Anal ilişkide 45 saniyede boşalmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum donasyon konusunda yardım arıyordu, bulamadı. Yardım etmek istedik. O yüzden bu kadar uğraştık
Ben inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onu

İyi niyetinden operim

Ben inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onu

İyi niyetinden operim
bne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesin

bne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesin
Lütfen daha bu konuya yazmayın. Konumun içine ettiniz! Sizi nasıl engelleyeceğim onu da bilmiyorum

İyi niyetinden operim
Ben de başından beri bizi keklediğini düşünüyorum.

Yahu bana ne sizin evladinizin olup olmamasindan. Bilmiyorsunuz madem bir susup gozlemleyin insanlar ne yapiyor ne konusuyor, nasil konusuyor. Sizi yazdiginiz gibi kafa goz girilmez hicbir yere

Ben de başından beri bizi keklediğini düşünüyorum.
seni nedem kekliyim insan tanıdıgı bildigini kekler ben sizin hiç birşmizi tanımıyorum ben butun samımıywtimle yazdım ama. senin insanlara guven sorunun varsa bu da benim sorunum değil kendi sorunun sana son cwp

benş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu
Sen de yaz adamına ne yaptığını, okuması heyecanlı oluyor
Bu sefer ben kapıda bant tutarım hem bana da değişiklik oluro

Ekleme; orta sayfaları şimdi gördüm. Keşke bu tatsız cümleler kurulmasaydi ya. Ne kadar uyuz da olunsa insanları burada açtığı yaralariyla vurmak belalti oluyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…