- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kesinlikle şikayet edicemkesınlıkle sıkayet etmelısınız
Hocam emin olun sizi haklı buldum. Eğer şartları ıyi bir anaokulu veya sınıf mevcudu az olan bir sınıf talep ederseniz tabi ıyi de bir öğretmen olursa çok daha rahat edersiniz.Hocam İşte ben buna kızıyorum pişkinliğine. Ben olsaydım olay olduğu an arardım Veli’yi.çocuktan duyacağına ben anlatırdım ve özrümü diler mahçup bir halde kapatırdım telefonu
Aslımda hiç sakin değildim İnan’ın ama bazen çaresiz kalırsınız hani sıkışırsınız İşte öyle bir durumdaydım birde eşim baya bir kadınla konuşup laf saymıştı zaten(sabah beni sokmadı eşim okula)aile terbiyesi deyince herşey bitti bendeBaya sakin karsılamıssınız oncelıkle tebrik ediyorum. Sonrasında aklınıza gelen her yere sıkayet edip haddini bildirmeniz gerektiğini dusunuyorum. Bir de sorun bakalım cocugu terbiyesiz insandan nasıl aile terbiyesi almıs. Hey Allahım kimlere emanet cocuklarımız
Lafını sozunu bilmeyen insandan ne hayır gelecek sınıfını mı degıstirsenızAslımda hiç sakin değildim İnan’ın ama bazen çaresiz kalırsınız hani sıkışırsınız İşte öyle bir durumdaydım birde eşim baya bir kadınla konuşup laf saymıştı zaten(sabah beni sokmadı eşim okula)aile terbiyesi deyince herşey bitti bende
Çok teşekkür ediyorum düşündükçe ben de çıldırıyorum aslında hiç nazik bir insan değilimdir biliyormusunuz sanırım mala bağladımBen 'Ahanda yine asiri tedirgin bir ebeveyn vakasi' diye konuyu actim ve sok oldum.
Böyle bir ögretmenmi olur??????? Ben avrupada yasiyorum, 5 yasindaki cocugun tek basina cikmasi imkansiz. Buna göz yuman ögretmen ve okul davalik olur, medyaya cikardi. Lisede bile kapilar kapili olurdu, sadece öglen ebeveyn izni göstererek disariya cikabilirdin.
Tabi Türkiyede bu son mülakatlar ile malum..
Gerekirse dava acin bu kadina ve oglunu o okuldan derhal al. Öyle bir zihniyettesiniz kadinin zaten ogluna birseye katamaz. Biraz daha babaannesinde kalsin ve yeni okul arayisina girin. Iyikine ogluna birsey olmadi. Ben aklimi kaciridim sirf ihtimalleri düsündügümde bile. Yine cok nazik davranmissin kadin. Bu nasil sabir.
Gecmis olsun diliyorum size.
Emniyet başındaydı zaten( eşim polis)Suçunun altında ezilmesi gerekirken pişkin pişkin cevaplar vermiş .Siz çok sakin kalmışsınız ben çoktan emniyeti toplamıştım başlarına bu ne aymazlik ya.
Asla bu noktaya gelmezdi ben akşam oğluma da kızdım anlattım hani ben çocuğum doğru yapmış demiyorum ama insanın azıcık yüzü kızarır vicdanı sızlarBen de anasınıfı ogretmeniyim de öğretmenin tavrına cok şaşırdım.aslinda ilk günler çok karışık oluyor.dun malesef bizim okulda da benzer bir olay yaşandı.arkadasin sınıfından bir çocuk çıkmış biri aldı getirdi.hic de olmamisti simdiye kadar .aslinda arkadaş dikkatsiz biri de değil malesef sıkıntı işte ilk zamanlar .ama size verdigi cevaplar cok ilgincmis dogru duzgun konussa olay buraya gelmezdi .acemi falan sanirim veliyle nasil konusulacagini bilmiyor.sikayet konusunu bilemiyorum siz bilirsiniz aslında özür dilemiş ama
Şikayet edeceğim kesinlikle yorum için sağolunBence kesinlikle şikayet edin hatta MEB e kadar yolunuz bile var. Böyle bir sorumsuzluk mu olur. Lisedeki çocuklar bile güvenliğe sorup veliden izin almadan çıkamıyor. 5 yaşındaki çocuk nasıl çıkar ! Ben bile okuyunca tenim buz kesti
Çok teşekkür ediyorum düşündükçe ben de çıldırıyorum aslında hiç nazik bir insan değilimdir biliyormusunuz sanırım mala bağladım
Okadar haklısınız ki söyledikleriniz üzerine diyecek birşey bulamıyorumHemen şikayet et ,hatta okulla ilişiği kesilene kadar uğraş . Ne demek çocuk çıkıyor gidiyor öğretmenin haberi yok ! Üstelik annenin teslim etmesini istediği kişiden başka birine kafasına göre teslim ediyor çocuğu ve savunma olarak da ben onu tanıyorum ,sıkıntı çıkmaz diyor .nasıl şok olacağımı şaşırdım .kaç tane çocuk kaçırıldı öldürüldü ,kaçı taciz edildi ,kaçı organları çalınarak ölüme terk edildi ...bu nasıl bir kafa yapısı ?! Asla peşini bırakma konu sahibi ..sinirden titredim ..
Çocuğum geçen sene anaokulundan mezun oldu .üç yıl boyunca aynı kurumda eğitim aldı .öğretmenleri yakınlarımızı tanıdığı halde beni arayıp izin isteyerek teslim ederdi çocuğu .sonrasında zaten servise verdim ,o zaman da yukarı çıkıp eve kadar getirdiler .asla çocuğumu kimseye vermediler . Tanıdık biri yada babaannesinin komşuları dahil ben yokken kimseyle konuşmasına bile izin vermediler (okula çocuğunu torununu almaya gelenlerden ) ..ben anlamadım ,sanırım beynim algilamiyor. .Çok korkunç birşey bu !
Öncelikle Allah korusun diyeyim de ama sonuna kadar haklısınızYa ben bir anne olarak burda cildiriyorum yani seni düsünemiyorum bile. Yani pek telkin edici degil fakat oglun bügün haberlerdede cikabilirdi kayip vakasi olarak. Hem tek kaldigi icin, hem o komsuda kötü niyet olsa.. Düsüncesi bile kötü.
Ve lütfen oglun o okuldan al. Önce psikolojik yara almasin cocuk. Oglum herseyi anlatir desen bile, ne gerek var önce cile cekmesine? Hem korkutan yada baska seylerden anlatmaz kim bilir. O kadina cocuk emanet edilmemeli.
Yarin birgün o kadin bu defa bilerek ayni seyi yapsa ve oglun gitse, bu ülkede o kadin ceza bile yemez dogru düzgün. Kesinlikle eger tanidiklari varsa, olan sana olur.
Uğraşacağım zaten uğraşmakta problem yok ta benim içim soğumuyor İşte hırsımı alamıyorumBenimle yaşasaydı aynı olayı aile terbiyesi nasıl olurmuş görürdü. Anasınıfına giden bir çocuğun tek başına dışarı çıkmasına engel olamayan öğretmen, okul yönetimi, güvenlik her kim varsa hepsinin ocağına incir ağacı dikene kadar uğraşırdım yerinizde olsam. Geçmiş olsun, bence önemli bir badire atlatmışsınız.