• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasınıfı

Ne biçim okul
Ne biçim öğretmen
Başkasına vermesi ayri olay, cocugun tek basina okul kapısından disari cikmasi en kötüsüü ! bu nasil bir ihmalkarlık!
Şikayet edin ve okul degistirin bence.

Merhaba arkadaşlar
5 yaşındaki oğlum bu sene anasınıfına başladı.Oryantasyon haftasında herşey çok güzel geçti.
Dün sabah okula bıraktık( bu arada oğlum sabahçı sabah 8 öğlen 12:50)öğlenleri babanne alacak okuldan.Oğlum dün 12:15 gibi çıkıp gidiyor okuldan öğretmenin haberi yok.Anlamıyor bile çocuğun gittiğini.Yolda kayınvalidemin komşusu görüp geri okula götürüyor çocuğu ben babaannesinin komşusuyum ben götürürüm diyor öğretmende veriyor çocuğu.
Neyse ben eve gidince öğreniyorum bunları( bu arada ben de öğretmenim)
Oğlumla güzelce konuştum daha sonra öğretmeni aradım onunla da konuştuk.
Bügün 10 gibi aradım öğretmeni hocam lütfen çocuğu babaannesinden başka kimseye vermeyin dedim.ya ben tanıyorum kadını benim velim dedi bana.Ben de siz tanıyor olabilirsiniz ama ben tanımıyorum dedim.Lütfen dikkat edin oğlum birdaha çıkıp gitmesin Allah korusun araba çarpabilirdi kaybolabilirdi siz de annesiniz sizin çocuğunuz çıkıp gitse ne yaparsınız dedim ve bana benim çocuğum aile terbiyesi almış bir çocuk o gitmez dedi.(bana dedi)
Bundan sonra bende film koptu.Ağzını topla hadsiz benim çocuğumun terbiyesi sana düşmez diye baya bi söylendim.Neyse ozaman babannesi 12 de gelsin alsın çocuğu dedi sayın öğretmenimiz.
Neden sizin dersiniz 12:50 de bitmiyor mu diye sorduğumda İşte büyük sınıflarda abisi ablası olanlar o saatte gelip alıyorlarmış benim oğlum da gitmek isterse ne yapacakmış.
Hocam ne yapacağımı var çocuğu oyalamak senin elinde baktın olmuyor ararsın babaannesini gelir,ozaman ben de 2 de bırakıp geleyim çocukları kafamıza göre bırakabiliyorsak çocukları dedim.
Ve daha başka şeyler de dedim ama İnan’ın sinirden hatırlamıyorum.ve dinledi dinledi çat diye telefonu suratıma kapattı.Şimdi siz söyleyin ben ne yapayım?(Olaydan sonra eşim okula gitti öğretmenle konuşmuş ve öğretmen yaptığının hata olduğunu söyleyip özür dilemiş ama benim içim soğumuyor.Yarın gidip müdüre şikayet etmeyi hatta şikayetimi yazılı olarak bildirmeyi düşünüyorum)
Bazı öğretmenler insanı hayretler içinde bırakıyor .
Üzüldüm onun öğrencilerine 1 sene boyunca böyle bir öğretmene emanet olacaklar of ki ne of..

.
Asla bu noktaya gelmezdi ben akşam oğluma da kızdım anlattım hani ben çocuğum doğru yapmış demiyorum ama insanın azıcık yüzü kızarır vicdanı sızlar
Cocuga neden kiziyorsunuz.5 yasinda cocuk ne anlar kurallarfan.ayrica 25 30 cocugu tikmasinlar bir sinifa kendi islerini yapiyorlar oyle veya boyle hakkini veremiyolarsa onlarda cocuk sayisini dusursunler.sanki balik istifliyolar.cocuga birsey olsa hesapta soramayacagiz.tovbe tovbe.

.

Cocuga neden kiziyorsunuz.5 yasinda cocuk ne anlar kurallarfan.ayrica 25 30 cocugu tikmasinlar bir sinifa kendi islerini yapiyorlar oyle veya boyle hakkini veremiyolarsa onlarda cocuk sayisini dusursunler.sanki balik istifliyolar.cocuga birsey olsa hesapta soramayacagiz.tovbe tovbe.
Allah korumuş evladımı düşündükçe çıldırıyorum

Tekrarini yasamamak icin elinizden geleni yapin.konuyu acip paylastiginiz icin tesekkur ederim.benide mevzuya uyandirdiniz.Allah yavrularimizi korusun koruyorda cok şükür.umarim yavrunuzun icinize sinen bir egitim yili ve okul ortami olur.

Tekrarini yasamamak icin elinizden geleni yapin.konuyu acip paylastiginiz icin tesekkur ederim.benide mevzuya uyandirdiniz.Allah yavrularimizi korusun koruyorda cok şükür.umarim yavrunuzun icinize sinen bir egitim yili ve okul ortami olur.
Çok teşekkür ediyorum aman aman ne olur gidin uyarın ben her öğretmeni kendim gibi zannettim ve çok büyük hata yaptım

Asla bu noktaya gelmezdi ben akşam oğluma da kızdım anlattım hani ben çocuğum doğru yapmış demiyorum ama insanın azıcık yüzü kızarır vicdanı sızlar
Tabi ya biz dün o çocuğun çıktığını görünce o kadar kötü olduk ki önlemleri falan artırdık çocuğu suçlamak da aklımıza bile gelmedi yani

Merhaba arkadaşlar
5 yaşındaki oğlum bu sene anasınıfına başladı.Oryantasyon haftasında herşey çok güzel geçti.
Dün sabah okula bıraktık( bu arada oğlum sabahçı sabah 8 öğlen 12:50)öğlenleri babanne alacak okuldan.Oğlum dün 12:15 gibi çıkıp gidiyor okuldan öğretmenin haberi yok.Anlamıyor bile çocuğun gittiğini.Yolda kayınvalidemin komşusu görüp geri okula götürüyor çocuğu ben babaannesinin komşusuyum ben götürürüm diyor öğretmende veriyor çocuğu.
Bügün 10 gibi aradım öğretmeni hocam lütfen çocuğu babaannesinden başka kimseye vermeyin dedim.ya ben tanıyorum kadını benim velim dedi bana.Ben de siz tanıyor olabilirsiniz ama ben tanımıyorum dedim.Lütfen dikkat edin oğlum birdaha çıkıp gitmesin Allah korusun araba çarpabilirdi kaybolabilirdi siz de annesiniz sizin çocuğunuz çıkıp gitse ne yaparsınız dedim ve bana benim çocuğum aile terbiyesi almış bir çocuk o gitmez dedi.(bana dedi)
Bundan sonra bende film koptu.Ağzını topla hadsiz benim çocuğumun terbiyesi sana düşmez diye baya bi söylendim.Neyse ozaman babannesi 12 de gelsin alsın çocuğu dedi sayın öğretmenimiz.
Neden sizin dersiniz 12:50 de bitmiyor mu diye sorduğumda İşte büyük sınıflarda abisi ablası olanlar o saatte gelip alıyorlarmış benim oğlum da gitmek isterse ne yapacakmış.
Hocam ne yapacağımı var çocuğu oyalamak senin elinde baktın olmuyor ararsın babaannesini gelir,ozaman ben de 2 de bırakıp geleyim çocukları kafamıza göre bırakabiliyorsak çocukları dedim.
Ve daha başka şeyler de dedim ama İnan’ın sinirden hatırlamıyorum.ve dinledi dinledi çat diye telefonu suratıma kapattı.Şimdi siz söyleyin ben ne yapayım?(Olaydan sonra eşim okula gitti öğretmenle konuşmuş ve öğretmen yaptığının hata olduğunu söyleyip özür dilemiş ama benim içim soğumuyor.Yarın gidip müdüre şikayet etmeyi hatta şikayetimi yazılı olarak bildirmeyi düşünüyorum)

Müdüre gidin, sonra da karakola gidin.
Çocuğun tek başına okuldan çıkıp gittiğine dair kamera görüntüsü bulun.
Komşunuzu da şahit gösterin.
Özel anaokulu ise ruhsatı iptal edilene kadar uğraşın.
Değilse sorumlu olan kimse cezasını çekene kadar.
5 yaşında çocuk tek başına nereye gidiyormuş?

Yazılı olarak şikayetinizi verin bencede okadar ağız dalaşından sonra bence çocuğunuzu o öğretmenden alın

Yok artık!! Bu kadarını da hiç duymadım daha önce!
Ben de devlet anaokuluna gönderdim, çocuğu okuldan alacak ikinci kişinin fotoğrafına kadar istediler, kesinlikle teslim etmediler kimseye.
Öğretmenin saçma ötesi üslubunu bir kenara bırakıyorum o başlı başına bir konu, Allah korusun ya çocuğun başına bir şey gelseydşi?

Yok artık!! Bu kadarını da hiç duymadım daha önce!
Ben de devlet anaokuluna gönderdim, çocuğu okuldan alacak ikinci kişinin fotoğrafına kadar istediler, kesinlikle teslim etmediler kimseye.
Öğretmenin saçma ötesi üslubunu bir kenara bırakıyorum o başlı başına bir konu, Allah korusun ya çocuğun başına bir şey gelseydşi?
Allah korumuş yavrumu

Nasil sakince telefon acabildiniz anlamadim. O okulu basina yikmaliydiniz. Allah korusun yolda basina bir is gelse kim verir hesabini ya. Tolere edilecek bir konu mu bu? O an gerekli heryere sikayetinizi yapmaliydiniz. Insanlar bunun gibilere mi guvenip yavrularini emanet ediyor. Herturlu ugrasin.

Hem okul müdürlüğüne hem bimere yazın şikayetinizi.
Hadsiz kadına bak sanki okulun hademesi çocukla alakası yok gibi davranıyor. Terbizyesşz

Merhaba arkadaşlar
Kesinlikle şikayet etmelisiniz hiç düşünmeyin bile

Merhaba arkadaşlar
Sonuna kadar haklısınız utanıp mahçup olması gerekirken yaptıklarına bakın

Çocuk kaçırılmalarının, pedofilinin bu kadar ayyuka çıktığı bi dönemde nasıl bu kadar rahat olabilir bi öğretmen? Nasıl bu kadar büyük bi hata yapabilir? Nasıl bu kadar hadsiz konuşabilir? Ne demek “ben tanıyorum benim velim”?!! Komşuların bile neler yaptığı ortada kendisinin koşulsuz güvenmesi bile salaklıkken nasıl sizden de aynı ieyi bekler?! Kesinlikle şikayet edin! Lütfen şikayet edin! En fazla nereye kadar ediliyorsa oraya kadar edin! Şanslıymışsınız sizin evladınızın başına bişey gelmemiş ama böyle bir sorumsuzluk çok büyük acı getirebilirdi. Haberlerde başka kayıp/kaçırılan çocuk haberi görmek istemiyorum artık. Şikayet edin aklını başına alsın...

Yok artık ya!
Bu ne sorumsuzluk. Bir de çocukları kıyaslamış terbiyesiz.
Nerelere şikayet edilecekse edin..

Back