- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
Yalnız bu yazdığına da gülücük atmışGerçekten çok çok acı, bir kadına “anne olamazsın inşallah” demek.
Size yazılanları yarın hatırlamazsınız da bunu duyan kadın unutmaz, unutamaz. Bu derece abartılacak bir şey yoktu suzan, yanlış anladığını söylemişti zaten çok dramatize ettiniz.
Ben yazdım mesela ama görmedin bile münakaşaya girmekten.
konuyu kapatın adım gecmesin .Yahu bana ne sizin evladinizin olup olmamasindan. Bilmiyorsunuz madem bir susup gozlemleyin insanlar ne yapiyor ne konusuyor, nasil konusuyor. Sizi yazdiginiz gibi kafa goz girilmez hicbir yere
Kaç kişi ayrı ayrı uyardı ısrarla burada. Kaostan beslenen biri gibi. 33 yaşında sosyal medya kullanmış ama aşırı saf (gibi) oluşu tuhaf.Gitmez konusuna, niye gitsin ki? Derdi donasyon mu sence gercekten? Ahhh sosyalim ah
Yalnız bu yazdığına da gülücük atmışarkadaşımın bu uğurda ne savaşlar verdiğini, ne gözyaşları döktüğünü ben biliyorum. İlaçlardan aldığı kilolar, her seferinde doktordan gözyaşlarıyla dönmesi filan... Sonunda üçüzleri oldu tedaviyle ama olmasaydı neler olurdu bilmiyorum bu uğurda savaş veren bir kadına başka bir kadının bu şekilde sözler etmesi bilemiyorum...
Konu zaten sizinle ilgili degil, şovu kesinkonuyu kapatın adım gecmesin .
YersenKaç kişi ayrı ayrı uyardı ısrarla burada. Kaostan beslenen biri gibi. 33 yaşında sosyal medya kullanmış ama aşırı saf (gibi) oluşu tuhaf.
Ayy kuzum benim sana sımsıkı sarılıyorum, ağlattı beni yorumunKimse sınanmadığı acıyı bilmez. Ben tüp bebek annesiyim. Ne hamileliğimi, ne lohusalığımı bildim aldığım hormonlardan. Bahçede köpek doğurdu da 2 hafta ağladım, köpek bile doğuruyor ben doğuramıyorum diye. Allah anlamak zorunda bırakmasın bunu. Neyse, ben gidiyorum konudan banlanmak istemiyorum
Ayy kuzum benim sana sımsıkı sarılıyorum, ağlattı beni yorumun
Kadının anne olmasıyla bunların ne ilgisi varBaya iyi manipüle etmiş sizi. O bana adam seni fidi fidi yapmış derken, 5 saniye yeter sana derken iyiydi şimdi ben kötü oldum. Ben lafımın arkasındayım
Ben bir keresinde ban üstüne ban yedim, geldiğimin ilk dakikalarıydı yine banlanarak adımı banbana çıkardım. Sen 12 senede nasıl banlanmadan durdun Horasan’ın yiğidi?Yok yavrucum hesapta dondurmadim hiç, ilk ve tek hesabım ile yıllardır kkciyim
Siz çok mu iyi bir ailede büyüyerek bu hale geldinizBen gayet iyi bir temennide bulundum. İyi ailede yetişmeyen çocukların psikolojisi altüst oluyor. Neden böyle biri çocuk yapsın ki?
Ahahaa canım kugum ya çok tatlısınBen bir keresinde ban üstüne ban yedim, geldiğimin ilk dakikalarıydı yine banlanarak adımı banbana çıkardım. Sen 12 senede nasıl banlanmadan durdun Horasan’ın yiğidi?