Anal ilişkide 45 saniyede boşalmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok çok acı, bir kadına “anne olamazsın inşallah” demek.
Size yazılanları yarın hatırlamazsınız da bunu duyan kadın unutmaz, unutamaz. Bu derece abartılacak bir şey yoktu suzan, yanlış anladığını söylemişti zaten çok dramatize ettiniz.

Ben yazdım mesela ama görmedin bile münakaşaya girmekten.
Yalnız bu yazdığına da gülücük atmış🤦 arkadaşımın bu uğurda ne savaşlar verdiğini, ne gözyaşları döktüğünü ben biliyorum. İlaçlardan aldığı kilolar, her seferinde doktordan gözyaşlarıyla dönmesi filan... Sonunda üçüzleri oldu tedaviyle ama olmasaydı neler olurdu bilmiyorum :KK43: bu uğurda savaş veren bir kadına başka bir kadının bu şekilde sözler etmesi 🥺 bilemiyorum...

Yalnız bu yazdığına da gülücük atmış🤦 arkadaşımın bu uğurda ne savaşlar verdiğini, ne gözyaşları döktüğünü ben biliyorum. İlaçlardan aldığı kilolar, her seferinde doktordan gözyaşlarıyla dönmesi filan... Sonunda üçüzleri oldu tedaviyle ama olmasaydı neler olurdu bilmiyorum :KK43: bu uğurda savaş veren bir kadına başka bir kadının bu şekilde sözler etmesi 🥺 bilemiyorum...

Kimse sınanmadığı acıyı bilmez. Ben tüp bebek annesiyim. Ne hamileliğimi, ne lohusalığımı bildim aldığım hormonlardan. Bahçede köpek doğurdu da 2 hafta ağladım, köpek bile doğuruyor ben doğuramıyorum diye. Allah anlamak zorunda bırakmasın bunu. Neyse, ben gidiyorum konudan banlanmak istemiyorum 😬

Kimse sınanmadığı acıyı bilmez. Ben tüp bebek annesiyim. Ne hamileliğimi, ne lohusalığımı bildim aldığım hormonlardan. Bahçede köpek doğurdu da 2 hafta ağladım, köpek bile doğuruyor ben doğuramıyorum diye. Allah anlamak zorunda bırakmasın bunu. Neyse, ben gidiyorum konudan banlanmak istemiyorum 😬
Ayy kuzum benim sana sımsıkı sarılıyorum, ağlattı beni yorumun 🥺🤲🫶💜

Baya iyi manipüle etmiş sizi. O bana adam seni fidi fidi yapmış derken, 5 saniye yeter sana derken iyiydi şimdi ben kötü oldum. Ben lafımın arkasındayım
Kadının anne olmasıyla bunların ne ilgisi var
İlla çirkeflik etmek istiyorsanız siz de onun gibi hakaret edin geçin beddua etmek nasıl bir insanlık? Bu kadının doğuramadığı çocuk sizi nasıl mutlu edecek? Aman lafınızın arkasını önünü bırakmayın ya bu kadın hamile kalabilir doğurabilirse kahrınızdan ölürsünüz mazallah
Arkasında durduğunuz laf da laf olsa bari

Yok yavrucum hesapta dondurmadim hiç, ilk ve tek hesabım ile yıllardır kkciyim🤣🤣🤣
Ben bir keresinde ban üstüne ban yedim, geldiğimin ilk dakikalarıydı yine banlanarak adımı banbana çıkardım. Sen 12 senede nasıl banlanmadan durdun Horasan’ın yiğidi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X