- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
Çık buralardan İzmirim banlanırsan kalbim kırılılır
Doğuştan mı böyle ......sın yoksa kendi çabanla mı bu duruma geldin.snsjsjsjdtamam bizi barıstırın ozaman cok pardon
Sen varya kesin bizle kafa buluyorsun heheryerde beni nasıl buluyonuz
Nasıl eğitim versiysen artıkÇabuk kapti
O bile daha zeki
Yazdın sonundaDoğuştan mı böyle ......sın yoksa kendi çabanla mı bu duruma geldin.snsjsjsjd
Daha fazla dayanamadım.ajsjsjdYazdın sonunda
Milletin totosunun derdi,seni mi gerdi?Ne işin var ki burada?oh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
Arkadaşınıza öyle demeeeeRuh hastası falan mısın?
Getirin koli bandınıbantlıcaklar seni ceza alırsın diyorlar
Gözünü ve parmaklarını önce Canom, milleti delirtiyor.Getirin koli bandını
ben gidiyorum tamam susun neden se herkesin ilgi odagı ben olmusum yazı sahıbınden fazla neyse
Mune nin cımbızla tanışmamış dahaGözünü ve parmaklarını önce Canom, milleti delirtiyor.
Popüler üye oldun ya ondan ilgi odağı oldun.ben gidiyorum tamam susun neden se herkesin ilgi odagı ben olmusum yazı sahıbınden fazla neyse
Kizzz sus sende haaa AAAoh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
Bu gece tanışır, ömrü uzun değil.Mune nin cımbızla tanışmamış daha
Kız siz bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz? Size ne içirdiler.djdjdbdÇünkü her şeyi karıştırıyorsun izmir. Bak yardımcı olmaya çalışıyoruz sen kalkıp kıza iğrenç falan yazdın, bu şekilde davranırsan atılırsın siteden, ilgilini çekmeyen konulara yazma, kızın konusu sabote oldu