Anal ilişkide 45 saniyede boşalmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de ilgin olmayan konulara atlama o zaman. İnsanlar sana yardımcı oldu istediğin konuyu açtın tamam

Kız siz bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz? Size ne içirdiler.djdjdbd
beni bu şekilde gördüsenız rica ediyorum yardımızı orda kalsın hiç bir yazımın altına gelmeyin bırakın ne halim varsa göreyim sürekli birseyşeri basıma kalkıyorsunuz diyeri ben bunu biri olarak tahmin ediyorum yazıyor ben net bir insanım neysem oyum size takildim sizde bana takıldınız ama bu kadarı fazla oldu

Canım burası cinsellik bölümü, burada bu konuşmalar olur. Normal, çare arıyor insanlar senin gibi bir derdim var topigine gitsen demek

Ya manipülasyon yapma kimse seni zorla buraya getirip ahlak bekçiliği yapmadı. Diyer değil diğer. Anne olmaya çalışmadan önce bunu yazmayı öğren ve ahlak bekçiliğini yapma

bilemdiö dalga geciyo sandım eskort falan sansım o yızden ole yazdım
Terbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defol

Terbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defol
Kusura bakma da senin de bu üyeden kalır yanın yok.

Söylediğin herşey döner gelir seni bulur ne dediğine dikkat et bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…