Anaokulu

Hele şu uzaktan eğitim sürecinde...Akşam 11 olmuş çocuğu uyutuyorum telefon çalıyor mesgule atıyorum tekrar arıyor atıyorum tekrar arıyor atıyorum bi mesaj geliyor:telefonu açar mısınız!

Çocuk uzaktan eğitime gelmemiş veli aramış rica etmiş. O günkü konuyu örneklerle özetlemiş fotoğraf çekip yollamışım. Her çeşit örnekten soru yazıp yollamamışım!! şu sorunun örneğini de gönderin hocam!! Babanın uşağı vardı..

Ay gönderdiniz mi?
Ben engelliyorum böyle durumlarda
Doğru yanlış
Yaptığı taciz

Slm kızlar…oğlumu devlet anaokuluna kaydettirdim.P.tesi başlanılacak diye biliyordum ama öğretmeni grup kurmuş raporlu olduğunu 10 gün olamayacağını söylemiş başka bi açıklama yapmamış ben özelden yazdım vekaleten başka bi öğretmen ilgilenecek mi yoksa çocukları hiç mi göndermeyeceğiz diye,raporum bitince gelecekler dedi..Açıkçası grupta açıklama yapmadan üyelere yorum yapılmasını engellemesi ilgisiz geldi bi de bu işler böyle mi oluyor eğitimde yarın öbürünü doğum iznine ayrılsa ya da aylık rapor alınsa çocuklar okula gitmeyecek mi,eğitimden bayağı uzağım son durumlar nedir bilmiyorum
10gun için yerine başka öğretmen getirmez devlet. Benmkide 1e başladı öğretmen WhatsApp ta yoruma engellemeyecegim bu saygısızlık gibi geliyor bana ama grubu veli sohpetine çevirmeyin ben bilgilendirme amaçlı açacağım grubu dedi. Ordan yazıyor bize herşeyi bir iki dangalak tamam hocam diye peşpeşe sıralıyor cevap olarak o bile gereksiz yani öğretmen herkes nerde durmasını bilmeli dedi 28kisi var 5i herşeye cevap yazma peşinde digerleri bilgiyi okuyor sadece sizinde daha yeni bende süreç başlayınca bı gozlemleyin

Back