• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasınıfı

Sınıfını neden degistirmediniz? Yazdığınız kondu haklısınız. Fakat şikayette bulunmak yerine durumu baskı aracina dönüştürmeye çalışmak ne derece doğru?
Aslında baskı aracına dönüştürmüyorum. Sadece bu yaptığından ders çıkarsın istiyorum.Allah’ıma binlerce şükür biz şanslıydık yavrum şanslıydı başına birşey gelmedi.Ya yarın başka bir çocuk bu kadar şanslı olmazsa.Ben susup otursaydım aman birşey olmuyor zaten diye bu vurdumduymazlığına devam edecekti.Başka bir Veli ile problem yaşadığında ya da okulda yapacağı bir etkinlikte yanında yer alacak Veli’yi kaybetti kendisi.Bir özür dilemek bu kadar zor olmamalıydı

Basta hakli olsaniz da su anda bir ogretmene hiç yakismayan bir tavir icindesiniz. Bizler meslekraslarimizi anlamayacaksak kim snlasin.Yok cocuk carpsa bile darp raporu alirim falan cok cirkin cocugunuz darp edilmemis siniftan cikmis o kadar cocuk arasinda ogretmen ne yapsin. Bu okul idaresinin eksikligi guvenlik olmali cogu devlet okulunda var
Ayrica cocugunuza kendi basina cikmamasini onceden iyice tembih etmeliydiniz 5 yas bunu kavramasi icin yeterli
ve bence bu kadar mukemmeliyetcisiniz özel e verin zaten su muhabbetin ustune saglikli bir ogretmen veli iliskiniz olmaz

Ben anlamadım şimdi yapılan yorumları.
hiç abartılı değil yaptığınız sizin çocuğunuza bi anlık ihmalle her şey olabilirdi.
Karşı tarafa durumu insan gibi söyleyip karşılığında çen çen konusup terbiyesizlik yapmış yüzünüze tel kapatmış bir öğretmen müsveddesine güvensizlik hissinizi çok iyi anlıyorum.
Evet gerekirse darp raporuda alın . Bu kişi benim gözümde öğretmen değil ahlaksız biri.
Tek üzüldüğüm o kadından çocuğunuzun eğitim alacak olması umarım değişir.

Az bile yaptım aslında biliyormusunuz ve İnan’ın hiç pişman değilim benim çocuğuma birşey olsaydı bunun geri dönüşü yoktu ama inşallah hoca hanım bundan sonra akıllanır.Darp raporu meselesine gelirsek ispatlayacak açıklayacak bana çocuğumun herhangi bir yerinin neden morardığını yok öyle bir dünya
Hocam şu anda olayın şoku içerisindesiniz ve bana kalırsa sağlıklı düşünemiyorsunuz.
İlk olayda tepkiniz çok hafifti şimdi de mantık düzeyini zorlayacak kadar abartılı.
Üslubunuz bile tuhaflaşmış 'yok öyle bir dünya' gibi yorumları bir öğretmen üslubuyla bağdaştıramadım doğrusu...
Ayrıca 'Darp raporu' da nedir? Yapmayın lütfen,
biraz aklı selim davranmakta fayda var.
Bundan sonra bu ilişkiden ne size ne çocuğunuza hayır gelmez, aklın yolu bir çoçuğunuzun okulunu değiştirin.

Olay amacını aşmış sanki. Çocuğun okuldan ayrılması, başkasına teslim edilmesi çok büyük ve bence affedilmeyecek hatalar. Bunları ben yaşasam gece gözüme uyku girmez herhalde. Müdüre gider şikayet eder, çocuğu da başka sınıfa aldırırdım. Aile terbiyesinden bahsetmesi çok saçma. Aklınca suçunu bastırıyor. Olayı ego savaşına dönüştürmeyin. Çocuğunuza okul hayatınj zorlaştırmayın.

çok iyi yapmışsınız.
serviste unutulup ölen yavruyu ne çabuk unuttunuz.
o da özel bir kreşti. ihmal okulun devletin de ya da özelin de değil.
ihmal beyinlerde..

Back