Evet ilk günlere denk gelmese iyi olurmuş cocuk heveslidir ama yapacak birsey yok .Ve ilk hafta başka bi öğretmenle başlaması daha kötü, minikler kendi öğretmenini görüp ,güvenli bağlanacaklar, birine alıştıktan sonra ondan ayrılıp yeni öğretmene alışması çok daha zor bir süreç olacak .
Küçük oğlum kreşe başladı ve hala tam güne geçemedik, okulda dinlenme saati istemiyor
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Yavaş olsun bizim olsun dedik ,yarım günü bazi arkadaslari okuldayken ben almak zorunda kalıyorum. Hep çalışan veliyiz ,okul açılınca da böyle sorunlar olabilecek ,herkes anlayışla birbirini idare edecek ortak paydası cocuk çünkü.
Hemen başka öğretmene de hazır değil bu çocuklar, belki ogretmen raporlu olmasa da cocuk yavaş yavaş alışacak yine annaneye gitmek zorunda kalacak .
Kimse hatasız değil yani veli olmak ta ogretmen olmak ta bazı durumları idare etme sanatıyla daha kolaylaşacak.
Gec olsun güç olmasın denecek şahsen benim oğlumun ilk hafta öğretmeni olmasa ben başka öğretmene göndermek istemezdim ,daha zor olur .