- 21 Aralık 2022
- 4.606
- 20.446
Kız siz bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz? Size ne içirdiler.djdjdbd
Ya zerre’m fake değil, özelden de konuştuk ama işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız siz bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz? Size ne içirdiler.djdjdbd
Sen de ilgin olmayan konulara atlama o zaman. İnsanlar sana yardımcı oldu istediğin konuyu açtın tamamben sapık sandım gercek bisey yazdıgını anlamadım ne bileyim gercek yaDıgını bilsem bisey demezdim bana yardim etmeyin cıkıyorum burdan size kalsın sürekli maskot gibi milletin ilgi odagı oldum 33 yasındayım ben
beni bu şekilde gördüsenız rica ediyorum yardımızı orda kalsın hiç bir yazımın altına gelmeyin bırakın ne halim varsa göreyim sürekli birseyşeri basıma kalkıyorsunuz diyeri ben bunu biri olarak tahmin ediyorum yazıyor ben net bir insanım neysem oyum size takildim sizde bana takıldınız ama bu kadarı fazla olduKız siz bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz? Size ne içirdiler.djdjdbd
Siz konu açmasına yardımcı oldunuz bırakın ne nerede ne yaparsa yapsın.Ya zerre’m fake değil, özelden de konuştuk ama işte.
Sen de avukatısın galiba?Arkadaşınıza öyle demeeee şikayet edildin
Canım burası cinsellik bölümü, burada bu konuşmalar olur. Normal, çare arıyor insanlar senin gibi bir derdim var topigine gitsen demekben sapık sandım gercek bisey yazdıgını anlamadım ne bileyim gercek yaDıgını bilsem bisey demezdim bana yardim etmeyin cıkıyorum burdan size kalsın sürekli maskot gibi milletin ilgi odagı oldum 33 yasındayım ben
Ne yapmış kız? Ne anladın Yurdagül bir açıkla hele?ruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
Ya manipülasyon yapma kimse seni zorla buraya getirip ahlak bekçiliği yapmadı. Diyer değil diğer. Anne olmaya çalışmadan önce bunu yazmayı öğren ve ahlak bekçiliğini yapmabeni bu şekilde gördüsenız rica ediyorum yardımızı orda kalsın hiç bir yazımın altına gelmeyin bırakın ne halim varsa göreyim sürekli birseyşeri basıma kalkıyorsunuz diyeri ben bunu biri olarak tahmin ediyorum yazıyor ben net bir insanım neysem oyum size takildim sizde bana takıldınız ama bu kadarı fazla oldu
Terbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defolbilemdiö dalga geciyo sandım eskort falan sansım o yızden ole yazdım
Kusura bakma da senin de bu üyeden kalır yanın yok.Terbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defol
Yoksa yazma?Kusura bakma da senin de bu üyeden kalır yanın yok.
Cevab vereyim mi ? çok klasik ya hemen avukatı mısın?Sen de avukatısın galiba?
Mümkünse konumdan çık ay bir soru sorduk soruyla ilgili hiç bir yorum yok şu gereksiz insanla muhatap oldunuz hepinizCevab vereyim mi ?
gerçekten gerçek miYa zerre’m fake değil, özelden de konuştuk ama işte.
gerçekten gerçek mi
Konunuzdan engelleyebilirdiniz.Mümkünse konumdan çık ay bir soru sorduk soruyla ilgili hiç bir yorum yok şu gereksiz insanla muhatap oldunuz hepiniz
Söylediğin herşey döner gelir seni bulur ne dediğine dikkat et benceTerbiyesiz!! Ne eskortu! Eskort sensin! İnşallah anne olamazsın! O çocuğa yazık senin gibi psikolojik sorunlu insanlar anne olmasın! Birde konusuna yorum attım diye neler dediniz bana az bile! Defol
Öyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece göz ardı et vardı en son. Oda sadece ben göremiyordum sanırım başkaları görüyorduKonunuzdan engelleyebilirdiniz.