Yarın okul açılacak bizle de iletişime geçen olmadı.okula gidince öğrenecek çocuk. Sizin ki küçük olduğundan size bilgi verilmeli burada haklısınız.Başka öğretmende olsun demiyorum net açıklayıcı bi açıklama yapıldın hani açıklamaları hep bu şekilde ise bana güven vermedi demek istiyorum
O zaman idare yapsaydı açıklama yapmayı o üstlenmiş ama idareye sizin göreviniz siz yapın deseydiÖğretmenin böyle bir zorunluluğu yok. Size bilgilendirmeyi yapması gerek okul idaresi. Yapsa şık olabilirmiş evet. Ama yapmadı diye öğretmeni linçleyemezsiniz.
Soru sorulmasın diye kapatılmaz ki grup gereksiz şeyler yazilmasin diye kapatılır.Soru sorulmasın diye grup kapatılıyorsa açıklama yaparken tam yapılıp kafadaki soru işaretleri giderilsin
Öğretmen velilere kapatmasa grubu saçma saçma şeyler yazılıyor gün boyuSoru sorulmasın diye kapatılmaz ki grup gereksiz şeyler yazilmasin diye kapatılır.
Soru istemese numarasını vermezdi ki yasal bir zorunluluğu yok
Derdiniz Soru işaretlerinizin giderilmesiydi giderilmiş iste .
Belki de ekstra mesaj yazmak güç geldi size ,Soru isaretlerinizin giderilmesi için ekstra mesaj yazmaktan gocunmamalisiniz, mevzu sizin çocuğunuzun eğitimi çünkü.
Neyse uzatmayacağım, ogretmen ilgisiz ne demek grup kapatmak o gelmese de başkası gelmeli desteği beklediniz ,sayfalarca fikir yazıldı hala Soru işareti giderilmeliydi diyorsunuz ,devam edin madem size gerçekleri söyledik.
Ne raporu arkadaşım ilk günden mi rapor olur ,zaten Kasım ,nisan da tatiller var yaz tatili var hadi hasta da rapor aldı diyelim başka ogretmen verselerdi ,ogretmen getirmeyin cocuklari diye yazsaydı, Soru işareti kalmasaydı ve hatta kusura bakmayın raporluyum deseydi ya .
Sanırım istediğiniz cevaplar bunlardı ama bende yok üzgünüm.
Çocuğunuza ve size başarılı, kolay ,saglikla geçecek bir eğitim öğretim yılı diliyorum .
Özel okul sanırım bu.Hiçbir öğretmen hiçbir veliye telefon numarası vermek zorunda değildir arkadaşlar. Okul saatleri dışında sizinle görüşmek zorunda değildir.
Evet anaokullarında birebir iletişime ihtiyaç duyuluyor haklısınız ama bunu okul telefonundan sağlayan öğretmenler de var. Size numarasını verdi whatsap grubu kurdu diye sorumluluğu olmayan şeyleri öğretmenden beklemeyin.
Benim oğlumun kayıtlı olduğu okul ile iletişimimiz mobil uygulama üzerinden. Öğretmen-veli ve veli-veli telefon alışverişi asla yok. Haftada 1 kez rutin bilgilendirme için öğretmen tarafından okul telefonundan aranırım. Takıldığım bir konu olursa uygulamadan okul yöneticisine ya dersle ilgiliye öğretmene mesaj atarım bu kadar.
Özel okul sanırım buHiçbir öğretmen hiçbir veliye telefon numarası vermek zorunda değildir arkadaşlar. Okul saatleri dışında sizinle görüşmek zorunda değildir.
Evet anaokullarında birebir iletişime ihtiyaç duyuluyor haklısınız ama bunu okul telefonundan sağlayan öğretmenler de var. Size numarasını verdi whatsap grubu kurdu diye sorumluluğu olmayan şeyleri öğretmenden beklemeyin.
Benim oğlumun kayıtlı olduğu okul ile iletişimimiz mobil uygulama üzerinden. Öğretmen-veli ve veli-veli telefon alışverişi asla yok. Haftada 1 kez rutin bilgilendirme için öğretmen tarafından okul telefonundan aranırım. Takıldığım bir konu olursa uygulamadan okul yöneticisine ya dersle ilgiliye öğretmene mesaj atarım bu kadar.
Bizde bir duyuru grubu var oraya sadece yöneticiler yazıyor. Bir de normal grup var fikir alınacak konular oraya yazılıyor. Böylelikle duyuru kısmından aradigiini hemen buluyorsun. Bence mantıklı. Böyle bir fikir verebilirsiniz:)Hem ne saçma muhabbetler tebrikler ,yanlış atılan ses kayıtları, fotoğraflar ve böyle olunca da asıl duyuru yukarıda kalıyor. Veli yazması engelenince duyurular oluyor sadece grupta .
Keske öğretmenlerin dahil olduğu okul grupları da sadece idareye açık olsa ,bi duyuru yapılıyor arkadaşlar şu yapılacak şu zamana kadar
Ben yaptım
Ben de yaptım
Ben yarın hallediyorum
......
........
Asil duyuruya dönmek için bi ton muhabbet okuyorum .
Bu konuda da öyle olacaktı sayın velilerim Ben raporluyum
Gecmis olsun
Gecmis olsun
Cok gecmis olsun
Cocuklar gelmeyecek mi ?
Zaten benim cocuk ta hastaydı isabet oldu
Hele şu uzaktan eğitim sürecinde...Akşam 11 olmuş çocuğu uyutuyorum telefon çalıyor mesgule atıyorum tekrar arıyor atıyorum tekrar arıyor atıyorum bi mesaj geliyor:telefonu açar mısınız!Öğretmen velilere kapatmasa grubu saçma saçma şeyler yazılıyor gün boyuzaten önemli durumlarda açıyorlar grubu veli yazımına. Öğrenci de özelden yazabiliyor önemli konularda.akşam 8 9 dan sonra asla aranmamalı hayati bir durum yoksa öğretmen
Evet özel okul. Ama kendim devlet okulunda öğretmenim. Uzaktan eğitim sürecine kadsr hiçbir veli whatsap grubu kurmadım da katılmadım da.Özel okul sanırım bu.
Siz her gün okula gelip sınıfa giren sınıf annesi gördünüz mü peki?Evet özel okul. Ama kendim devlet okulunda öğretmenim. Uzaktan eğitim sürecine kadsr hiçbir veli whatsap grubu kurmadım da katılmadım da.
Ders programım belli olduktan sonra okulda uygun olduğum saatlerin listesini öğrencilere veririm. Görüşmek isteyen veli kendisine uygun saatte gelir. İlla telefonla görüşmek isterse de okul idaresini arayıp beni çağırmasını söylerim.
Kendi isteğimle numaramı verdiğim veliler de var tabi ama bunun için velinin bana güven vermesi gerek.
Mesleğin ilk yılında gece 11 de telefonu açıp da karşımda olmayacak tehditler duyduktan sonra tepkim bu yönde.
Uzaktan eğitim sürecinde hepimiz verdik. Sınıf en az 20 kişilik olsa her veli ile 5 dakika konuşsa 100 dakika eder. Bana öğretmeninizin işi daha zor geldi. Ben olsam kesin beni aramayın mesaj atın derim önemli bir şey olduğunda. Veli grubu kurmak da mesaja kapattığın zaman güzel bir şey aslında aynı anda tüm duyuruları yapabiliyorsun.Evet özel okul. Ama kendim devlet okulunda öğretmenim. Uzaktan eğitim sürecine kadsr hiçbir veli whatsap grubu kurmadım da katılmadım da.
Ders programım belli olduktan sonra okulda uygun olduğum saatlerin listesini öğrencilere veririm. Görüşmek isteyen veli kendisine uygun saatte gelir. İlla telefonla görüşmek isterse de okul idaresini arayıp beni çağırmasını söylerim.
Kendi isteğimle numaramı verdiğim veliler de var tabi ama bunun için velinin bana güven vermesi gerek.
Mesleğin ilk yılında gece 11 de telefonu açıp da karşımda olmayacak tehditler duyduktan sonra tepkim bu yönde.
Bir velim çocuğunun saçını kestirmediğini, ben söylersem belki kestireceğini yazmış mesajla. Yaz tatilinde bana vahiy yoluyla çocuğun uzun saçlı olduğu bildirilmiş gibi arayıp saçını kestir diyecekmişim.Öğretmen velilere kapatmasa grubu saçma saçma şeyler yazılıyor gün boyuzaten önemli durumlarda açıyorlar grubu veli yazımına. Öğrenci de özelden yazabiliyor önemli konularda.akşam 8 9 dan sonra asla aranmamalı hayati bir durum yoksa öğretmen
Allah velinin de hayırlısını versinBir velim çocuğunun saçını kestirmediğini, ben söylersem belki kestireceğini yazmış mesajla. Yaz tatilinde bana vahiy yoluyla çocuğun uzun saçlı olduğu bildirilmiş gibi arayıp saçını kestir diyecekmişim.
Hayır anasınıfı değil 8. sınıf.
Ben de nakil gelen öğrenci velisine ulaştım , grupta bu dönem başında yazdığım tüm bilgileri gönderdim tabi öncesinde merhaba sınıfımıza hoş geldiniz dedim. 1 gün geçti ve hala bir cevap yok velidenister herkes aynı formatta olmuyor maalesef
Bana da ilaçlarını içmiyor hocam, siz söylerseniz içer demişti biri.Bir velim çocuğunun saçını kestirmediğini, ben söylersem belki kestireceğini yazmış mesajla. Yaz tatilinde bana vahiy yoluyla çocuğun uzun saçlı olduğu bildirilmiş gibi arayıp saçını kestir diyecekmişim.
Hayır anasınıfı değil 8. sınıf.
Ay öyle demeSuistimal edilmedikçe öğretmenin rapor alması çok normal. 1 2 hafta anaokulunda ne kaybettirecek? Evde aile de yaptırabilir boyama kağıt kesme vs etkinlikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?