Refakat izni sadece çocuğum için geçerli oluyor. Rapor almak aklınıza gelmez çünkü siZi idare ederler veya iZin kullanabilirsiniz. Ben çark etmem her şey netNeden az once yalan raporu savunuyordunuz şimdi farklı yöne çekiyorsunuz, bizimde kombimiz, arabamiz bozuluyor ama bunun için rapor almak aklına gelmezdiğer konular için refakat izni dahik rapor hakkınız var kimse bunu sorgulamiyor,
Bunu her meslekte yapıyorlar emin ol,rapor vermeyi hiç bir Dr istemiyor emin ol ama öyle bir laf yapıyorlar ki inan insanı bezdiriyorlar, araya adam koymaya calisanlar da cabasiYalan rapora bende sonuna kadar karsiyim.malesef bazi meslektaslarimiz yapiyor bunu ama suc o veren doktorlarda.ben hastayken bile zar zor kendi doktorumdan rapor aliyorum asla vermez.bazi doktorlar bunu kotuye kullanip aylarca rapor veriyor.haksizlik haram para oluyor aldiklari maas.
Merak etme kimse beni idare etmez, hem de en idare edilmez meslek grubudur, benim işe gitmemem demek yerime o gün izinli olan birinin gelmesi demektir ve bunu kims yapmaz...aklıma gelmez çünkü bu tür işleri iş çıkışı ya da haftasonu hallederimRefakat izni sadece çocuğum için geçerli oluyor. Rapor almak aklınıza gelmez çünkü siZi idare ederler veya iZin kullanabilirsiniz. Ben çark etmem her şey net
İlkokullarda branş öğretmenleri dışında boş dersi olan olmuyorNasıl yani benim öğretmen arkadaşlarımdan, gün içinde boş dersi olan var, boslari birleştirip haftada 4 gün çalışan var..yani var görüyoruz rapor alan olduğunda boş olanlara ek ders ücretiyle yazılmalı bu durumda
Yani gerçekten kusura bakmayın sadece bahsettiğiniz tatillerde hasta olamadığım içinHafta sonları var,Kasım'da 1 haftalik izinleri var, bütün resmi tatiller var....bütün memurlar sene de 20 gün izin hakkı varken öğretmenlerin yaz tatilleri yarı yıl tatilleri var, hala yetiremiyorsaniz ve rapora basvuruyorsaniz bu gerçekten düşündürücü
Arayıp sorabilirsiniz. İlla gruptan mi olması lazım? Bizim kurduğumuz gruplar da hep kapalıdır. Çünkü öğrenciler birbirine küfürlü ses kayıtları atıyor veliler kavga ediyor. Gereksiz mesajlar ve hava atmalar girla. Arayın aklinizdakileri sorun hem de bir gecmis olsun dileyin. Tüm dönem beraber geçecek şimdiden kendinizi doldurmayın.Hayır üyelere yorum engellemiş ama daha yeni grup kurulmuş kafada soru işareti çok oturmuş bi şey yok yani en azından ilk yarım saat 1 saat aklımızdakileri sorabilseydik istedim sadece
Ya kim rapor almasın dedi ne kadar saçma konuşmuşsunuz..ben diyorum ki ilk defa oğlum anaokuluna başlayacak eğitimle bi alakam yok raporda ne oluyor okul ne zaman nasıl açılıyor bilmiyorum öğretmen hastalanınca ne yapılıyor bilmiyorum ve bilip bilgilendirilmek istiyorum hepsi bu çok mu yani isteğim bütün öğretmenler atağa geçti ne var rapor almışsa aldığı raporda değilim ben kendimde sağlıkçıyım covid ilken bile çalıştım..Hani çalışılsın edilsin demiyorum sadece eğitimde işler nasıl oluyor bilgilendirilmek istiyorum ona göre benimde kendime ait bi hayatım var okula gitmeyecekse çocuk anneme bırakayım. Yani bilmem lazım dimiİlk 10 gün için anasinifi öğrencisine yeni öğretmen verilmez ,tam alışma süreci hersey başa sarar .
Ust sınıflarda olsa pandemi dışında sinif bölünür ve ya sinif öğretmenleri kendi sınıfları branş dersi yaparken girer .
Ogretmeniniz sizi bilgilendirmiş, özelden yazdığınız soruya da cevap vermiş sorun nedir ?
Siz iş yerinize gelen size soru sormak isteyenlere telefon numaranızı veriyor musunuz ??
Fazla öğretmen olmalı diye bahsetmissiniz okulların çoğunda öğretmen eksik .Kadın belki canı derdinde hasta ,daha hiç görmeden yok rapor aldı, grubu kapattı, insallah çocuğun yanında yapmiyorsunuzdur .
Öğretmenin hasta olmuş hadi ona bi resim yap görünce verirsin derdim ben olsam .
O ya da bu sebeple kadın raporlu var mi ötesi??
Grubu açıp ta hayırlı cumalar ,amin amin ,masallah cocuklara ,bin tane aynı soru cevap muhabbetini mi takip etsin .
Bence herkes makul.olmali ,çocuklarımızi emanet ediyoruz ,onun işini kolaylaştırmak varken neden bizim de gönlümüzü hoş etsin grubu açsın, rapor alırsa başkası gelsin ....
Kazandığı haram olur hasta olmadan rapor alırsa ,kim kime diyebilir ki bunu ne hakla .
Hasta olmayana rapor veren doktor da vermesin ,çok karşıyım sebepsiz rapor isteyene ama kimsenin haddi değil kazandığının haramı helali .
Daha öğretmeni görmeden, cocuk okula gitmeden siz şikayetlere başlamışsınız, dilerim eğitim hayatı sıkıntısız gecer miniğin.
Bu daha sıkıntılı değil mi ya zırt pırt herkes arayacak net açıklama yapılsın arama gereği duyulmasın,ben rahatsız etmemek için aramadım raporlu diye mesaj attım hani atmasaydım öğretmen raporlu olunca okula gidilmeyeceğini bilmiyordum p.tesi çocuğu alıp okula gidecektimArayıp sorabilirsiniz. İlla gruptan mi olması lazım? Bizim kurduğumuz gruplar da hep kapalıdır. Çünkü öğrenciler birbirine küfürlü ses kayıtları atıyor veliler kavga ediyor. Gereksiz mesajlar ve hava atmalar girla. Arayın aklinizdakileri sorun hem de bir gecmis olsun dileyin. Tüm dönem beraber geçecek şimdiden kendinizi doldurmayın.
Ben de diyorum ki özelden sormuşsunuz cevaplamış, sorun ne ???Ya kim rapor almasın dedi ne kadar saçma konuşmuşsunuz..ben diyorum ki ilk defa oğlum anaokuluna başlayacak eğitimle bi alakam yok raporda ne oluyor okul ne zaman nasıl açılıyor bilmiyorum öğretmen hastalanınca ne yapılıyor bilmiyorum ve bilip bilgilendirilmek istiyorum hepsi bu çok mu yani isteğim bütün öğretmenler atağa geçti ne var rapor almışsa aldığı raporda değilim ben kendimde sağlıkçıyım covid ilken bile çalıştım..Hani çalışılsın edilsin demiyorum sadece eğitimde işler nasıl oluyor bilgilendirilmek istiyorum ona göre benimde kendime ait bi hayatım var okula gitmeyecekse çocuk anneme bırakayım. Yani bilmem lazım dimi
Suistimal edilmedikçe öğretmenin rapor alması çok normal. 1 2 hafta anaokulunda ne kaybettirecek? Evde aile de yaptırabilir boyama kağıt kesme vs etkinlikleriSaglikcisiniz ,covidken bile çalıştım derken bile raporu sindirememissiniz gibi geldi de o yüzden uzattım .
Evet ilk günlere denk gelmese iyi olurmuş cocuk heveslidir ama yapacak birsey yok .Ve ilk hafta başka bi öğretmenle başlaması daha kötü, minikler kendi öğretmenini görüp ,güvenli bağlanacaklar, birine alıştıktan sonra ondan ayrılıp yeni öğretmene alışması çok daha zor bir süreç olacak .Suistimal edilmedikçe öğretmenin rapor alması çok normal. 1 2 hafta anaokulunda ne kaybettirecek? Evde aile de yaptırabilir boyama kağıt kesme vs etkinlikleri
Helal değil hasta olmadan diye yazdığım mesajı alıntılar mısınız ben öyle bi şey yazmadım iyi okuyun mesajlarıBen de diyorum ki özelden sormuşsunuz cevaplamış, sorun ne ???
Okul açılmış ogretmen haber vermemiş cocuk kapida kalmış gibi yazmışsınız da ,rapor konusunda da ,helal değil hasta olmadan rapor alanlar demişsiniz ya ona fikrimi belirttim .
Yeni velisiniz ,rapor alınca ne olacağını anlamamış sormussunuz cevaplamış.
Ne bu hiddet bu celal ??
Bilip öğrendikten sonra buraya yazıp dertlendiginize göre derdiniz tam olarak bu değil.
Soru sorulmasın diye grup kapatılıyorsa açıklama yaparken tam yapılıp kafadaki soru işaretleri giderilsinBen de diyorum ki özelden sormuşsunuz cevaplamış, sorun ne ???
Okul açılmış ogretmen haber vermemiş cocuk kapida kalmış gibi yazmışsınız da ,rapor konusunda da ,helal değil hasta olmadan rapor alanlar demişsiniz ya ona fikrimi belirttim .
Yeni velisiniz ,rapor alınca ne olacağını anlamamış sormussunuz cevaplamış.
Ne bu hiddet bu celal ??
Bilip öğrendikten sonra buraya yazıp dertlendiginize göre derdiniz tam olarak bu değil.
Onu yeni yazdım demek ki önceden sindiremediğinix şeyler var banane raporundan beni hiç ilgilendirmez bilgi versin açıklama yapsın ona göre yolumuza bakalımSaglikcisiniz ,covidken bile çalıştım derken bile raporu sindirememissiniz gibi geldi de o yüzden uzattım .
Öğretmenin böyle bir zorunluluğu yok. Size bilgilendirmeyi yapması gerek okul idaresi. Yapsa şık olabilirmiş evet. Ama yapmadı diye öğretmeni linçleyemezsiniz.Soru sorulmasın diye grup kapatılıyorsa açıklama yaparken tam yapılıp kafadaki soru işaretleri giderilsin
Zaman kaybetmesi sorun değil 10 gün raporluyum ee ben bilmiyorum başkası mı bakıyor müdür mü girecek yardımcı öğretmen mi var bınları açıklasın istedim sadece her zaman yapacağı açıklamaları bu kadar özensiz yaparsa yandık tam açıklama yapsa özelden arayıp da mesaj atmasak daha iyiSuistimal edilmedikçe öğretmenin rapor alması çok normal. 1 2 hafta anaokulunda ne kaybettirecek? Evde aile de yaptırabilir boyama kağıt kesme vs etkinlikleri
Müdüre sorun arayıp. Müdür anaokulu derslerine girmez ilkokul ortaokulda boş derslere girer. Kendisine sorun ne yapalım diye.Zaman kaybetmesi sorun değil 10 gün raporluyum ee ben bilmiyorum başkası mı bakıyor müdür mü girecek yardımcı öğretmen mi var bınları açıklasın istedim sadece her zaman yapacağı açıklamaları bu kadar özensiz yaparsa yandık tam açıklama yapsa özelden arayıp da mesaj atmasak daha iyi
Başka öğretmende olsun demiyorum net açıklayıcı bi açıklama yapıldın hani açıklamaları hep bu şekilde ise bana güven vermedi demek istiyorumEvet ilk günlere denk gelmese iyi olurmuş cocuk heveslidir ama yapacak birsey yok .Ve ilk hafta başka bi öğretmenle başlaması daha kötü, minikler kendi öğretmenini görüp ,güvenli bağlanacaklar, birine alıştıktan sonra ondan ayrılıp yeni öğretmene alışması çok daha zor bir süreç olacak .
Küçük oğlum kreşe başladı ve hala tam güne geçemedik, okulda dinlenme saati istemiyor
Yavaş olsun bizim olsun dedik ,yarım günü bazi arkadaslari okuldayken ben almak zorunda kalıyorum. Hep çalışan veliyiz ,okul açılınca da böyle sorunlar olabilecek ,herkes anlayışla birbirini idare edecek ortak paydası cocuk çünkü.
Hemen başka öğretmene de hazır değil bu çocuklar, belki ogretmen raporlu olmasa da cocuk yavaş yavaş alışacak yine annaneye gitmek zorunda kalacak .
Kimse hatasız değil yani veli olmak ta ogretmen olmak ta bazı durumları idare etme sanatıyla daha kolaylaşacak.
Gec olsun güç olmasın denecek şahsen benim oğlumun ilk hafta öğretmeni olmasa ben başka öğretmene göndermek istemezdim ,daha zor olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?