Anaokulu

Boşta ogretmen yokki her okulda yetecek kadar ogretmen var.

Akıl ve mantığımla düşünerek hasta olmayan birinin yalan beyanla hasta gibi rapor alması hakka girmektir
Öğretmenin eylülden şubata kadar robot gibi çalışabileceğini düşünmek aklınıza mantığınıza olası geliyor mu

Allah razı olsun. Milli eğitime il emri ile atananlar oluyor. Eş durumundan ile atanıyorlar diyelim ona uygun açık okul yok milli eğitimin uygun gördüğü yerde derse giriyor. Doğum izninde olanın, uzun dönem hastalığı olanın vs.yerine. Milli eğitimin söylediğine uymak zorunda öğretmen. Hiç öğretmen yok diyelim 2 sınıf birleşir yine de çocukları boş bırakmazlar.

Okul öncesi gruplar 1 Eylül Çarşamba günü uyum eğitmiyle başladılar. Sizinkiler başlamadı mı?

Boşta ogretmen yokki her okulda yetecek kadar ogretmen var.
Nasıl yani benim öğretmen arkadaşlarımdan, gün içinde boş dersi olan var, boslari birleştirip haftada 4 gün çalışan var..yani var görüyoruz rapor alan olduğunda boş olanlara ek ders ücretiyle yazılmalı bu durumda

Öğretmenin eylülden şubata kadar robot gibi çalışabileceğini düşünmek aklınıza mantığınıza olası geliyor mu
Hafta sonları var,Kasım'da 1 haftalik izinleri var, bütün resmi tatiller var....bütün memurlar sene de 20 gün izin hakkı varken öğretmenlerin yaz tatilleri yarı yıl tatilleri var, hala yetiremiyorsaniz ve rapora basvuruyorsaniz bu gerçekten düşündürücü

Evet olması gereken bu , cocuklarin boş bırakılmaması lazım, milli eğitim bu durumları da çözmeli ama burdaki arkadaslar dersler boş geçer deyince hepsi bana baya saçma geldi

Boyle şey mi olur bos ders genelde brans ogretmenlerinde olur sinif ogretmeninde yada anasinifinda bos ders diye bisey yok.

Yok daha neler ne yami ogretmeniz diye hasta olmayalim mi?hangi memur sinifta 40 dk boyunca surekli ders anlatiyor.bizim okul saatlerimiz az ama o saatler icerisinde 1 dk dahi durma gibi bi luksumuz yok.memurlar her dk iş mi yapiyor.işlerini bitirip gunu geciriyorlar.herkes takmis ogretmenlerin tatillerine.

Napalım kendimizin ya da çocukların hastalıklarımızı o günlere mi denk getirelim?

Kasımda nisanda ara tatillerde öğretmen tatil yapmaz okuldadır.

Bütün memurlar yılda 20 gün izin yapmaz. 10 yılı geçmişse 30 gün yapar. Ayrıca o meşhur yaz tatili 3 ay değil 2 aydır ve tatildeki her haftasonu 15 temmuz 30 ağustos ve dini bayram tatilleri de tüm memurlara tatildir. Yaz tatilinde 9 haftasonu var 2 de resmi tatil zaten bizim tatilin 20 günü normal memura da tatil. Ayrıca bu seneki gibi fazladan 5 gün de kurban bayramından eklenir. Toplasan yazın fazladan 1 ay fazla tatil yaparız tüm sene kafamız şişer kendi çocuğumuzun sesi bile eve gidince fazla gelir ama herkesin gözüne batar.

2 ay adli tatil vardır kimse hakimlere savcılara 2 ay yatıyorsunuz demez. 2 ay meclis kapalıdır açıkken bile sıralarda uyurken kimse onlara 2 ay yatıyorsunuz demez. Anca lafınızı öğretmene söylersiniz.

Okul öncesi gruplar 1 Eylül Çarşamba günü uyum eğitmiyle başladılar. Sizinkiler başlamadı mı?
Hayır 6 Eylül p.tesi başlanacak dendi kayıt yapılırken,işte öğretmende grup kurmuş raporluyum 10 gün diye özelden ulaştım kendisine bu süre zarfında çocuklar okula başlayacak mı diye hayır dedi raporum bitince raporu da ne zaman biter bilmiyorum yani bu 10 gün ne zaman doluyor haftaya p.tesi mi salı mı çarşamba mı

O zaman öğretmeniniz bu hafta da raporluydu, o yüzden sizi çağırmadılar. Çocuklar çarşamba günü başladı aslında.

Teyzem vefat etmek için, çocuğum hasta olmak için, memleketteki kayınvalidem ameliyat olmak için, kombim arabam bozulmak için tatili bekleyebilir haklısınız. Hemen yapacağım gerekli tembihleri. Kasımd ve nisanda çocuklara tatil var, öğretmenler seminer yapıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz o yüzden benden bu kadar

Hanımefendi hastalık durumunda tabi ki rapor haktır ama benim bahsettiğim yalan rapor durumları hangi meslek olursa olsun,hasta değilken rapor almak haktır ,önceki arkadaşla bahsettiğimiz konu buydu ? Rapor alınması değil yalan rapor alınması durumlarını savundu arkadaş...hi evether dj iş yapanlar da var merak etmeyin,16 saatlik nöbette yarım saat oturmadigimi bilirim

Boyle şey mi olur bos ders genelde brans ogretmenlerinde olur sinif ogretmeninde yada anasinifinda bos ders diye bisey yok.
Ben zaten onlardan bahsediyorum,anaokulu öğretmenin hastalık durumunda boş geçebilir ya da gelmeybilir ama buradaki arkadaşlar aynı şeyin diğer siniflarda da olduğunu söyledi bu durumda branş öğretmen girebilir,

Konuyu bilmeden yazıyorsunuz, cevap verdiğin arkadaş hastalık dışında alınan yalan raporu savunuyordu ona cevap olarak verdim,kimse hastaliktaki raporu söylemiyor, herkesin çalışma şartları kendine zor ama öğretmenler kadat dert yanan yok malesef

Kim ne derse desin ogretmenlik en zor mesleklerden biri.gurultuden sesten eve geldigimde kendi sesimi duymaya bile tahammul edemiyorum.ayni anda 40 cocugu susturmak ve onlara bisey anlatmak butun herseyden zor.

Neden az once yalan raporu savunuyordunuz şimdi farklı yöne çekiyorsunuz, bizimde kombimiz, arabamiz bozuluyor ama bunun için rapor almak aklına gelmez diğer konular için refakat izni dahik rapor hakkınız var kimse bunu sorgulamiyor,

Kim ne derse desin ogretmenlik en zor mesleklerden biri.gurultuden sesten eve geldigimde kendi sesimi duymaya bile tahammul edemiyorum.ayni anda 40 cocugu susturmak ve onlara bisey anlatmak butun herseyden zor.
Başka meslek görmediğiniz için size öyle gelmesi normal, herkesin işi zor bu ülkede orası bir gerçek ama hep savundum hala savunuyorum hangi meslek olursa olsun yalan rapor haktır ! Diğer konu buydu yanlış anlamayin işini hakkıyla yapana helal olsun ama geçen yıl seminer başladığı gun öğlen 12 ye kadar, küçük ilçede çalışmama rağmen , 5 öğretmen geldi rapor istemek için ve hasta değillerdi benim bahsettiğim konu bu

Yalan rapora bende sonuna kadar karsiyim.malesef bazi meslektaslarimiz yapiyor bunu ama suc o veren doktorlarda.ben hastayken bile zar zor kendi doktorumdan rapor aliyorum asla vermez.bazi doktorlar bunu kotuye kullanip aylarca rapor veriyor.haksizlik haram para oluyor aldiklari maas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…