verdim.inanin cok sinirlendim su anlattiklariniza.terbiyesizlik sorumsuzluk diz boyu.yerinizde olsam hem sikayet eder hemde cocugumun baska bir ogretmene verilmesini isterdim.densiz birde egitimci olacak.inanin sirf kendi borumu otturebilmek icin gucum yetse hep ozellere veririm.en azindan saygi goruyosun ozel kurumlarda.devlette bir rahatlik soz konusu.curdum duymazlik umursamazlik.elbette saygi duyulacak eli opulecek merhametli egitimcilerde var.

Ya o üste çıkmaya çalışmış ama ben eşinizi de anlamadım
Üstelikte polis
Bu üstü kapatılacak bir olay değil ki
Ya başka bir çocuk daha çıkar giderse okuldan
Bir kere oldu bu sonuçta

Ah ah özeli biz istemedik devletimizin okulu varken okusun okul da iyi ilkokula da orada devam eder arkadaşlarını okulu tanır dedik iyi halt ettik

Ya o üste çıkmaya çalışmış ama ben eşinizi de anlamadım
Üstelikte polis
Bu üstü kapatılacak bir olay değil ki
Ya başka bir çocuk daha çıkar giderse okuldan
Bir kere oldu bu sonuçta
Eşim aslında beni tanıdığı için benim önümü almaya çalışıyor yok sa biliyor ki bütün ilçe bizi konuşur bana öğretmene dediklerini söylemiyor söylemiyor ki ben daha fazla coşmayayım

Sizinle aynı şeyi düşünüyorum hocam .

Nasıl bir öğretmen ki saygıdan haberi yok resmen geçen sene bizim anasın7fı öğretmenimiz arkadaşın komşum oldupunu bildeği halde sevdirmemiş haklı olarak
Ayrıca bizden çocupu alacak anne babanın ve 3. Kişilerin fotoğraf adres telefon gibi bilgilerini aldılar ve ben bugün şu alcak demeden kimseye vermediler yani devlet anaokuluydu özel falan değil hemde kapıda ablalar vardı görevli wc için yardımcı olan izinsiz gitmesin diye kapıda bekleyen

Kesinlikle şikayetçi olun ve şükredin ki verilmiş sadakanız varmış ortalık kötü şanslıymışsınız ki kaybolmamış

İnanırmısnız o belgelerin hepsini bizden de aldılar ama sadece almışlar işte

Ay nasıl bir öğretmen bu ya okurken kalbim çarptı. Çocuğu başkasına verdi dediğiniz an bi kötü oldum sonunda rahat ettim.
Kesinlikle şikayet edin. Öğretmene iyi niyetle davranıp azar yemişssiniz. Konustuğu uslup ne ahlaksızca, ayrıca çocuğu ben tanıyorum diye nasıl verebiliyor ya bir şey olsa. Bu nasıl bir rahatlık. Direk bağırsaydınız kusura bakmayın mı diyecekti acaba. Mutlaka ilgilenin

Kızım şimdi 1e geçti geçen yıl anasınıfında öğretmeninden izin alarak wc ye gidiyodu ve 2katlı bina 2kattada görevli var öğretmen ona teslim ediyo çocuklar wcden sonra hemen geri sınıfa gidiyo çok iyi oldu bizim için özel değil devletin anaokulu
Heryerde böyle veya daha güz2l olsa kimse mağdur olmasa keşke

Inanin bende iskillendim yarin gidip ogretmeniyle bu konuyu konusmaliyim.hic aklima boyle birsey gelmemisti.Allah korusun oglumun okulunun onu otoyol.cok tirstim simdi kafamda kurup dururum ben simdi.gerekli onlemleri alsinlar sonra kimse ah vah etmesin.ayrica insallah ogretmeni sizden ötürü cocugunuza karsi tavir takinmaz.cok sinir bozucu.

İnanırmısnız o belgelerin hepsini bizden de aldılar ama sadece almışlar işte
Şikayet edin çok üzüldüm zaten yine kayıp bi kız varmış haberlere bakmaya korkar oldum böyle bi ihmal için özür dilemesi gerekirken birde üste çıkmaya çalışmış müdürle falan da konuşun başka sınıf varsa değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…