bu sene okul öncesinde 2. senemiz ..seneye başlamazsa 3 sene anaokuluna gitmiş olacak sıkılır mı diyede düşünüyorum
Etiket için teşekkür ederimkardeşim anasınıfı öğretmeni kesinlikle karşı erken yaş 1. sınıf olayına
büyük kızım tam 6,5 yaşında başladı ilkokul 1 e
küçük kızımı da öyle düşünüyorum Allah nasip ederse
Koalina etiket olmamış ben yaptım :)
Yorum yapmanıza sevindim, bu arada çok geçmiş olsun.66 aylık gecen sene 1 sınıfa basladık.
Cocukmu zorlandı bızmı bılmıyorum ama bu okumayı yazmayı ancak zıhınsel sorunu olanlar yapamayabılırmıs , onun dısında her cocuk yapar sadece kucuk olanlar aıleyı zorluyor ve yıpratıyor
Aslında degılım cunku gecen sene napıyorsa bu senede aynısını yapıyor sımdılık.Yorum yapmanıza sevindim, bu arada çok geçmiş olsun.
Oğlunuzla ilgili açtığınız konuda etkiledi sanırım beni, çocuğumla ilgili benimde beklentilerim yüksek maalesef
Siz şimdi pişmanmısınız peki?
2012 ocak doğumlu benimde bir kızım var 3 buçuk yaşından beri kreşe gidiyor ismini yazabiliyor harfleri tanımaya başladı kendi kendine ben müdahale etmedim meraklı bir çocuk çok becerikli vs ama çok ama çok utangaç seneye 68 aylık bende versemmi vermesemmi kararsızım ama vermesem 80 aylık olacak diğer seneye o zamanda çok büyük olmayacak mı.
oğlumdan biliyorum 1. sınıf zor gerçekten ödev yapmak istemiyorlar hep oyun oynamak istiyorlar haklı olarak çünkü onlar daha oyun çocuğu ne yapsak benide aydınlatın arkadaşlar
Kader arkadaşım benim,2012 ocak doğumlu benimde bir kızım var 3 buçuk yaşından beri kreşe gidiyor ismini yazabiliyor harfleri tanımaya başladı kendi kendine ben müdahale etmedim meraklı bir çocuk çok becerikli vs ama çok ama çok utangaç seneye 68 aylık bende versemmi vermesemmi kararsızım ama vermesem 80 aylık olacak diğer seneye o zamanda çok büyük olmayacak mı.
oğlumdan biliyorum 1. sınıf zor gerçekten ödev yapmak istemiyorlar hep oyun oynamak istiyorlar haklı olarak çünkü onlar daha oyun çocuğu ne yapsak benide aydınlatın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?