Anaokuluna gitmek istemeyen oğlum

oglum son zamanlarda vurmaya basladi arkadaslarina oncesinde de gitmek istemiyorduu sagolun bir isik yaktiniz onun kide numara olabilir bak simdi yaa

Evet böyle bir ihtimal var, ben küçük de olsam yaramaz çocukların okuldan atıldığını biliyordum, utanarak itiraf ediyorum ki inadına yapıyordum.

Demek ki o zamanlar da anaokullarında moda buymuş. Oysaki uyumayan çocuğa alternatif vermeliler. Sevmedikleri şeyleri de zorla yedirmemeliler. İnşallah sistem değişmiştir.

Bazıları öğle uykusu faydalı diyor bazıları da faydasız diyor, hangisi doğru bilemiyorum. Ancak gerçekten uykum gelmedikçe uzanmaya zorlanarak uyuyabilen bir çocuk değilim. Hala yorgunluktan ölürüm de gündüz uyuyamam, akşam erken yatarım. Oynamasına izin verilmesi güzel bir şey. Yuvaya yüzü gülerek gider.

Aynen ben
Ben de gündüz uyuyamam ya, kaçta yatarsam yatayım? 06 olmuşsa uyku bitmiştir bende bide.
Doğum sonrası bu uyku tipim yüzünden çok yıprandım ama ya
Çünkü uykusuz kaldım ama hiç ek uyku yapamadım.
Şimdi geceleri ben uyurken nöbet artık eşimde, huyum suyum değişmişti gece uykularım bozulunca ya.

ben acikcasi asimile olmalarina (iyi anlamda ) izin verecegim.
Daha kucukler gerci,
Turkce konusunda hassasim, cunku baska bir dili birincil dil olacak kadar ogretecek seviyede degilim zaten, o yuzden benden aldiklari dili de iyi ogrenmeleri icin cabaliyorum.
Ama ozellikle kulturel konularda yasadigimiz yere uygun yetistirecegim.

ah ah ...
derin konu...
ben de yaraliyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…