Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bu tarz karşılaşacağım problemler olabilir o zaman değil miişin haram konusu yada senin ilişki tercihin beni ilgilendirmez ama
innnnnşalahh erkek arkadaşın rota virüsü yada en kötü dışkı enfeksiyonunu kapar da şeyi kopar tecavüzcü sapık![]()
kınamak değil benimkisi bir abla tavsiyesi , bu erkek dediğin şahıs sana bunu yapıp yarın başkasıyla yuva kurar bunu bil , hele ki sen yarın başkasıyla yuva kurmak istesen başkasıyla nasıl evlenip yuva kurcaksın . Şeytana uymuşsun madem tövbe et o şahısla görüşmeUtanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Neyse iki üç kere denedi erkek arkadaşım en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim zevk almıyordum da zaten ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve zorla yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Ve kanadı da korkuyorum oda ayrı ama dışkı olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim. Ve çokta zorladı. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ciddi düşündüğüm bir insan ama devam da edemem ne yapmalıyım bilmiyorum![]()
Çünkü böyle birseyi ilk defa yaşadım pişmanım yeterince engel olamadığım için birde ayrılınca bu pişmanlığı iyice yaşayacağımTecavüz edildiğinin farkında mısın????
Şok içerisindeyim çünkü ondan vazgeçmek istemiyorum demişsin.
Kadın tecavüze rağmen o erkeği bırakmazsa kusura bakma sen de her şeyi hak edersin. Çünkü bu erkek size daha neler yapacak çok belli.
Midem bulandı.
Lütfen kendinizi bu kadar ezdirmeyin bu kadar değersiz görmeyin. Yeter...
seven insan canını verir bunu unutma resmen seni kullanıp atmış kusura bakmaÇünkü böyle birseyi ilk defa yaşadım pişmanım yeterince engel olamadığım için birde ayrılınca bu pişmanlığı iyice yaşayacağım![]()
ayrilinca tovbe eder bir daha yapmazsin ama diger turlu bu basina hep gelebilir bunlari da dusun bir yapan bidaha neden yapmasin kiÇünkü böyle birseyi ilk defa yaşadım pişmanım yeterince engel olamadığım için birde ayrılınca bu pişmanlığı iyice yaşayacağım![]()
Çünkü böyle birseyi ilk defa yaşadım pişmanım yeterince engel olamadığım için birde ayrılınca bu pişmanlığı iyice yaşayacağım![]()
bende onu düşünüyordum şuan ...Trol mu acaba?Troll müsün acaba?
Yukarıda blueyeh arkadaşımızın yaptığı yoruma şu bakımdan katılmıyorum. Verdiği bilgiler doğru anal seks bağırsaklar boşaltılmadan asla yapılmamalıdır (hem hijyen hem sağlık hem ağrı vermesi bakımından) ama bu bilgiler sadece anal seks karşılıklı istenerek yapılan bir eylemse geçerlidir, ama anal seks olsun başka seks olsun asla sizin rızanız ve isteğiniz olmadan yapılmamalı, aksi halde tecavüzdür. Başta evet demişseniz ve sonra durmak istemişseniz durmaması da tecavüzdür. Böyle durumlarda anal seks sadece psikolojik değil fizyolojik olarak da zarar verir. Dışkı olayından utanmayın keşke penisine değil de ağzına etseymişsiniz. Sizi böyle zorlayan bencil bir insandan ben olsam temelli uzak dururdum ama siz en azından iyileşene kadar uzak durun. Temiz tutun, bepanten ve madacaskol kremleri sürün. Bol su için. Bir haftaya iyileşir, iyileşmezse doktora gidin.Anal iliskiye girmeden once dikkat edilmesi gereken hususlar var. En son yediginiz yemek wc ihtiyacinizi felan anala gore ayarlamaniz gerekiyordu. Ama olan olmus. Birakmak icin sebep degil bence ama partnerinize guzel bir trip atin ki sizden ozur dilesin. Bu durumu yasatmaya hakki yoktu.
Hala kendinizi suçluyorsunuz. Burada dini konular konuşmak yasak ama kendi kendinizi hırpalıyorsunuz, tövbeniz kabul olur, ama burada kul hakkına giren erkek arkadaşınız onun tövbe etmesi gerek aslında. Siz daha fazla kendinizi yıpratmayın kendinize günah ediyorsunuz.Tövbe etsem bu konuyla ilgili kabul olur mu gerçekten istemedim günah olduğunu da biliyordum ama engel olamadım.. O kadar pişmanım ki![]()