- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
Çık buralardan İzmirim banlanırsan kalbim kırılırruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
napmışım adamın şeyine ya djsjdjsjAdamın şeyine değil kız
Yav bırak, ban alırsa aklı başına gelir belki. Görmek istemediği topiklere girmemeyi öğrensin.Söylüyorum da kime söylüyom
oh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok aminYa yazma bu konuya hadi başka işlerle uğraş dalga geçilsin diye açmadım
Nasıl buldu yasom hayretYav bırak, ban alırsa aklı başına gelir belki. Görmek istemediği topiklere girmemeyi öğrensin.
Kötü yollara düşmüş sanki eskortluk yapıyorum 45 saniyede 1000 tl kazandım diye konu açtımYav bırak, ban alırsa aklı başına gelir belki. Görmek istemediği topiklere girmemeyi öğrensin.
oh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
Aynen çok bana ahlaksız kadın.oh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
Ben sizde kısmını çok üstüme alımayayım dünden beridir izliyorum çünkü görmemek imkansızdıGirmesin zaten sorunun içine etti ama asıl hata sizde bunlar gibileri kaale alıp yorum yapmayın
Evet aşırı veriyorumBen sizde kısmını çok üstüme alımayayım dünden beridir izliyorum çünkü görmemek imkansızdı
Neyse konuya gelecek olursak anladığım kadarıyla bu adam her türlü birliktelikte kötü. Cinselliğe önem veren biriysen bu adamdan olmaz. Net
Sen bizi kekliyorsun ya ama neyse en azından eğleniyoruz.snsjsjdoh iyi yapmıs adam seni 45 saniyede fan fini fon yaptıgına bence oda cok sana 5 sanıyelik olur bir dahine oh aminn cok amin
Adamla daha neler neler yaptık oral, anal anlatmamı ister misin? Daha bir şey anlatmadım. Ayrıca burası cinsellik bölümü?benş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu
Münakaşaya girince şikayet ediliyorsun sonra ceza veriliyor bir gün iki gün üç günbenş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu
Konudan engelleyebilirsiniz sanırım.Kötü yollara düşmüş sanki eskortluk yapıyorum 45 saniyede 1000 tl kazandım diye konu açtım
Hayır yaaaa çok uğraştımSen bizi kekliyorsun ya ama neyse en azından eğleniyoruz.snsjsjd
Burası cinsellik topiği, onu yazması için varbenş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu
Cahil bir üye. Boş işler müdürü. İşsiz ve vizyonsuz aynı zamanda da namus bekçisiKonudan engelleyebilirsiniz sanırım.
O üyeyi ben henüz çözemedim, sıkıntılı bir tip.
Arayan bulur Frida’mNasıl buldu yasom hayret