Aynen öyle her b** yapıp sonra buraya dert yanıyorlarNasıl bir hayvanla birliktesiniz?Resmen tecavüz etmiş size.
Halen vazgeçmek istemiyorum diyorsunuz.
Ne önerilir ki!
Tecavüzden zevk almaya bakın bari. Tövbe!!
Ilk olduğu için ben bilmiyordum bu tarz şeyleri lavman yapilmasi falan, haklısınız gerçkten teşekkür ederimİstemediğin halde seninle zorla bir şekilde birlikte oluyorsa yaşadığına tecavüz deniyor, bunu bilmen gerekir. Bir de sen istemediğin halde inatla devam etmesi bana eşcinsel eğilimleri olabileceğini de düşündürttü. Anal seks yapanlar birleşme öncesi lavman yapıyorlar, her yerinizin dışkı olması normal. Ne desem bilemiyorum. Utanması gereken kişi erkek arkadaşım dediğin tip. Tek söyleyebileceğim seni istemediğin şeyler yapmaya zorlayan insanlarla birlikteliğini sonlandır. Yoksa çok mutsuz ve pişman olursun.
Belki inanmazsınız ama bundan başka günahım bile yok o kadar pişmanım ki kendisine de çoğu kez söyledim yapma günah haram ama dinlemediTövbe et yaa bir daha yapma şunu .
Ve şunu sorgula nasıl bir mahlukatla birlikteyim bok çıkaracak kadar zorlamış seni hâlâ seviyom ciddi düşünüyorum diyorsun allam yaaa
Tövbe etsem kabul olur muBelki inanmazsınız ama bundan başka günahım bile yok o kadar pişmanım ki kendisine de çoğu kez söyledim yapma günah haram ama dinlemedi
ondan başka günah yok nasıl sevgili haram el ele tutuşmak haram onlar ayrı konular kardeşim . onları geç sen istemeden sana zorla yapıyo olması herşeye aykırıııı sen bu insanla devam ediyorsan hayatın boyunca köle esir olursun güzel kardeşim hayatını karartmaBelki inanmazsınız ama bundan başka günahım bile yok o kadar pişmanım ki kendisine de çoğu kez söyledim yapma günah haram ama dinlemedi
Zorla? İstemedin? Bu tecavüzken Hala utanç duyan sen misin?
Tövbe etsem bu konuyla ilgili kabul olur mu gerçekten istemedim günah olduğunu da biliyordum ama engel olamadım.. O kadar pişmanım kiondan başka günah yok nasıl sevgili haram el ele tutuşmak haram onlar ayrı konular kardeşim . onları geç sen istemeden sana zorla yapıyo olması herşeye aykırıııı sen bu insanla devam ediyorsan hayatın boyunca köle esir olursun güzel kardeşim hayatını karartma
Rabbim her an kulum tövbe etsinde affedeyim diye bekler sen et Estağfurullah el azim bol bol çek istiğfar nqmazlarını samimiyetle kıl rabbim her zaman kullarını affetmek için bekler sen o soysuzdan kurtul başına çok bela olur oTövbe etsem bu konuyla ilgili kabul olur mu gerçekten istemedim günah olduğunu da biliyordum ama engel olamadım.. O kadar pişmanım ki
Bastan o duruma falan koymadım ben ilk kez bu durumu yaşadım koymuş olsam hazırlık yapılacağını da bilirdim lütfen.Birde zorla yapıyormus gibi yazmayın buraya sen kendini o duruma baştan koymuşsun zaten afedersiniz ama domuzlar gibi ilişki yaşarsanız olucağı bu olur
Kuzum ben günahla tövbeyle falan ilgilenmiyorum ve gerçekten sen isteyerek ilişkiye girmiş olsaydın bu yorumu yapmazdım. Sizin bileceginiz iş. Sorun seni zorlamış olması. Bugün çok feministim.Tövbe etsem bu konuyla ilgili kabul olur mu gerçekten istemedim günah olduğunu da biliyordum ama engel olamadım.. O kadar pişmanım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?