Baya iyi manipüle etmiş sizi. O bana adam seni fidi fidi yapmış derken, 5 saniye yeter sana derken iyiydi şimdi ben kötü oldum. Ben lafımın arkasındayımGerçekten çok çok acı, bir kadına “anne olamazsın inşallah” demek.
Size yazılanları yarın hatırlamazsınız da bunu duyan kadın unutmaz, unutamaz. Bu derece abartılacak bir şey yoktu suzan, yanlış anladığını söylemişti zaten çok dramatize ettiniz.
Ben yazdım mesela ama görmedin bile münakaşaya girmekten.
Sen kendini savunamıyorsun? Ne oldu şimdi Allah kitap konusuna girdin?saol Allah razı olsun beni savundugun için
İlk banimi bu konudan yaşamakta ne bileyimOlur gibi sankikonunun içinden geçildi.
Kim olsa aynı şeyi söylerdim. Ama sende bence ilgini çekmeyen yada sana çok absürt gelen konulara yazma. Karışıyor ortalık. Burada kimse kimseye acımazsaol Allah razı olsun beni savundugun için
Baya iyi manipüle etmiş sizi. O bana adam seni fidi fidi yapmış derken, 5 saniye yeter sana derken iyiydi şimdi ben kötü oldum. Ben lafımın arkasındayım
İyilikten maraz doğuyorİlk banimi bu konudan yaşamakta ne bileyim
Ay sen hiç banlanmadın mı yavv nasıl başardın ben kendi kendime takılırken bile banlandımİlk banimi bu konudan yaşamakta ne bileyim
Ben gayet iyi bir temennide bulundum. İyi ailede yetişmeyen çocukların psikolojisi altüst oluyor. Neden böyle biri çocuk yapsın ki?Nasıl hınçlanmışsın anlamıyorum, ona da tepki gösterdim okudun mu sen konuna yazılanları suzan Allah aşkına? 3-5 sene sonra Allah göstermesin infertilite kapılarını gezersen anlarsın bugün neden tepki aldığını.
dediğin sey beni cok acitti yazacak birsey bulamamdım ama sana yazdıgım sey seni acıtacını sanmıyorum teskur ederim özür dilerimSen kendini savunamıyorsun? Ne oldu şimdi Allah kitap konusuna girdin?
Yok hiç yaşamadım beybi, bakalım gorcez gorcezAy sen hiç banlanmadın mı yavv nasıl başardın ben kendi kendime takılırken bile banlandım
Nasıl aynı kefeye koyarsın ya. Aynı şey mi? Ne zorun varmış ödün koptu 5 saniye sürer diye kadına evlat sahibi olmak gibi hassas konuda neler dedinBaya iyi manipüle etmiş sizi. O bana adam seni fidi fidi yapmış derken, 5 saniye yeter sana derken iyiydi şimdi ben kötü oldum. Ben lafımın arkasındayım
Manipülasyon yapma. Ayrıca yüzde yüz bir trollsün. Yazacak bir sürü şey buldun az önce yine buldediğin sey beni cok acitti yazacak birsey bulamamdım ama sana yazdıgım sey seni acıtacını sanmıyorum teskur ederim özür dilerim
Tam banlanacak birşey yapınca hesabını mı dondurdun naptın bu imkansız seneleeeerdirYok hiç yaşamadım beybi, bakalım gorcez gorcezyılların masumiyeti var üzerimde
Kuzum donasyon konusunda yardım arıyordu, bulamadı. Yardım etmek istedik. O yüzden bu kadar uğraştıkvuslatizmir troll oldugunuzu dusunuyorum, hele izmirle hic alakaniz olmadigini dusunuyorum. Rica ediyorum insanlarin konusunu bulandirmayin, yazacaginiz mantikli bir cevap yoksa konusmayin daha hayirli.
İnsanlar size neden sempati besledi onu hic anlamadim ama bana gore sempatik ya da ilgi ceken bir yonunuz yok maalesef, 8 sayfa bosu bosuna sizin birbirinden garip yorumlarinizi okudum.
Konu sahibi belki ilk sefer diye boyle olmustur, normalde erken bosalma sorunu yoksa sonraki iliskilerde daha uzun surebilir
Demek ki eskort denmesi de benim hassas noktammış. Ay siz de gidin teselli edin sürekli bana yazıp duruyorsunuzNasıl aynı kefeye koyarsın ya. Aynı şey mi? Ne zorun varmış ödün koptu 5 saniye sürer diye kadına evlat sahibi olmak gibi hassas konuda neler dedin
Yok yavrucum hesapta dondurmadim hiç, ilk ve tek hesabım ile yıllardır kkciyimTam banlanacak birşey yapınca hesabını mı dondurdun naptın bu imkansız seneleeeerdir
Kadın öyle sandım dedi öylesiniz demedi. Kompleksleriniz falan mı varDemek ki eskort denmesi de benim hassas noktammış. Ay siz de gidin teselli edin sürekli bana yazıp duruyorsunuz