- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
bu yorumunu Allah görsün ben değil hak etmiyosam satan olmayayımSöylediğin herşey döner gelir seni bulur ne dediğine dikkat et bence
Ama sanki yorumlarda engelleyebileceğinizi söylemişlerdi diye hatırlıyorum.Öyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece göz ardı et vardı en son. Oda sadece ben göremiyordum sanırım başkaları görüyordu
Olur aminbu yorumunu Allah görsün ben değil hak etmiyosam satan olmayayım
Soruna cevab vermek zorunda değilim yalnız senin insanlara hakaret etmeye hakkın yok!Mümkünse konumdan çık ay bir soru sorduk soruyla ilgili hiç bir yorum yok şu gereksiz insanla muhatap oldunuz hepiniz
Konuna neden gitmiyorsunbu yorumunu Allah görsün ben değil hak etmiyosam satan olmayayım
Bu hiç olmadı. Direkt eskort demedi. Yanlış anlamış, anlamamış olabilir. Bu kimsenin onu annelik ile vurabileceği anlamına gelmez. Mune ablaya yazabilirdin. Gözardı edebilirdin vs. Vs.Terbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defol
Ben böyle yapmak istedimBu hiç olmadı. Direkt eskort demedi. Yanlış anlamış, anlamamış olabilir. Bu kimsenin onu annelik ile vurabileceği anlamına gelmez. Mune ablaya yazabilirdin. Gözardı edebilirdin vs. Vs.
Hayata karışmak istiyor demekkiSöylüyorum da kime söylüyom
Ee tamam o da öyle yapmak istemişBen böyle yapmak istedim
sana cok tesekur ederimSoruna cevab vermek zorunda değilim yalnız senin insanlara hakaret etmeye hakkın yok!
Çok yanlış yerden girdi canım haberi yokHayata karışmak istiyor demekki
Bundan sonra sen bile kurtaramazsın. İnşallah hepimizi peşinden götürmezÇok yanlış yerden girdi canım haberi yokkendi bilir
Neeyyyyyyy,yok yaww olamaz dimi kuzuBundan sonra sen bile kurtaramazsın. İnşallah hepimizi peşinden götürmez
Rica ederim. Ne demek canım anne olma İnshaAllah demek ne demek hakaret bu hadsizlik busana cok tesekur ederim
Olur gibi sankiNeeyyyyyyy,yok yaww olamaz dimi kuzu
saol Allah razı olsun beni savundugun içinBu hiç olmadı. Direkt eskort demedi. Yanlış anlamış, anlamamış olabilir. Bu kimsenin onu annelik ile vurabileceği anlamına gelmez. Mune ablaya yazabilirdin. Gözardı edebilirdin vs. Vs.