Anal sexs sırası dışkı ve kanama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Neyse iki üç kere denedi erkek arkadaşım en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim zevk almıyordum da zaten ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve zorla yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Ve kanadı da korkuyorum oda ayrı ama dışkı olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim. Ve çokta zorladı. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ciddi düşündüğüm bir insan ama devam da edemem ne yapmalıyım bilmiyorum 😔
q1boyle bir adamdan vazgecmeyeceksen daha cok utanirsin

Olayin dini boyutu beni enterese etmiyor, yok hak yolu yok sağlıksız bilmem ne... bilmeden atıp tutanları da boşver... hicbirimiz burda senin tercihlerinin ve yasadiklarinin yargilayicisi degiliz olma gibi bir hakkimiz da yok... burda önemli olan o pisligin sana tecavüz etmis olması ve senin hala ondan vazgeçmek istemedigini söylemen... bir an önce o kişiyle iliskine son versen senin icin daha iyi.... bu arada cinsel ilişkilerde once kendinizi bilgilendirin sonra yapın..

Yorumları okumuşsunuz ve taşın biri bana gelmiş. Günah. Sağlıksız. Ciddi derecede sağlıksız hemde. Bu konuda bilgim var. Mesleğimden dolayı olabilir değil mi? Tüm dünyada sağlıksız olduğu sürekli söylenen konferanslar verilen bir ilişki şekli. Bunu çok iyi biliyorum. Mesleğimden ötürü olabilir sanırım... Bilmeden atıp tutmak yok benim açımdan.

Evet tecavüz burada en kötüsü. Bir kadının tecavüze uğrayıp hala bırakamıyorum demesi kadar iğrenç bir durum yok. Bu kadar mı değersiz bu kadın, bu kadar mı erkeğe körü körüne bağlı, bu kadar mı basit bu olay???... Tecavüz ediliyor ve hala ne yapacağım diye soruyor.

Bazı kadınlarımız bu mağara adamlarına böyle kendilerini teslim ediyorlar. Yazık.

Ilk olduğu için ben bilmiyordum bu tarz şeyleri lavman yapilmasi falan, haklısınız gerçkten teşekkür ederim

O kadar şey yazdım, sadece lavman yapman gerektiğini mi çıkardın buradan? Lavman yaparak devam edeceksin yani buna, ben buradan bunu anlıyorum. Yaşadığın şey bildiğin te ca vüz. Yazık günah çocuğum, bu kadar mı sevmiyorsun kendini? Bu kadar mı acımıyorsun kendine?

Yorumları okumuşsunuz ve taşın biri bana gelmiş. Günah. Sağlıksız. Ciddi derecede sağlıksız hemde. Bu konuda bilgim var. Mesleğimden dolayı olabilir değil mi? Tüm dünyada sağlıksız olduğu sürekli söylenen konferanslar verilen bir ilişki şekli. Bunu çok iyi biliyorum. Mesleğimden ötürü olabilir sanırım... Bilmeden atıp tutmak yok benim açımdan.

Evet tecavüz burada en kötüsü. Bir kadının tecavüze uğrayıp hala bırakamıyorum demesi kadar iğrenç bir durum yok. Bu kadar mı değersiz bu kadın, bu kadar mı erkeğe körü körüne bağlı, bu kadar mı basit bu olay???... Tecavüz ediliyor ve hala ne yapacağım diye soruyor.

Bazı kadınlarımız bu mağara adamlarına böyle kendilerini teslim ediyorlar. Yazık.
Oncelikle bilmeden atıp tutanlar ile sağlıksız falan diyenler iki ayrı cumle ve arada üç nokta koyarak ayırma yapmışım... bilgisizlik kismini üzerinize alınmanız sizin sorununuz... ayrıca mesleğimden dolayı biliyorum demissiniz de muhasebeciler ne zamandan beri cinsel ilişki yöntemlerine meslek eğitiminde yer verir oldu bu kısmı çözemedim... ha profilinizdeki meslek yalan bilgiyse bilemeyecegim ya da muhasebenin uzerine tip okuduysaniz... ben burda iliski seklinin üzerine yorumlar yapilmasina takilmamasini, bizi ilgilendirmediğini belirttim... konunun özü ve önemli kısmı bu değil çünkü.. ortada tecavüz var

Utanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Neyse iki üç kere denedi erkek arkadaşım en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim zevk almıyordum da zaten ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve zorla yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Ve kanadı da korkuyorum oda ayrı ama dışkı olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim. Ve çokta zorladı. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ciddi düşündüğüm bir insan ama devam da edemem ne yapmalıyım bilmiyorum 😔
Sana şunu söylemek isterim ki yüce Allah her organimızı farklı amaçlar için yaratmıştır .Bunu bilmeyen biriyle birlikte olmayın o size yanlış yapmış siz istememişsiniz ve zorlamiş bugün bunu yapan yarın size ne yapar

3 senelik adam değil 10 senelik bir adamda olsa sevmem erkek mi yok daha bu pislikle ömrünü sürdüreceksin ayrıl ablam ayrıl tavsiye

Belki inanmazsınız ama bundan başka günahım bile yok o kadar pişmanım ki kendisine de çoğu kez söyledim yapma günah haram ama dinlemedi😔
Allah bilir onu evlilik öncesi ilişki haram sana helal olmayan erkeğe soyunmak haram bakirelik sadece vajinada değil 🤷‍♂️

Böyle hanzo ç.künü sokacak yer arayan sevgilinle başbaşa kalmayarak başlayabilirsin işe , sokak ortasında yapmadı herhalde bu işi. Günaha girdim diye bozuk saat gibi takılmışsın da ona bakarsak sevgilinin olmasından tut da ohoo nerden tutsak elimizde kalır. Bana bu sefer sunumsuz yakalandim bir dahakine hazırlıklı olayım diye bilgi almak için açmışsınız gibi geldi konuyu. Tecavüzcünüzle gelecek düşünüyorsanız bari biran önce evlenin de günaha! girmeyin. Zira engel olamayip kuzu kuzu yaptığınızı gördü maymun gözünü açtı bunun devamında kutsal zar gider benden söylemesi.

Oncelikle bilmeden atıp tutanlar ile sağlıksız falan diyenler iki ayrı cumle ve arada üç nokta koyarak ayırma yapmışım... bilgisizlik kismini üzerinize alınmanız sizin sorununuz... ayrıca mesleğimden dolayı biliyorum demissiniz de muhasebeciler ne zamandan beri cinsel ilişki yöntemlerine meslek eğitiminde yer verir oldu bu kısmı çözemedim... ha profilinizdeki meslek yalan bilgiyse bilemeyecegim ya da muhasebenin uzerine tip okuduysaniz... ben burda iliski seklinin üzerine yorumlar yapilmasina takilmamasini, bizi ilgilendirmediğini belirttim... konunun özü ve önemli kısmı bu değil çünkü.. ortada tecavüz var

İlgilendirmiyorsa kimse konu açmasın, kimse yorum yapmasın...

Tecavüz edilmiş ve ne yapayım diyor. Ayrılsın kurtulsun.

Mesleğimi bırakıp farklı bir daldan ilerliyorum o yüzden bilgim var 😃 Araştırmak güzel bir eylem. Bayan bilgisi olanlara sormuş ve ilgilenenler cevap vermiş. Olan bu.

Kuzum bak burdaki herkesin ortak kanısı şu sana zorla sahip olan bi erkekle bir ömür geçmez senin duygularına vucuduna zevk alip bakmamana aldiris etmeyip sadece kendi nefsini dusunup kendini tatmin etmis hem bu adam sana aşık degildir olsa inan bu sekilde bi girisimde bulunmazdi seni degersiz goren sevmeyen bi insanla bir daha asla görüşme

İlgilendirmiyorsa kimse konu açmasın, kimse yorum yapmasın...

Yasadıgı ilişkinin tarziyla ilgili bilgi almak için açmamış konuyu, bizi ilgilendirmeyen kisim bu

Tecavüz edilmiş ve ne yapayım diyor. Ayrılsın kurtulsun.
Iste yorum yapmamiz gereken kisim da bu..

Araştırmak kadar okuduğunu anlamak da guzel bir eylemdir...

Bu olaydan sonra ne oldu peki hiçbir şey olmamış gibi yatıp uyudunuz mu? Yeni üyenin böyle bir konu açması bana mı fake geldi?

Bu yazıdan benim hissettiğim tek şey bi erkek arkadaş delisi adam tecavüz de etse ayrılmam da ayrılmam düyor kendince kendini küçük görüp erkek arkadaşını aklıyor. Hayır sana ne dedi yapmazdan ayrılırım mı dedi? Ya da sen mi öyle düşündün?

Bi de dert yanfığın kısmı çıkan bokun miktarı mı yoksa erkek arkadaşınla nasıl devam edeceğini bilememen mi?
Beni bi aydınlat hele?!

İğrenç bi olay hadi dini boyutunu geçtim çok sağlıksız senin içinde erkek arkadaşın içinde geçerli ben evliyim eşim bir kez bile öyle bişey istemedi benden erkek arkadaşınızın sizi düşünmesi gerekirdi çok yanlış zorla yapmış olmasını kaldıramazdım ayrılırdım

hak yolu dururken başka yolları denemeye kalkarak büyük cesaret gösteriyorsunuz tebrik ederim. ben ordan k.kamı yaparken ödüm kopuyor...
3 yıllık falan bilmem de istemediğiniz bir şeye zorlanarak bir şeyler yaşamışsınız bunun adı tecavüz bilin istedim.
hala böyle bir hayvanı kaybetmeme derdindesiniz pesssss
Ay evet ya 40 yılın başında bir kabız oluyorum da ben ödüm patlıyor popoma bir şey olur diye ..😂😂 Biz kakadan korkuyoruz kimileri seks için kullanıyor şaka gibi bir de bakireyim diye geziyorlar ortalıkta bakire değilsin arkadaşım .!! Bir insan kendini nasıl bu duruma layık görür bu ilişki zaten artık bitmiştir o görüntü ne onun zihninden ne de erkek olacak hıyarın zihninden çıkmaz ..

"Istemedigini yapan istemedigini bulurmuş"
Gibi bi söz uydurdum suan🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X