- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Uğraşma annem,uğraşma çocuuum. Belli var bunda bir şeylerHayır yaaaa çok uğraştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğraşma annem,uğraşma çocuuum. Belli var bunda bir şeylerHayır yaaaa çok uğraştım
Peki sizi hala birlikte tutan şey ne ? Büyük aşk mı?Evet aşırı veriyorum
tamam bizi barıstırın ozaman cok pardonMünakaşaya girince şikayet ediliyorsun sonra ceza veriliyor bir gün iki gün üç gün
Bant: BEN NE ALAKA?benş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu
Sen suzannayı nerden tanıyorsun da 45 saniyede çok diyorsun, yoksa sen bizi tanıyor musun?oh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
zerre ne var bende naptım ben sanaUğraşma annem,uğraşma çocuuum. Belli var bunda bir şeyler
Bence sen bu işin peşini bırak, üzülürsün
Galiba ama ona karşı büyük bir tutkum varPeki sizi hala birlikte tutan şey ne ? Büyük aşk mı?
bantlıcaklar seni ceza alırsın diyorlarBant: BEN NE ALAKA?
Ah yasom yaaArayan bulur Frida’m
Dünden beri buna gülüyorum.sjsjsjsjs aklına nasıl bir bantlanmak geliyorsa.ansjsBant: BEN NE ALAKA?
Uğraşma annem,uğraşma çocuuum. Belli var bunda bir şeyler
Bantlıcaklar mı diyorlar, iyi oku.bantlıcaklar seni ceza alırsın diyorlar
Ooo bakıyorumda buraya sorunsuz gelmişsinben buraya nasıl geldim
Gerçekliği bile şüphe duyurucu. Kendi konusuna yazamazken buraya yazdı birde birkaç alıntılı falan mesajı var şaşırtıcı
Sen çık burdan barisirsiniztamam bizi barıstırın ozaman cok pardon
e kendi yazmıs yukardaSen suzannayı nerden tanıyorsun da 45 saniyede çok diyorsun, yoksa sen bizi tanıyor musun?
Ozaman tercih yapmak lazım aşk mı seks mi hangisi daha doyurucuGaliba ama ona karşı büyük bir tutkum var
45 saniyeyi bizde okuduk ama neden çok diyorsun? Sen tanıyor musun o yüzden mi çok dedin?e kendi yazmıs yukarda
Çabuk kaptiGerçekliği bile şüphe duyurucu. Kendi konusuna yazamazken buraya yazdı birde birkaç alıntılı falan mesajı var şaşırtıcı