Anal sexs sırası dışkı ve kanama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir müddet madecassol kullan,bol sıvı tüket,kabız olmamaya calıs,lifli şeyler tüket. Kanaman devam ederse genel cerrahiye git. isteğin dışında böyle bir şeye izin verme.Cok seks istiyorsa hak yoluna varmak için üç sene cıkmak yerine ciddi adımlar atsın senin için.İnsallah bunu yaparken kameraya cekmemiştir seni. Sonucta o pozisyonda göremezsin ne yaptıgını.

ya hadi haram günah fln biliyorsun evlenmeden önce böyle bi halti da yediginin farkindasin onuda geciyorum. ama 3 senedir birlikdesin yani diski olduysa bile yani ev icinde zaten wc kokusu illa oda girince alacakdik bu yüzden neden utanilsinki yada nden soguyasin ki? ayni sekilde sevgilin icin gecerli bu yüzden ayilirk mi olur anlayamiyorum yani benim icin sevmek herbiseyde birlik olmakdir. koku geldi diye utandim yüzüne bakamiyorum fln nedir ya eevlenince de wc de bok görecekdir illa ki.. yanlis anlama ama ben esimle allah biliyor hic böyle bisi ne denedik ne istedik sözü bile gecmedi ama eger diski olsa bile koku gelse bile yani gülerdik herhalde veyahutta normal bulurudk belki ama sopgumazdik birbirimizden.. anlamadim ben gitti

Adam sana tecavüz etmiş ve sen de istesende istemesende izin vermişsin :işsiz: hem sen İSTEMİYORUM demene rağmen seni zorlamış neden sen onun yüzüne bakamayasın ki? bırak o senin yüzüne bakamasın. Ve arkana bakmadan kaç o adamdan seni tehdit ederek (ailene anlatırım falan gibi) seni kullanabilir. Allah affetsin.

Utanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Neyse iki üç kere denedi erkek arkadaşım en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim zevk almıyordum da zaten ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve zorla yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Ve kanadı da korkuyorum oda ayrı ama dışkı olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim. Ve çokta zorladı. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ciddi düşündüğüm bir insan ama devam da edemem ne yapmalıyım bilmiyorum 😔

Sen ciddi misin afedersin ama bir hayvanla berabersin adam dışkı çıkana kadar tecavüz etmiş sana. bu nasıl bir zihniyet!!!!sende böyle bisey de kendini suçluyorsun, bide ciddiyiz diyorsun emin ol yakında seni kapının önüne koyar, azcık kendine değer ver ya bu ne hal sinirlerimi bozdun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X